Danfoss Socla Benelux SPRL

Particuliere bedrijvencommunicatie • Danfoss Socla Benelux SPRL
Private companiesCommunications • Danfoss Socla Benelux SPRL

Contactgegevens Danfoss Socla Benelux SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Danfoss Socla Benelux SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Danfoss Socla Benelux SPRL

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Bergstraat 11,1000, België

Telefoon (phone): 02 203 70 66 02 203 70 66

Fax (fax): 02 203 70 67 02 203 70 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Danfoss Socla Benelux SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Danfoss Socla Benelux SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Danfoss Socla Benelux SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Danfoss Socla Benelux SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Danfoss Socla Benelux SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Danfoss Socla Benelux SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Danfoss Socla Benelux SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Danfoss Socla Benelux SPRL
Products information Danfoss Socla Benelux SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07079833984
Ondernemingsnummer: 8583587646
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 714,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Danfoss Socla Benelux SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Danfoss Socla Benelux SPRL
(Get full report from official database of BE for Danfoss Socla Benelux SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Danfoss Socla Benelux SPRL
Addition kinds of activities for Danfoss Socla Benelux SPRL

174100. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
02719903. Mink boerderij | Mink farm
30691002. Dozen, hard rubber | Boxes, hard rubber
35450305. Boring machine bijlagen (gereedschap gereedschap accessoires) | Boring machine attachments (machine tool accessories)
39149910. Trofeeën, nsk | Trophies, nsk
50920200. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
73639909. Vrachtwagenchauffeur diensten | Truck driver services

Werken bij Danfoss Socla Benelux SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Danfoss Socla Benelux SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Danfoss Socla Benelux SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Danfoss Socla Benelux SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Support Administratif Crédits (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Missie Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : - Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers - Encodage van de dossiers die via het bank werden ingediend - Opvolging van verscheidene mailboxen - Registratie van contracten bij de Nationale Bank - Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement - Archivering van documenten - Telefonische contacten - Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Onderhoudstechnieker (dagwerk) (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oordegem dat zich specialiseerd in het onderhoud van verschillende machines zijn wij op zoek naar een extra werkkracht. Je gaat samen op de baan met een collega voor het onderhoud van de machines bij klanten. Je zal instaan voor o.a.: Preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging, ...) of de onderhoudshistoriek De werking van materiaal, instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur, ...) en kritieke punten (slijtage, smering, ...) controleren Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, aandraaien, ...) Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen, ...) Technische ondersteuning verlenen Mechanische stukken en onderdelen lassen

  • First Line IT Support Engineer | Voltijds | Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een beursgenoteerde onderneming met internationale vestigingen, zijn wij op zoek naar een First Line IT Support Engineer. Volgende taken behoren tot je takenpakket ; Klantgericht en klantvriendelijk annemen van calls/mails van zowel interne als externe klanten. Primaire analyseren van vragen/storingen. In eerste plaats problemen zelf oplossen en indien nodig doorgeven naar de juiste collega's van het IT departement.

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • HUISHOUDHULP regio Gavere - Eke - Semmerzake (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Hulp in atelier/ zaalmedewerker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Studentenjob

    Als vakantiejob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak

  • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AlphaZ

    Type: Vaste Job

    Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

  • Mechanieker bouwplaatsmachines / magazijnier (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de planning en organistie van het atelier. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van ons machine- en wagenpark.. Je beheert de voorraad en houdt de rotatie en bestellingen in het oog. Je zal instaan voor de netheid van het terrein en het magazijn.

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • Freelance/Tijdelijke Payroll Officer (6m) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674433-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een onderneming gevestigd in de regio Antwerpen. Je werkt mee aan de optimalisatie van diverse administratieve HR-processen  Je neemt actief deel aan uiteenlopende HR-projecten. Je staat samen met de overige teamleden in voor een correcte loonverwerking.  Je verstrekt aan de medewerkers op een gestructureerde, proactieve en klantgerichte manier de nodige informatie en advies m.b.t. sociale wetgeving. Je staat mee in voor de rapporteringen en voorbereiding van de budgetoefening 

  • RESERVE schoonmaak regio Kortrijk 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Kortrijk zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van Danfoss Socla Benelux SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Danfoss Socla Benelux SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Danfoss Socla Benelux SPRL. Laat een reactie achter voor Danfoss Socla Benelux SPRL. Danfoss Socla Benelux SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Danfoss Socla Benelux SPRL. Leave a respond for Danfoss Socla Benelux SPRL. Danfoss Socla Benelux SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Danfoss Socla Benelux SPRL op de google maps. Adres en contacten Danfoss Socla Benelux SPRL
Location of Danfoss Socla Benelux SPRL on the google maps. Address and contacts of Danfoss Socla Benelux SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Danfoss Socla Benelux SPRL Danfoss Socla Benelux SPRL: Delville A-S | BISCA TROFEE | IMTECH BELGIUM PROJECTS NV | LICHTPUNT GENT NV | Welding Company NV

Other related companies as Danfoss Socla Benelux SPRL: Delville A-S | BISCA TROFEE | IMTECH BELGIUM PROJECTS NV | LICHTPUNT GENT NV | Welding Company NV

Danfoss Socla Benelux SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Danfoss Socla Benelux SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07079833984. Het bedrijf Danfoss Socla Benelux SPRL bevindt zich op het adres: Bergstraat 11,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 714,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Danfoss Socla Benelux SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Danfoss Socla Benelux SPRL is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Danfoss Socla Benelux SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Danfoss Socla Benelux SPRL, openstaande posities, locatie van Danfoss Socla Benelux SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Danfoss Socla Benelux SPRL is a company, that was registered 2017 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Danfoss Socla Benelux SPRL, company assigned to the tax number BE07079833984. The company Danfoss Socla Benelux SPRL is located at the address: Bergstraat 11,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 714,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Danfoss Socla Benelux SPRL were not found.
The main activity of Danfoss Socla Benelux SPRL is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Danfoss Socla Benelux SPRL is not available. You also can look at reviews of Danfoss Socla Benelux SPRL, open positions, location of Danfoss Socla Benelux SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Danfoss Socla Benelux SPRL, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Danfoss Socla Benelux SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Danfoss Socla Benelux SPRL, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Danfoss Socla Benelux SPRL, employees, financial statistics.