A.D.C. Oudaert

Contactgegevens A.D.C. Oudaert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.D.C. Oudaert: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.D.C. Oudaert

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Raymond Vander Bruggenlaan 34-36,1070, België

Telefoon (phone): 02 521 42 43; 02 522 06 78 02 521 42 43; 02 522 06 78

Fax (fax): 02 520 12 07 02 520 12 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.D.C. Oudaert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.D.C. Oudaert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.D.C. Oudaert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.D.C. Oudaert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.D.C. Oudaert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.D.C. Oudaert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.D.C. Oudaert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.D.C. Oudaert
Products information A.D.C. Oudaert

BTW identificatienummer (tax): BE03188201904
Ondernemingsnummer: 7942810058
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.D.C. Oudaert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.D.C. Oudaert
(Get full report from official database of BE for A.D.C. Oudaert)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.D.C. Oudaert
Addition kinds of activities for A.D.C. Oudaert

306902. Rubber vloerbedekking / matten en wandbekleding | Rubber floorcoverings/mats and wallcoverings
20850105. Neutrale geesten, behalve fruit | Neutral spirits, except fruit
28650108. Kleurpigmenten, organisch | Color pigments, organic
32729900. Betonproducten, nec, nec | Concrete products, nec, nec
57190109. Blikwaren | Tinware

Werken bij A.D.C. Oudaert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.D.C. Oudaert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.D.C. Oudaert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.D.C. Oudaert. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Keukenplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker dienst na verkoop.

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • OPERATOR 5 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen. Als productie-operator werk je met specifieke producten aan hoogtechnologische machines. Je waakt over de kwaliteit van de producten. Je controleert of de machines goed werken. Je spoort defecten op en lost ze op of meldt ze.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Deurne/Merksem (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Deurne.

  • Verkoper / Verkoopster Slagerij (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelmedewerker gezocht voor een slagerij, regio Avelgem. Jouw taken : * aanvullen van vleeswaren in de toonbank * bestellen van klanten * onderhoud in de winkel * meehelpen met eenvoudige bereidingen in het atelier Uurrooster (ongeveer): Maandag 14u tot 19u30 Woensdag 8u tot 12u30 Vrijdag 8u tot 12u30 en van 14u tot 19u Zondag 8u tot 12u30 Uurrooster is bespreekbaar.

  • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Vaste Job

    Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van A.D.C. Oudaert in sociale netwerken
Look for responds of A.D.C. Oudaert in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.D.C. Oudaert. Laat een reactie achter voor A.D.C. Oudaert. A.D.C. Oudaert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.D.C. Oudaert. Leave a respond for A.D.C. Oudaert. A.D.C. Oudaert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.D.C. Oudaert op de google maps. Adres en contacten A.D.C. Oudaert
Location of A.D.C. Oudaert on the google maps. Address and contacts of A.D.C. Oudaert

Andere gerelateerde bedrijven als come A.D.C. Oudaert A.D.C. Oudaert: Advocatenkantoor Goovaerts & vennoten & associes | Orga-Med Congress Office | TRIMCO nv-TOPCOLD | Ganda Office Supplies B.V.B.A. | Ets Wyns

Other related companies as A.D.C. Oudaert: Advocatenkantoor Goovaerts & vennoten & associes | Orga-Med Congress Office | TRIMCO nv-TOPCOLD | Ganda Office Supplies B.V.B.A. | Ets Wyns

A.D.C. Oudaert is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is A.D.C. Oudaert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03188201904. Het bedrijf A.D.C. Oudaert bevindt zich op het adres: Raymond Vander Bruggenlaan 34-36,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.D.C. Oudaert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.D.C. Oudaert is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.D.C. Oudaert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.D.C. Oudaert, openstaande posities, locatie van A.D.C. Oudaert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.D.C. Oudaert is a company, that was registered 2004 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is A.D.C. Oudaert, company assigned to the tax number BE03188201904. The company A.D.C. Oudaert is located at the address: Raymond Vander Bruggenlaan 34-36,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.D.C. Oudaert were not found.
The main activity of A.D.C. Oudaert is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.D.C. Oudaert is not available. You also can look at reviews of A.D.C. Oudaert, open positions, location of A.D.C. Oudaert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.D.C. Oudaert, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.D.C. Oudaert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.D.C. Oudaert, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.D.C. Oudaert, employees, financial statistics.