VAN DE MEENE, HENK P. C

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • VAN DE MEENE, HENK P. C
Private companiesTransportation by Air • VAN DE MEENE, HENK P. C

Contactgegevens VAN DE MEENE, HENK P. C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DE MEENE, HENK P. C: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DE MEENE, HENK P. C

Regio (region): KNOKKE-HEIST - BE, België

Adres (address): Elisabetlaan 23, België

Telefoon (phone): +32 (3) 309-79-65 +32 (3) 309-79-65

Fax (fax): 31555761545 31555761545

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DE MEENE, HENK P. C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DE MEENE, HENK P. C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DE MEENE, HENK P. C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DE MEENE, HENK P. C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DE MEENE, HENK P. C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DE MEENE, HENK P. C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DE MEENE, HENK P. C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DE MEENE, HENK P. C
Products information VAN DE MEENE, HENK P. C

BTW identificatienummer (tax): BE06907073974
Ondernemingsnummer: 1892639160
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 383,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in VAN DE MEENE, HENK P. C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DE MEENE, HENK P. C
(Get full report from official database of BE for VAN DE MEENE, HENK P. C)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DE MEENE, HENK P. C
Addition kinds of activities for VAN DE MEENE, HENK P. C

3825. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
331701. Naadloze buizen en buizen | Seamless pipes and tubes
369999. Elektrische apparatuur en benodigdheden, nec, nec | Electrical equipment and supplies, nec, nec
563299. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten, nec | Women's accessory and specialty stores, nec
872102. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing

Werken bij VAN DE MEENE, HENK P. C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DE MEENE, HENK P. C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DE MEENE, HENK P. C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DE MEENE, HENK P. C. Looking for open vacancies in other companies

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de arbeidsgeneesheer in het kader van het medisch toezicht van werknemers. Je bereidt het medisch onderzoek, de biometrie en de andere paramedische taken voor. Je beheert de individuele medische dossiers van werknemers administratief. Je geeft resultaten van het medisch onderzoek en eventuele aanvullende data in en klasseert ze. Je formuleert verbeteringsvoorstellen m.b.t. werkprocedures en klantencontact. Je zorgt voor de goede administratieve aflsuiting van alle dossiers.

  • Service Technieker HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je doet onderhouden, depannages en herstellingen van HVAC installaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • GL Accountant met controlling taken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de haven van Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste GL Accountant. Heb je reeds enige ervaring met boekhouding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Jouw takenpakket als GL Accountant: Maandelijkse afschrijvingen Provisies Omzetspecificaties Margecontrole- en analyse Intercompany BTW Banken boeken Voorraadcontroles Forecasting Cash flow forecasting Debiteurenbeheer van enkele key accounts Controlling Bewaking van interne controleprocessen Sox compliancy Interne audits

  • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aalst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Supervisor Elektriciteit & Instrumentatie/Automatisatie (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een sterke achtergrond in E&I - werkzaamheden? Ben je voldoende matuur en assertief om met voldoende impact te communiceren met alle partijen en niveaus? Ben je organisatorisch en communicatief sterk en ben je een gestructureerd iemand, ook op administratief gebied? Solliciteer dan nu voor de functie Supervisor E&I! Je volgt de werken E&I op in opdracht van de bouwheer, op gebied van veiligheid en kwaliteit en je houdt nauwkeurig een beschrijving bij van de vordering van de werken en eventuele tekortkomingen. Je controleert of de contractor de werken uitvoert conform de plannen “goed voor uitvoering”– laatste revisie. Je bent verantwoordelijk voor de (pre-)commissioning van de installatie wat jouw discipline betreft. Je rapporteert aan de projectleiding en assisteert hen bij de coördinatie, tijdens de werfvergaderingen, … Je volgt de technical queries van de EPC/Contractors/Vendors op. Je coördineert de opleidingen die door de Vendors gegeven worden aan het personeel van de LNG terminal. Je werkterrein ligt vooral buiten.

  • STANSER MET ERVARING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HARDY VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste stanser. Ervaring vereist. U wordt tewerkgesteld in een bedrijf met veel groeipotentieel. Jouw taken: Zelfstandig instellen en bedienen van de stansmachine Monteren en bijstellen van de stansvorm Produceren (stansen) van karton verpakkingen. Het oplossen van kleine storingen

Zoek naar antwoorden van VAN DE MEENE, HENK P. C in sociale netwerken
Look for responds of VAN DE MEENE, HENK P. C in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DE MEENE, HENK P. C. Laat een reactie achter voor VAN DE MEENE, HENK P. C. VAN DE MEENE, HENK P. C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DE MEENE, HENK P. C. Leave a respond for VAN DE MEENE, HENK P. C. VAN DE MEENE, HENK P. C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DE MEENE, HENK P. C op de google maps. Adres en contacten VAN DE MEENE, HENK P. C
Location of VAN DE MEENE, HENK P. C on the google maps. Address and contacts of VAN DE MEENE, HENK P. C

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DE MEENE, HENK P. C VAN DE MEENE, HENK P. C: ISOLAVA gcv-scs | Capanni | FIRMA CHARLES KESTELEYN NV | ACTUAL SIGN NV | CrossFactory

Other related companies as VAN DE MEENE, HENK P. C: ISOLAVA gcv-scs | Capanni | FIRMA CHARLES KESTELEYN NV | ACTUAL SIGN NV | CrossFactory

VAN DE MEENE, HENK P. C is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio KNOKKE-HEIST - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DE MEENE, HENK P. C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06907073974. Het bedrijf VAN DE MEENE, HENK P. C bevindt zich op het adres: Elisabetlaan 23. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 383,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in VAN DE MEENE, HENK P. C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DE MEENE, HENK P. C is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DE MEENE, HENK P. C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DE MEENE, HENK P. C, openstaande posities, locatie van VAN DE MEENE, HENK P. C op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN DE MEENE, HENK P. C is a company, that was registered 1990 in KNOKKE-HEIST - BE region, Belgium. Full name of company is VAN DE MEENE, HENK P. C, company assigned to the tax number BE06907073974. The company VAN DE MEENE, HENK P. C is located at the address: Elisabetlaan 23. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 383,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in VAN DE MEENE, HENK P. C were not found.
The main activity of VAN DE MEENE, HENK P. C is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DE MEENE, HENK P. C is not available. You also can look at reviews of VAN DE MEENE, HENK P. C, open positions, location of VAN DE MEENE, HENK P. C on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DE MEENE, HENK P. C, KNOKKE-HEIST - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DE MEENE, HENK P. C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DE MEENE, HENK P. C, KNOKKE-HEIST - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DE MEENE, HENK P. C, employees, financial statistics.