Ghent Marine Center NV

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Ghent Marine Center NV
Private companiesTransportation by Air • Ghent Marine Center NV

Contactgegevens Ghent Marine Center NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ghent Marine Center NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ghent Marine Center NV

Regio (region): Melle, België

Adres (address): Vogelstraat 26,9090, België

Telefoon (phone): 09 230 48 88 09 230 48 88

Fax (fax): 09 231 94 75 09 231 94 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ghent Marine Center NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ghent Marine Center NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ghent Marine Center NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ghent Marine Center NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ghent Marine Center NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ghent Marine Center NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ghent Marine Center NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ghent Marine Center NV
Products information Ghent Marine Center NV

BTW identificatienummer (tax): BE02330993652
Ondernemingsnummer: 2716339111
Hoofdstad (capital): 167,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ghent Marine Center NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ghent Marine Center NV
(Get full report from official database of BE for Ghent Marine Center NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ghent Marine Center NV
Addition kinds of activities for Ghent Marine Center NV

239501. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
344899. Geprefabriceerde metalen gebouwen, anders | Prefabricated metal buildings, nec
734202. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
35650204. Label bevochtigers, industrieel | Label moisteners, industrial
38250231. Standaarden en kalibrerende apparatuur, laboratorium | Standards and calibrating equipment, laboratory
50640204. Tape spelers en recorders | Tape players and recorders
51590402. Zijde, rauw | Silk, raw

Werken bij Ghent Marine Center NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ghent Marine Center NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ghent Marine Center NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ghent Marine Center NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

 • Technisch bediende te Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een bediende voor technical sales support. Je taken: Maken van warmteverliesberekeningen. Maken van vloerverwarmingsberekeningen en ventilatieberekeningen (hiervoor is een software programma voorhanden.  Een opleiding wordt voorzien). Technisch begeleiden en ondersteunen van medewerkers, klanten en sales-team i.v.m. vloerverwarming en ventilatie. Maken van offertes vloerverwarming en ventilatie.

 • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

 • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

 • Inspecteur voertuigen – local (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: VAB

  Type: Vaste Job

  MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team op onze locatie in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen. Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen. Als Inspecteur Voertuigen beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires. Het inspecteren vindt plaats op de locatie van de leasemaatschappij/verhuurmaatschappij of partner. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het Macadam IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

 • Commercieel Medewerker Binnendienst (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: SELECT HR

  Type: Vaste Job

  In de functie van Commercieel Medewerker Binnendienst behoren volgende taken tot jouw takenpakket: - Realiseren van vastgelegde verkoopdoelstellingen - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten, leveranciers, distributeurs en agenten bij de verkoop van eindproducten; opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega’s. - Waken over minimumvoorraden en tijdige bestellingen bij leveranciers en/of levering bij de klant door overleg met en opvolging van de productie. - Verwerking, controle, opvolging van orders, facturatie,… in SAP. - Tijdig en correct regelen van transport en bijhorende documenten. - Rapportering en administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een gezond en groeiend bedrijf in Beerse, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst . Heb jij ervaring binnen een productie omgeving? Ben je op zoek naar een functie dat verschillende uitdagingen biedt? Ben je communicatief vaardig, en werk je graag in een breed takenpakket? Pas je in een omgeving waar men teamwork en samenwerking hoog in het vaandel draagt? Aarzel niet, en solliciteer op deze boeiende, uitdagende functie! Stuur snel je CV naar [email protected]!

 • Transportverantwoordelijke (Regio Waasland) (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een productiebedrijf in het Waasland zoeken we een transportverantwoordelijke. - Als transportverantwoordelijke sta je in voor het plannen en organiseren van de transportactiviteiten, zowel in- als outbound. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de transporteurs. - Je vraagt regelmatig offertes op en onderhandelt over de prijzen van het transport. - Je zorgt dat de transportactiviteiten zowel aan de lokale, als aan de internationale voorschriften voldoen. - Je verzorgt de transport- en douaneformaliteiten. - Je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de commerciële binnendienst, check-in en de laadkade.

 • Psycholoog/ Psychologe (ZAFFELARE)

  Regio: ZAFFELARE

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren. Indien gewenst, kan er ook met volwassenen (gezinnen) gewerkt worden. Je zult meedraaien in het team van psychotherapeuten die er reeds is. Takenpakket: Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie

 • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • verantwoordelijke interieurshowroom Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ELECTRO-MANDEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  -Als toonzaalverantwoordelijke bent u verantwoordelijk voor de uitbating van onze nieuwe showroom in het centrum van Roeselare, een samenwerking van toonaangevende bedrijven die een gevestigde waarde zijn in regio Roeselare. -U bent het eerste aanspreekpunt voor iedere bezoeker die je op proffesionele manier adviseert en informeert over het aanbod en alle partners in het concept. - U legt alle afspraken vast tussen de potentiële klant en 1 van onze partners - U houdt een database bij van alle bezoekers en communiceert hierover met de conceptmanager

 • RELATIETHERAPEUT m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: PERSPECTIEF

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt therapeutische sessies met koppels en/of gezinnen. Je bent bereid om eventueel voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

 • Pedicure / schoonheidsspecialist (GOOIK)

  Regio: GOOIK

  Bedrijf: SCHOONHEIDSINSTITUUT ANNELIES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je voert voornamelijk pedicures uit. Daarnaast dien je nog andere schoonheidszorgen toe zoals epileren, gelaatsverzorging, manicures en plaats je ook gelnagels.

Zoek naar antwoorden van Ghent Marine Center NV in sociale netwerken
Look for responds of Ghent Marine Center NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ghent Marine Center NV. Laat een reactie achter voor Ghent Marine Center NV. Ghent Marine Center NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ghent Marine Center NV. Leave a respond for Ghent Marine Center NV. Ghent Marine Center NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ghent Marine Center NV op de google maps. Adres en contacten Ghent Marine Center NV
Location of Ghent Marine Center NV on the google maps. Address and contacts of Ghent Marine Center NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Ghent Marine Center NV Ghent Marine Center NV: BEMELMANS & Fils SPRL | Art Lettering | VALERY LECOMTE Ets SPRL | ISBA BVBA | VAN DE MEENE, HENK P. C

Other related companies as Ghent Marine Center NV: BEMELMANS & Fils SPRL | Art Lettering | VALERY LECOMTE Ets SPRL | ISBA BVBA | VAN DE MEENE, HENK P. C

Ghent Marine Center NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Melle, België. De volledige naam van het bedrijf is Ghent Marine Center NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02330993652. Het bedrijf Ghent Marine Center NV bevindt zich op het adres: Vogelstraat 26,9090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 167,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 800,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ghent Marine Center NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ghent Marine Center NV is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ghent Marine Center NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ghent Marine Center NV, openstaande posities, locatie van Ghent Marine Center NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ghent Marine Center NV is a company, that was registered 1993 in Melle region, Belgium. Full name of company is Ghent Marine Center NV, company assigned to the tax number BE02330993652. The company Ghent Marine Center NV is located at the address: Vogelstraat 26,9090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 167,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 800,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ghent Marine Center NV were not found.
The main activity of Ghent Marine Center NV is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ghent Marine Center NV is not available. You also can look at reviews of Ghent Marine Center NV, open positions, location of Ghent Marine Center NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ghent Marine Center NV, Melle: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ghent Marine Center NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ghent Marine Center NV, Melle: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ghent Marine Center NV, employees, financial statistics.