EX-MACHINA

Contactgegevens EX-MACHINA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EX-MACHINA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EX-MACHINA

Regio (region): Andenne, België

Adres (address): Rue de Bonneville 1A,5300, België

Telefoon (phone): 085 84 37 32 085 84 37 32

Fax (fax): +32 (50) 736-20-68 +32 (50) 736-20-68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EX-MACHINA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EX-MACHINA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EX-MACHINA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EX-MACHINA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EX-MACHINA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EX-MACHINA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EX-MACHINA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EX-MACHINA
Products information EX-MACHINA

BTW identificatienummer (tax): BE05802124023
Ondernemingsnummer: 7503631591
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 658,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in EX-MACHINA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EX-MACHINA
(Get full report from official database of BE for EX-MACHINA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EX-MACHINA
Addition kinds of activities for EX-MACHINA

22699903. Gasgaren | Gassing yarn
27549919. Handelszegels: gravure printing | Trading stamps: gravure printing
30829902. Buizen, niet-ondersteunde kunststoffen | Tubes, unsupported plastics
51829901. Flessenwijnen en dranken | Bottling wines and liquors
54990102. Gezond voedsel | Health foods
59470100. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
92210000. Politiebescherming | Police protection

Werken bij EX-MACHINA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EX-MACHINA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EX-MACHINA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EX-MACHINA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Verpleegkundige projectstaffing Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling geriatrie in een ziekenhuis regio Gent. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn een pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van 160 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten. Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lokeren dat instaat voor de productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda's,... .) zijn we op zoek naar een orderpicker. Wij zijn op zoek naar een orderpicker die kan meehelpen in het magazijn, bestellingen klaarzet voor de verschillende klanten, ... .

  • Afvullijn Operator Gent 2 Ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Gent zoeken we een afvullijn operator - Je ziet er op toe dat de vaten goed gevuld worden en controleert op de kwaliteit ervan - Je werkt in de chemie waar veiligheid voorop staat, je hebt oog voor kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid

  • Orderbegeleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent binnen de serviceafdeling verantwoordelijk voor de volgende taken: • Je volgt de bestellingen op die je collega’s gemaakt hebben, je zorgt ervoor dat je de orderconfirmaties ontvangt en je volgt de bestellingen op. • Je bereidt orderpickings voor en bezorgt ze aan je collega’s van het magazijn; • Je zorgt voor de administratieve voorbereiding van de verzending van de orders. • Je verzorgt administratieve taken binnen de logistieke afdeling. • Je ondersteunt de collega’s van de planning. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in dag.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wichelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Rupskraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: MICHIELS H AANNEMINGSBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Momenteel zijn wij op zoek naar een rupskraanmachinist met ervaring.

  • voltijdse vaste huishoudster (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DEELS

    Type: Vaste Job

    Als vaste huishoudster staat u in voor de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, ramen lappen, schoenen poetsen, wassen, strijken, bedden opmaken, voorbereiden van eten, boodschappen doen, huisdieren eten geven en hun toilet reinigen,. .. Eveneens tot uw takenpakket behoren het onderhouden van de huishoudelijke installaties zoals grondig reinigen en ontkalken van diverse toestellen. Verder voert u diverse onderhoudstaken uit in en rond de woning. Schoonmaken van kantoor Je gaat zaken ophalen of wegbrengen

  • Freelance docent Tuinontwerper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding tuinontwerper (https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/opleidingen/Tuinontwerper/TTUINON/) Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Architecte chef de projet (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Twyce Architects est un atelier d'architectes et d'ingénieurs comptant actuellement 8 personnes. Passionnés d'architecture, de design et d'enjeux sociétaux, chacun des collaborateurs met sa compétence spécifique au service de l'ensemble des projets. Twyce Architects a acquis une expertise particulière dans la construction de bâtiments passifs à haute valeur écologique et est à la pointe de la conception de bâtiments passifs et zéro-énergie. Twyce Architects propose également un service de création et d'accompagnement de projets d'habitat groupé à haute valeur humaine et environnementale.*******Tâches: Dans le respect des valeurs propres à Twyce Architects, le poste consiste à gérer de façon autonome des projets jusqu'à 1.000k EUR: - Faisabilité : Pouvoir faire des tableaux de simulations financières et des scénari/options et en déduire des tableaux de faisabilité financière. Représenter Twyce à des réunions clients. - Avant-projet : Faire la synthèse des enjeux et de l'ensemble des contraintes techniques et juridiques d'un projet. Participer aux réunions de conception et coordonner les dossiers de présentation au client. Produire des vues 3D réalistes avec sensibilité architecturale. Faire des propositions architecturales. Faire preuve de capacité d'analyse et anticiper la rentabilité interne du projet. - Permis : Elaborer et coordonner le dossier de façon globale et encadrer le travail d'un dessinateur. - Dossier de consultation des entreprises : Elaborer des cahiers de charges et métrés, vérifier les aspects normatifs et réglementaires. - Etude de marché travaux : Analyser les offres et questionner les entreprises. Préparer les bons de commande et contrats d'entreprise. - Exécution : Contrôler l'exécution. Rédiger les rapports de réunion et informer les associés des faits et phases critiques. Anticiper les problèmes et les conflits et inviter l'associé au chantier au bon moment. Evaluer la nécessité de produire des plans complémentaires ou correctifs et suivre la réalisation de ces tâches par les stagiaires selon les standards de qualité de Twyce Architects. - Coordonner les partenaires externes lors de l'ensemble de ces phases

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

Zoek naar antwoorden van EX-MACHINA in sociale netwerken
Look for responds of EX-MACHINA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EX-MACHINA. Laat een reactie achter voor EX-MACHINA. EX-MACHINA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EX-MACHINA. Leave a respond for EX-MACHINA. EX-MACHINA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EX-MACHINA op de google maps. Adres en contacten EX-MACHINA
Location of EX-MACHINA on the google maps. Address and contacts of EX-MACHINA

Andere gerelateerde bedrijven als come EX-MACHINA EX-MACHINA: ARTHUS NV | Amatech Diffusion SA | Softoma | Masser SA | Lecluyse

Other related companies as EX-MACHINA: ARTHUS NV | Amatech Diffusion SA | Softoma | Masser SA | Lecluyse

EX-MACHINA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Andenne, België. De volledige naam van het bedrijf is EX-MACHINA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05802124023. Het bedrijf EX-MACHINA bevindt zich op het adres: Rue de Bonneville 1A,5300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 658,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in EX-MACHINA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EX-MACHINA is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EX-MACHINA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EX-MACHINA, openstaande posities, locatie van EX-MACHINA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EX-MACHINA is a company, that was registered 2004 in Andenne region, Belgium. Full name of company is EX-MACHINA, company assigned to the tax number BE05802124023. The company EX-MACHINA is located at the address: Rue de Bonneville 1A,5300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 658,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in EX-MACHINA were not found.
The main activity of EX-MACHINA is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EX-MACHINA is not available. You also can look at reviews of EX-MACHINA, open positions, location of EX-MACHINA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EX-MACHINA, Andenne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EX-MACHINA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EX-MACHINA, Andenne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EX-MACHINA, employees, financial statistics.