ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL

Contactgegevens ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue Sainte-Marie 11,4000, België

Telefoon (phone): 04 254 46 00; 04 264 02 52; 04 341 06 18; 019 69 88 13; 087 22 96 22; 04 253 21 41; 04 362 98 38 04 254 46 00; 04 264 02 52; 04 341 06 18; 019 69 88 13; 087 22 96 22; 04 253 21 41; 04 362 98 38

Fax (fax): 04 252 80 55 04 252 80 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL
Products information ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE08307006835
Ondernemingsnummer: 6246795654
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL
(Get full report from official database of BE for ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL
Addition kinds of activities for ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL

344311. Chambers en caissons | Chambers and caissons
769910. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services
28330208. Codeïne en derivaten | Codeine and derivatives
56990302. Marine kleding | Marine apparel
78199902. Visuele effectenproductie | Visual effects production

Werken bij ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

  • Verpleegkundige spoedafdeling - 30 tot 38 uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige op de spoedgevallen sta je in voor het correct toepassen van diverse verpleegkundige en medisch-technische handelingen in de dringende medische hulpverlening in nauwe samenwerking met de artsen. Je staat mee in voor de triage van de patiënten die zich op spoed aanmelden.. Je stabiliseert en verzorgt patiënten met een acute of levensbedreigende pathologie. Je maakt deel uit van het reanimatieteam en beantwoordt alle reanimatie oproepen in het ziekenhuis. Je voert (secundaire) transporten uit met de ziekenwagen.

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Zoutleeuw/Geetbets (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: WOON SCHOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Woon Schoon is een jong en dynamisch bedrijf gelegen te Runkelen (Sint-Truiden). Voor onze klanten gelegen te Zoutleeuw en Geetbets, zijn we op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wil werken. Ervaring is geen vereiste, motivatie en inzet zijn noodzakelijk!

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Eeklo - Lembeke (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL in sociale netwerken
Look for responds of ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL. Laat een reactie achter voor ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL. ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL. Leave a respond for ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL. ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL op de google maps. Adres en contacten ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL
Location of ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL on the google maps. Address and contacts of ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL: IMPRIMERIE MOLITOR | ANTWERP ENGINEERING COMPANY NV | Miele Matelem | Steenhaut | Audenaert Michel BVBA

Other related companies as ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL: IMPRIMERIE MOLITOR | ANTWERP ENGINEERING COMPANY NV | Miele Matelem | Steenhaut | Audenaert Michel BVBA

ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08307006835. Het bedrijf ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL bevindt zich op het adres: Rue Sainte-Marie 11,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 242,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL, openstaande posities, locatie van ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL is a company, that was registered 2009 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL, company assigned to the tax number BE08307006835. The company ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL is located at the address: Rue Sainte-Marie 11,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 242,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL were not found.
The main activity of ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL is not available. You also can look at reviews of ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL, open positions, location of ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSOCIATION LIEGEOISE DU GAZ SCRL, employees, financial statistics.