CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL

Contactgegevens CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL

Regio (region): Anthisnes (Tavier), België

Adres (address): Grand Route 7,4163, België

Telefoon (phone): 04 383 64 56 04 383 64 56

Fax (fax): 04 383 64 71 04 383 64 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL
Products information CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05092956542
Ondernemingsnummer: 4362091064
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL
(Get full report from official database of BE for CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL
Addition kinds of activities for CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL

30890321. Vensterscreening, kunststof | Window screening, plastics
32649907. Vonkproppen, porselein | Spark plugs, porcelain
35429902. Bulldozers (metaalbewerkingsmachines) | Bulldozers (metalworking machinery)
35780104. Punt-van-verkoop apparaten | Point-of-sale devices
38410207. Gastroscopen, behalve electromedical | Gastroscopes, except electromedical
50330100. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials
61590102. Farm hypotheekbedrijven | Farm mortgage companies
73710200. Computer software schrijven diensten | Computer software writing services
97119900. Nationale veiligheid, nec | National security, nec

Werken bij CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur-lasser regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Hasselt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur-lasser. Motivatie primeert over ervaring! Je zal de bedradingen en montage van gaskabels doen bij openbare nutsvoorzieningen. Vroege starturen, maar ook in de vroege namiddag gedaan. Jobgerelateerde competenties De assemblagebewerkingen en de benodigde materialen bepalen op basis van instructies, technische dossiers, ... Structuurelementen, las- en assemblagepunten, ... plaatsen en markeren De structuurelementen assembleren en bevestigen volgens de montageplannen en -richtlijnen Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) Afmetingen, vormen, lasnaden, ... controleren en de nodige bijwerkingen, afstellingen of aanpassingen uitvoeren bij vervormingen of fouten in de uitlijning

  • Service Technieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de service, het onderhoud en herstelling van de windturbines. Je voert de controle uit van de werking van de windturbines Je voert elektrische en mechanische reparaties uit Je kan een gedetailleerd verslag opmaken

  • Plaatser binnendeuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

  • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student zaterdag regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienen Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

  • zaalhulp (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: VANASSCHE POL

    Type: Studentenjob

    ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

  • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

  • Software Engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een software engineer. U wordt betrokken bij verschillende aspecten van software ontwikkeling zoals het ontwikkelen van nieuwe tools, het onderhouden van de bestaande software, ed. U werkt mee aan projecten in house en bij de klant. U test en documenteert de ontwikkelde software. U wordt betrokken bij het ontwikkelen van software voor zowel desktop als HMI toepassingen, tools binnen een 3D omgeving, automatisatie en optimalisatieprocesssen.

  • Tabakoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL. Laat een reactie achter voor CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL. CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL. Leave a respond for CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL. CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL op de google maps. Adres en contacten CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL
Location of CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL on the google maps. Address and contacts of CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL: Van Der Herten Luc BVBA | belGonet.com Euro-Pictures SPRL | MPA | Steenhaut | Hugh Burnett

Other related companies as CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL: Van Der Herten Luc BVBA | belGonet.com Euro-Pictures SPRL | MPA | Steenhaut | Hugh Burnett

CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Anthisnes (Tavier), België. De volledige naam van het bedrijf is CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05092956542. Het bedrijf CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL bevindt zich op het adres: Grand Route 7,4163. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 524,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, openstaande posities, locatie van CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL is a company, that was registered 1992 in Anthisnes (Tavier) region, Belgium. Full name of company is CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, company assigned to the tax number BE05092956542. The company CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL is located at the address: Grand Route 7,4163. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 524,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL were not found.
The main activity of CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL is not available. You also can look at reviews of CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, open positions, location of CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, Anthisnes (Tavier): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, Anthisnes (Tavier): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARRIERE DE LA HAZOTTE SPRL, employees, financial statistics.