Garage de la Californie SPRL

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • Garage de la Californie SPRL
Private companiesRailroad Transportation • Garage de la Californie SPRL

Contactgegevens Garage de la Californie SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage de la Californie SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage de la Californie SPRL

Regio (region): Bastogne, België

Adres (address): Rue de Wiltz 49,6600, België

Telefoon (phone): 061 21 38 25 061 21 38 25

Fax (fax): 061 21 76 46 061 21 76 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage de la Californie SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage de la Californie SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage de la Californie SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage de la Californie SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage de la Californie SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage de la Californie SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage de la Californie SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage de la Californie SPRL
Products information Garage de la Californie SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08522338867
Ondernemingsnummer: 4370330810
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Garage de la Californie SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage de la Californie SPRL
(Get full report from official database of BE for Garage de la Californie SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage de la Californie SPRL
Addition kinds of activities for Garage de la Californie SPRL

225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
508401. Voedselindustrie machines | Food industry machinery
799900. Amusement en recreatie, nec | Amusement and recreation, nec
17999922. Hydraulische apparatuur, installatie en service | Hydraulic equipment, installation and service
22111200. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
26710000. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
32999900. Nonmetallic minerale producten, nec, nec | Nonmetallic mineral products, nec, nec
35520116. Spinning machines, textiel | Spinning machines, textile
35699911. Jack schroeven | Jack screws
83220302. Crisis interventiecentrum | Crisis intervention center

Werken bij Garage de la Californie SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage de la Californie SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage de la Californie SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage de la Californie SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop - bediende/verkoper DREAMLAND Waregem (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf eind september/begin oktober

 • Procesoperator voeding m/v (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde procesoperatoren m/v: - Je staat in voor de bediening van productiemachines - Je stelt eigenhandig de machine in en controleert de werking - Je bent continu bezig met het opvolgen van de kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid - Je communiceert problemen tijdig met de supervisor

 • Inbound klantendienst medewerkers (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je ontvangt oproepen van klanten die vragen hebben in verband met bepaald producten en diensten. Je luistert aandachtig naar de klant en denkt mee met hem. Zo bied je een oplossing op maat. Je geeft informatie omtrent bepaalde producten, promoties, ... Je beantwoordt binnenkomende vragen over facturatie, technische problemen, ... Je belt actief klanten op om te peilen naar hun tevredenheid. Je zet bepaalde promoties in de kijker en zorgt dat de klant gebruik maakt van de meest optimale bundel. Je bedankt klanten voor hun loyaliteit. Je beantwoordt binnenkomende mails.

 • Software Developer (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

 • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

 • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (voltijds) (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • STUDENT SLAGERIJ SPORADISCH WEEKEND (BASSEVELDE)

  Regio: BASSEVELDE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die sporadisch kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

 • Calculator (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

 • Operator buigafdeling 2 ploegen (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Operator buigafdeling 2 ploegen (m/v) Taken: - Goederen opleggen en afhalen. - Bedienen van de machine en in staat zijn om programma's te selecteren. - Ontbramen van buizen. - Visuele controle.

 • extra's of flexijob (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: LA STALLA

  Type: Flexijob

  Kelner en hulp achter de bar

 • Afwashulp (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: PARTAASCH

  Type: Flexijob

  Afwassen van serviesgoed, glaswerk, bestek en keukenmaterialen. Schoonhouden van de keuken, reinigen van vloeren/wanden/apparatuur, afvoeren van afval.

Zoek naar antwoorden van Garage de la Californie SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Garage de la Californie SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage de la Californie SPRL. Laat een reactie achter voor Garage de la Californie SPRL. Garage de la Californie SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage de la Californie SPRL. Leave a respond for Garage de la Californie SPRL. Garage de la Californie SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage de la Californie SPRL op de google maps. Adres en contacten Garage de la Californie SPRL
Location of Garage de la Californie SPRL on the google maps. Address and contacts of Garage de la Californie SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage de la Californie SPRL Garage de la Californie SPRL: A.A.B. BVBA | D T S SPRL | EX-MACHINA | H.M.C.S. INFORMATIQUE SA | Halsberghe Fres

Other related companies as Garage de la Californie SPRL: A.A.B. BVBA | D T S SPRL | EX-MACHINA | H.M.C.S. INFORMATIQUE SA | Halsberghe Fres

Garage de la Californie SPRL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Bastogne, België. De volledige naam van het bedrijf is Garage de la Californie SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08522338867. Het bedrijf Garage de la Californie SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Wiltz 49,6600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 468,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Garage de la Californie SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Garage de la Californie SPRL is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage de la Californie SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage de la Californie SPRL, openstaande posities, locatie van Garage de la Californie SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Garage de la Californie SPRL is a company, that was registered 2002 in Bastogne region, Belgium. Full name of company is Garage de la Californie SPRL, company assigned to the tax number BE08522338867. The company Garage de la Californie SPRL is located at the address: Rue de Wiltz 49,6600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 468,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Garage de la Californie SPRL were not found.
The main activity of Garage de la Californie SPRL is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage de la Californie SPRL is not available. You also can look at reviews of Garage de la Californie SPRL, open positions, location of Garage de la Californie SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage de la Californie SPRL, Bastogne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage de la Californie SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage de la Californie SPRL, Bastogne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage de la Californie SPRL, employees, financial statistics.