Graceful Times

Particuliere bedrijvencommunicatie • Graceful Times
Private companiesCommunications • Graceful Times

Contactgegevens Graceful Times: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Graceful Times: address, phone, fax, email, website, opening hours

Graceful Times

Regio (region): Gent, België

Adres (address): François Benardstraat 24,9000, België

Telefoon (phone): 09 224 35 95 09 224 35 95

Fax (fax): +32 (50) 373-14-63 +32 (50) 373-14-63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Graceful Times: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Graceful Times"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Graceful Times"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Graceful Times, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Graceful Times. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Graceful Times, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Graceful Times. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Graceful Times
Products information Graceful Times

BTW identificatienummer (tax): BE07056488037
Ondernemingsnummer: 5733459472
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 409,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Graceful Times zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Graceful Times
(Get full report from official database of BE for Graceful Times)

Aanvulling soorten activiteiten voor Graceful Times
Addition kinds of activities for Graceful Times

4011. Spoorwegen, line-haul operationeel | Railroads, line-haul operating
283599. Diagnostische stoffen, nec | Diagnostic substances, nec
361299. Kracht-, distributie- en specialiteitstransformatoren, nec | Power, distribution and specialty transformers, nec
24480302. Skids, hout en metaal combinatie | Skids, wood and metal combination
26550104. Buizen, voor chemische of elektrische toepassingen: papier of vezel | Tubes, for chemical or electrical uses: paper or fiber
32810503. Sokkels, marmer | Pedestals, marble
34439913. Scroll omhulsels | Scroll casings
35410105. Boorpersen | Drill presses
51120102. Pennen en / of potloden | Pens and/or pencils
79991601. Jachtgidsen | Hunting guides

Werken bij Graceful Times: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Graceful Times: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Graceful Times. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Graceful Times. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • DRINGEND! Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • DIAGNOSETECHNIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: G.M.S. LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Foutendiagnose maken inzake ingewikkelde technische problemen. De oorzaak van een bepaalde technische fout vaststellen. Probleemdiagnose stellen onder testomstandigheden. Grondig documenteren van de diagnosestappen. Adviseren en steunen van het personeel van de werkplaats.

  • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AUTO 5

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • Schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) op afroep te Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Wij bij Care zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak op afroep te Balen. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden kantoren, meubilair, sanitair etc. Je zal je uren presteren vanaf 6u of 14u. Meestal zal je een 4-tal uren tewerkgesteld worden.

  • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van Graceful Times in sociale netwerken
Look for responds of Graceful Times in social networks

Lees alle opmerkingen voor Graceful Times. Laat een reactie achter voor Graceful Times. Graceful Times bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Graceful Times. Leave a respond for Graceful Times. Graceful Times on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Graceful Times op de google maps. Adres en contacten Graceful Times
Location of Graceful Times on the google maps. Address and contacts of Graceful Times

Andere gerelateerde bedrijven als come Graceful Times Graceful Times: Danfoss Socla Benelux SPRL | A.R.K. Communicatie BVBA | Douwe Egberts Coffee Systems | Gronico International NV | PARISAL & VERSYCK

Other related companies as Graceful Times: Danfoss Socla Benelux SPRL | A.R.K. Communicatie BVBA | Douwe Egberts Coffee Systems | Gronico International NV | PARISAL & VERSYCK

Graceful Times is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Graceful Times, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07056488037. Het bedrijf Graceful Times bevindt zich op het adres: François Benardstraat 24,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 409,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Graceful Times zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Graceful Times is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Graceful Times is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Graceful Times, openstaande posities, locatie van Graceful Times op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Graceful Times is a company, that was registered 1986 in Gent region, Belgium. Full name of company is Graceful Times, company assigned to the tax number BE07056488037. The company Graceful Times is located at the address: François Benardstraat 24,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 409,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Graceful Times were not found.
The main activity of Graceful Times is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Graceful Times is not available. You also can look at reviews of Graceful Times, open positions, location of Graceful Times on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Graceful Times, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Graceful Times, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Graceful Times, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Graceful Times, employees, financial statistics.