Soszna C

Contactgegevens Soszna C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Soszna C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Soszna C

Regio (region): Liège 1 (Rocourt), België

Adres (address): Rue Joseph-Donneaux 18,4000, België

Telefoon (phone): 04 247 38 43 04 247 38 43

Fax (fax): +32 (19) 802-12-95 +32 (19) 802-12-95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Soszna C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Soszna C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Soszna C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Soszna C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Soszna C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Soszna C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Soszna C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Soszna C
Products information Soszna C

BTW identificatienummer (tax): BE04036071777
Ondernemingsnummer: 8429229736
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 577,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Soszna C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Soszna C
(Get full report from official database of BE for Soszna C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Soszna C
Addition kinds of activities for Soszna C

275402. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
22110201. Corset stoffen, katoen | Corset fabrics, cotton
22110603. Brocatelle, katoen | Brocatelle, cotton
22310206. Ruwe voorraad verven en afwerken van wol of soortgelijke stof | Raw stock dyeing and finishing of wool or similar fabric
25220203. Wandkasten, kantoor: behalve hout | Wallcases, office: except wood
32690401. Lampenbasis, aardewerk | Lamp bases, pottery
51129907. Kantoorbenodigdheden, nec | Office supplies, nec
51491101. Meel | Flour
53999901. Leger-marine goederen winkels | Army-navy goods stores
83220202. Steun aan gezinnen met afhankelijke kinderen (afdc) | Aid to families with dependent children (afdc)

Werken bij Soszna C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Soszna C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Soszna C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Soszna C. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koepels & lichtstraten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, de laatste stukken van de verpakking werden opgeruimd. Zoals steeds wil je nadat de laatste koepel geplaatst werd de werf netjes achterlaten. Trots kijk je nog eens terug op het mooie werk dat je hebt verricht. Samen met je collega’s stap je in de bedrijfswagen en rijd je terug naar Harelbeke, waar het bedrijf gelegen is. Vandaag waren het vooral koepels bij particulieren die geplaatst werden, morgen staan er enkele lichtstraten in een nieuw magazijn op de planning. Er zitten er zelfs enkele tussen die je ook zal moeten aansluiten aan de motor. Die opgedane elektrische kennis zal je dus opnieuw nodig hebben. Heerlijk toch die afwisseling! Eenmaal terug in het bedrijf laden jullie het materiaal voor morgen al in de bestelwagen, zodat je morgen in alle vroegte kan vertrekken naar de eerste klant van die dag. Ondertussen maak je nog een praatje met de collega’s van de namiddagploeg in de productie-afdeling. Ze zijn volop bezig met het assembleren van de koepels die jij binnenkort gaat monteren. Tevreden maar moe van de lange werkdag vertrek je naar huis, waar je je thermos al klaar zet, want morgen is het terug vroeg dag.

  • Medisch laboratorium technoloog bloedprikploeg (m/v) regio AZ Glorieux (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: vzw WERKEN GLORIEUX

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vzw Werken Glorieux, met 1.100 medewerkers de grootste werkgever van Ronse, is actief in de sectoren gezondheidszorg, ouderenzorg en kind- en jeugdzorg. Ondersteund door een multidisciplinaire aanpak, biedt Werken Glorieux kwalitatief hoogstaande zorg aan alle leeftijden. Onze grootste instelling is het AZ Glorieux, een sterk regionaal ziekenhuis met 404 bedden, waarvan 56 bedden voor daghospitalisatie. Sinds 2003 behoort het ziekenhuis tot het Vlaams Ziekenhuisnetwerk KU Leuven. Zo bieden we 3 medische centra aan te Avelgem, Opbrakel en Lessen. Bovendien hebben we één van de grootste niercentra van Vlaanderen. Op vlak van ouderenzorg bieden we diverse woon– en zorgcentra aan te Ronse en Maarkedal. Binnen kind– en jeugdzorg zijn we voorzien van een NOK centrum en kinderverblijf. Ter versterking van het laboratorium, zijn we op zoek naar een verpleegkundige of medisch laboratorium technoloog die deel uitmaakt van de bloedprikploeg voor een tijdelijke opdracht (verlenging is mogelijk). Als medisch labo technoloog sta je - samen met jouw collega’s - garant voor de  kwaliteitsvolle en klantvriendelijke dienstverlening aan de ambulante en gehospitaliseerde patiënten. Hierbij wordt nadruk gelegd op onderstaande taken:  Je staat in voor het uitvoeren van bloedafname en het ophalen van stalen (zowel binnen als buiten het ziekenhuis) Vanuit jouw kwaliteitsgerichte visie werk je volgens aangeleerde methodieken en hulpmiddelen Je onthaalt en begeleidt patiënten vlot doorheen het onderzoek, kan hen tot kalmte brengen en staat hen te woord bij vragen Je communiceert vlot binnen jouw team van verpleegkundigen, klinisch biologen, MLT'ers en anderen Je hebt aandacht voor de noden van de patiënt en je past hierop jouw handelingen aan Je helpt mee met het uitvoeren van diverse administratieve taken (aanvullen elektronisch patiëntendossier, …) en andere dienst ondersteunende opdrachten Je bouwt mee aan het verderzetten van ons kwaliteitslabel JCI

  • Elektricien dagwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zijn wij dringend op zoek naar  EEN ELEKTRICIEN REGIO WEST- EN OOST-VLAANDEREN  Functie :  Als elektricien voer je installatiewerken uit bij de klant. (hoofdzakelijk scholen, sporthallen, dienstencentra en kantoren) Je doet dit adhv schema's en plannen.

  • Administratief bediende Operations-afdeling (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf uit de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief Operations Assistant: Als deel van de administratieve dienst binnen Operations, ondersteun je de afdelingen 'bulk', 'afval en inpak' en 'magazijn' omtrent alle taken rond dossierverwerking. Op termijn is het de bedoeling dat jij instaat voor de opleiding in verband met dossierverwerking. Je denkt mee aan optimalisaties van de dossierverwerkingen en werkt hiervoor samen met de betrokken diensten. Je staat in voor het uitvoeren van de reconciliatie, hierbij zal de Support Engineer jouw back-up zijn. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en controle van de productiedossiers. Daarnaast voer je ook allround administratieve taken uit en sta je in voor een correcte opvolging van offertes, bestellingen, stockbeheer,... .

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • Student Verkoopsmedewerker bakkerij m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    je bent zeer klantvriendelijk en sociaal ingesteld je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt ook belegde broodjes Je werkt in een klein hecht team en houdt er van je collega's te helpen waar nodig Je hecht veel waarde aan netheid en hygiëne je controleert steeds versheid en kwaliteit

  • Chauffeur V/M Regionaal Afzetcontainers CE (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DOOLAEGHE

    Type: Vaste Job

    Regionaal afzetcontainers metalen wisselen (soms met aanhangwagen)

  • ClearSource - Reporting Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an analyst with experience with SQL or Tableau. You will optimize and atomize internal processes.     Function Continuous analyzing to prepare commercial and operational decisions Internal reporting of KPI's and further optimization/automatization of processes. Preparing of external reporting towards clients and partners Analysing and answering of complex questions about data You will be the link between the business team and the data team. You will be part of a broad project. You will give trainings on Tableau, SQL and VBA You will analyse monthly, quarterly and yearly reportings You will transform Excell to SQL Developing of automated updates in some databases   Profile You have good experience with Tableau, SQL, VBA and MS access Experience with reporting and analysing of data is needed. Knowledge of JavaScript, JQuery and PHP is a plus You speak English, dutch is a big plus You are a teamplayer You are structured and proactive. You are able to work autonomous.   Details Start: ASAP contract: Freelance: 6 months + extensions location: Brussels   Interested? Please click on apply.

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van Soszna C in sociale netwerken
Look for responds of Soszna C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Soszna C. Laat een reactie achter voor Soszna C. Soszna C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Soszna C. Leave a respond for Soszna C. Soszna C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Soszna C op de google maps. Adres en contacten Soszna C
Location of Soszna C on the google maps. Address and contacts of Soszna C

Andere gerelateerde bedrijven als come Soszna C Soszna C: GRUSENMEYER ST. | Tastenhoye Meubelen NV | Godeco VOF | Meerschaert D | Frigo Helmut Pelzer sa

Other related companies as Soszna C: GRUSENMEYER ST. | Tastenhoye Meubelen NV | Godeco VOF | Meerschaert D | Frigo Helmut Pelzer sa

Soszna C is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Rocourt), België. De volledige naam van het bedrijf is Soszna C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04036071777. Het bedrijf Soszna C bevindt zich op het adres: Rue Joseph-Donneaux 18,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 577,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Soszna C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Soszna C is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Soszna C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Soszna C, openstaande posities, locatie van Soszna C op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Soszna C is a company, that was registered 1997 in Liège 1 (Rocourt) region, Belgium. Full name of company is Soszna C, company assigned to the tax number BE04036071777. The company Soszna C is located at the address: Rue Joseph-Donneaux 18,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 577,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Soszna C were not found.
The main activity of Soszna C is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Soszna C is not available. You also can look at reviews of Soszna C, open positions, location of Soszna C on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Soszna C, Liège 1 (Rocourt): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Soszna C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Soszna C, Liège 1 (Rocourt): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Soszna C, employees, financial statistics.