Raap & Rooster Dansclub

Contactgegevens Raap & Rooster Dansclub: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Raap & Rooster Dansclub: address, phone, fax, email, website, opening hours

Raap & Rooster Dansclub

Regio (region): Lokeren, België

Adres (address): Brouwerijstraat 32A,9160, België

Telefoon (phone): 09 348 02 78 09 348 02 78

Fax (fax): +32 (56) 217-82-36 +32 (56) 217-82-36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Raap & Rooster Dansclub: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Raap & Rooster Dansclub"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Raap & Rooster Dansclub"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Raap & Rooster Dansclub, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Raap & Rooster Dansclub. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Raap & Rooster Dansclub, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Raap & Rooster Dansclub. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Raap & Rooster Dansclub
Products information Raap & Rooster Dansclub

BTW identificatienummer (tax): BE09066986083
Ondernemingsnummer: 2356262207
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 898,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Raap & Rooster Dansclub zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Raap & Rooster Dansclub
(Get full report from official database of BE for Raap & Rooster Dansclub)

Aanvulling soorten activiteiten voor Raap & Rooster Dansclub
Addition kinds of activities for Raap & Rooster Dansclub

01810201. Bloemistengroenten, geteeld: groei van | Florists' greens, cultivated: growing of
09130000. schelpdier | Shellfish
22110410. Velveteens | Velveteens
22629903. Afwerking van zijden breed geweven stof | Silk broadwoven fabric finishing
30210202. Vloeren, rubber of rubber soldeerstof | Footholds, rubber or rubber soled fabric
34420102. Sash, deur of venster: metaal | Sash, door or window: metal
51310116. Zijde goederen, geweven | Silk piece goods, woven

Werken bij Raap & Rooster Dansclub: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Raap & Rooster Dansclub: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Raap & Rooster Dansclub. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Raap & Rooster Dansclub. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

  • Hulpelektricien (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

  • TIJDELIJKE MAGAZIJNIER - ZEER GOEDE VERLONING - NACHT / 2 PLOEGEN (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een magazijnmedewerker die tijdelijk beschikbaar is. Je zal in de nacht of in 2 ploegen instaan voor het laden en lossen aan de loskade + verpakken van goederen op vraag van de klant. Snelle opstart en HOOG LOON: + 16€/u

  • Medewerker fastfood restaurant (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving Opleiding in het restaurant om de knepen van het vak te leren kennen Persoonlijke ontwikkeling & doorgroeimogelijkheden

  • Automecanicien (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijk hulp-regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Gent Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • Business Developer (Gent & Leuven) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant ondersteunt organisaties bij de keuze en implementatie van HR-software toepassingen, meer specifiek binnen Talent Acquisition. Functie-omschrijving Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een Business Developer die zich hoofdzakelijk richt tot organisaties die gebruik maken van tijdelijke werkkrachten (freelancers, uitzendkrachten en andere). Als business developer overtuig je nieuwe prospects Dankzij je ervaring en aangeboren commerciële flair slaag je er in zowel nieuwe als bestaande contacten verder uit bouwen. De business developer stelt het salesplan op en initieert sales activiteiten om vooropgestelde targets te realiseren. Je zorgt voor een goede interne communicatie Je volgt met plezier de trends op in de markt Interesse? Solliciteer vandaag nog! Referentie: 395690

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Raap & Rooster Dansclub in sociale netwerken
Look for responds of Raap & Rooster Dansclub in social networks

Lees alle opmerkingen voor Raap & Rooster Dansclub. Laat een reactie achter voor Raap & Rooster Dansclub. Raap & Rooster Dansclub bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Raap & Rooster Dansclub. Leave a respond for Raap & Rooster Dansclub. Raap & Rooster Dansclub on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Raap & Rooster Dansclub op de google maps. Adres en contacten Raap & Rooster Dansclub
Location of Raap & Rooster Dansclub on the google maps. Address and contacts of Raap & Rooster Dansclub

Andere gerelateerde bedrijven als come Raap & Rooster Dansclub Raap & Rooster Dansclub: Mervers Benelux NV | Schollier BVBA | European Modelisme | CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL | Arrow Communications

Other related companies as Raap & Rooster Dansclub: Mervers Benelux NV | Schollier BVBA | European Modelisme | CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL | Arrow Communications

Raap & Rooster Dansclub is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Lokeren, België. De volledige naam van het bedrijf is Raap & Rooster Dansclub, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09066986083. Het bedrijf Raap & Rooster Dansclub bevindt zich op het adres: Brouwerijstraat 32A,9160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 898,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Raap & Rooster Dansclub zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Raap & Rooster Dansclub is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Raap & Rooster Dansclub is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Raap & Rooster Dansclub, openstaande posities, locatie van Raap & Rooster Dansclub op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Raap & Rooster Dansclub is a company, that was registered 2007 in Lokeren region, Belgium. Full name of company is Raap & Rooster Dansclub, company assigned to the tax number BE09066986083. The company Raap & Rooster Dansclub is located at the address: Brouwerijstraat 32A,9160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 898,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Raap & Rooster Dansclub were not found.
The main activity of Raap & Rooster Dansclub is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Raap & Rooster Dansclub is not available. You also can look at reviews of Raap & Rooster Dansclub, open positions, location of Raap & Rooster Dansclub on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Raap & Rooster Dansclub, Lokeren: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Raap & Rooster Dansclub, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Raap & Rooster Dansclub, Lokeren: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Raap & Rooster Dansclub, employees, financial statistics.