Orga-Med Congress Office

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Orga-Med Congress Office
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Orga-Med Congress Office

Contactgegevens Orga-Med Congress Office: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Orga-Med Congress Office: address, phone, fax, email, website, opening hours

Orga-Med Congress Office

Regio (region): Ternat, België

Adres (address): Essenestraat 77,1740, België

Telefoon (phone): 02 582 08 52 02 582 08 52

Fax (fax): 02 582 55 15 02 582 55 15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Orga-Med Congress Office: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Orga-Med Congress Office"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Orga-Med Congress Office"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Orga-Med Congress Office, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Orga-Med Congress Office. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Orga-Med Congress Office, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Orga-Med Congress Office. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Orga-Med Congress Office
Products information Orga-Med Congress Office

BTW identificatienummer (tax): BE07662109375
Ondernemingsnummer: 6080902099
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 343,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Orga-Med Congress Office zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Orga-Med Congress Office
(Get full report from official database of BE for Orga-Med Congress Office)

Aanvulling soorten activiteiten voor Orga-Med Congress Office
Addition kinds of activities for Orga-Med Congress Office

521104. Prefab gebouwen | Prefabricated buildings
20320208. Mexicaans voedsel, nec: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mexican foods, nec: packaged in cans, jars, etc.
34320000. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
35470206. Pijp- en buisfabrieken | Pipe and tube mills
35890103. Food warming apparatuur, commercieel | Food warming equipment, commercial
37140300. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame

Werken bij Orga-Med Congress Office: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Orga-Med Congress Office: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Orga-Med Congress Office. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Orga-Med Congress Office. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een (hulp)elektricien die met veel enthousiasme aan de slag wil gaan bij een familiale KMO in de regio van Kampenhout. Je werkt aan residentiële & industriële installaties.  

  • Torenkraanmachinist (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hoeselt zijn we op zoek naar een ervaren torenkraanmachinist

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • Jobstudent boekhouding (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: t-interim Malle

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent voor onze klant in Ranst Je volgt de debiteuren op Je neemt contact op met de klanten en stuurt herinneringen via mail/post

  • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

  • Chauffeur CE voor kipwagen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KONI TRANS

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar een kipwagenchauffeur voor grond- en asfaltvervoer in gans Belgie. Woon-werkverkeer met vrachtwagen is mogelijk.

  • System Engineer - Network Engineer (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerkprotocols (TCP, VLAN, QOS), Firewalls en Microsoft Office 365. Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% van op kantoor. Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park. Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

  • European People & Talent Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672092-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is een toonaangevend rekruterings- en selectiekantoor met vestigingen in Antwerpen, Brussel en Gent. Er zijn voor mensen; dat komt voor ons op de eerste plaats. We gaan dan ook op zoek naar wat mensen en organisaties echt belangrijk vinden. Op die manier staan we als één blok achter onze kandidaat en onze klant en kunnen we de perfecte match maken. Meer info op www.bakker.be. Onze klant is een wereldspeler in de chemische sector en stelt wereldwijd ongeveer 6000 mensen tewerk. Het hoofdkantoor ligt in de Antwerpse Kempen. Voor dit groeiend internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een European People & Talent Development Partner. De European People & Talent Development Partner zal de learning & development opportuniteiten voor de Europese organisatie ontwikkelen en implementeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aantrekken, identificeren en ontwikkelen van talent binnen de organisatie. Dit is een nieuwe functie in de organisatie die de visie op Talent Management creëert en rechtstreeks rapporteert aan de European HR Director. Taken en verantwoordelijkheden: U start van een blanco blad om alle development initiatieven binnen de Europese organisatie te ontwikkelen, structureren en evalueren. U werkt rechtstreeks met de business leaders om een development mindset in de organisatie te stimuleren. U bent verantwoordelijk voor alle talent development initiatieven op Europees niveau zoals performance cyclus, talent reviews, succession planning,… U ontwikkelt en implementeert development initiatieven om organisatie- en team prestaties te accelereren. U ondersteunt de business in het uitbouwen van leadership binnen de organisatie door het strategisch toewijzen van rollen aan individuen om ervaring en vaardigheden uit te bouwen. U werkt specifieke leadership programma’s uit. U zet in op Learning & development tools en middelen om de Learning & development strategie te onderbouwen. U voert meetsystemen in om de Learning & development strategie te evalueren.

  • Zaalmedewerker (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: BUON GUSTO

    Type: Flexijob

    Klanten op een vriendelijke manier begroeten en bedienen. Alles klaarzetten met het oog op de service. Goed samenwerken in teamverband. Weekendwerk is geen probleem voor jou.

  • KELNER IJSSALON / BRASSERIE (Flexijob) (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor de bediening in ons ijssalon/brasserie met als voornaamste taken : verwelkomen klanten, opnemen bestellingen in de zaal en op terras, eten/drank serveren aan tafel, ijs verkopen, afrekenen met de klanten, tafels afruimen en terug op orde zetten, meehelpen met opruimen en poetsen.

Zoek naar antwoorden van Orga-Med Congress Office in sociale netwerken
Look for responds of Orga-Med Congress Office in social networks

Lees alle opmerkingen voor Orga-Med Congress Office. Laat een reactie achter voor Orga-Med Congress Office. Orga-Med Congress Office bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Orga-Med Congress Office. Leave a respond for Orga-Med Congress Office. Orga-Med Congress Office on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Orga-Med Congress Office op de google maps. Adres en contacten Orga-Med Congress Office
Location of Orga-Med Congress Office on the google maps. Address and contacts of Orga-Med Congress Office

Andere gerelateerde bedrijven als come Orga-Med Congress Office Orga-Med Congress Office: Gobiet Frères SA | Postiau & Fils SPRL | A.I.S.G BVBA | Archidea Studieburo | La Fontaine

Other related companies as Orga-Med Congress Office: Gobiet Frères SA | Postiau & Fils SPRL | A.I.S.G BVBA | Archidea Studieburo | La Fontaine

Orga-Med Congress Office is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Ternat, België. De volledige naam van het bedrijf is Orga-Med Congress Office, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07662109375. Het bedrijf Orga-Med Congress Office bevindt zich op het adres: Essenestraat 77,1740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 343,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Orga-Med Congress Office zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Orga-Med Congress Office is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Orga-Med Congress Office is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Orga-Med Congress Office, openstaande posities, locatie van Orga-Med Congress Office op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Orga-Med Congress Office is a company, that was registered 1996 in Ternat region, Belgium. Full name of company is Orga-Med Congress Office, company assigned to the tax number BE07662109375. The company Orga-Med Congress Office is located at the address: Essenestraat 77,1740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 343,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Orga-Med Congress Office were not found.
The main activity of Orga-Med Congress Office is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Orga-Med Congress Office is not available. You also can look at reviews of Orga-Med Congress Office, open positions, location of Orga-Med Congress Office on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Orga-Med Congress Office, Ternat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Orga-Med Congress Office, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Orga-Med Congress Office, Ternat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Orga-Med Congress Office, employees, financial statistics.