ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA
Private companiesBusiness Services • ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA

Contactgegevens ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 38,9000, België

Telefoon (phone): 09 228 72 03 09 228 72 03

Fax (fax): 09 228 72 03 09 228 72 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA
Products information ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07420959472
Ondernemingsnummer: 9146636962
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 667,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA
Addition kinds of activities for ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA

501200. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
09719901. Dierjacht en vangst, commercieel | Animal hunting and trapping, commercial
22110701. Camouflage netten | Camouflage nets
22119924. Wafeldoek, katoen | Waffle cloth, cotton
38450121. Ultrasone scanapparatuur, medisch | Ultrasonic scanning devices, medical
55510203. Kayaks | Kayaks
80499904. Pedicure | Chiropodist

Werken bij ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mederwerker onderhoud M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker in het onderhoud ben jij de persoon die zorgt voor een propere en aangename omgeving in het woonzorgcentrum. We zijn op zoek naar een dynamisch persoon die vlot is in de omgang met bejaarde bewoners. Je bent enthousiast en stipt in het naleven van de afspraken en het uitvoeren van de taken. Kennis van de Nederlandse taal is een must. Jouw taken: - Je staat in voor het reinigen en schoonmaken van de kamer of flat van de bewoners en andere lokalen (verpleegpost, cafetaria, gangen, ...) - Je zorgt voor een nette en hygiënische omgeving voor bewoners en bezoekers en collega's - Je draagt je steentje bij aan het opvangen, signaleren en verhelpen van klachten. - Je werkt op vaste uren tijdens de week en 1 weekend op 2. - Gemotiveerd persoon met kennis van het Nederlands. - Vloeren en meubilair schoonmaken - Toiletten en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen - Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken - De ruimtes ventileren en verluchten - Glazen oppervlakken op het gelijkvloers schoonmaken (ramen, wanden, spiegels, ...) - Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken Gladde zones afbakenen - Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden

  • Loodgieter (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Kontich zijn wij op zoek naar een LOODGIETER (M/V). Je monteert en herstelt sanitaire installaties en zal zelfstandig werken uitvoeren.  

  • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in regio Geel

  • JOBSTUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren, zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die als productiemedewerker willen werken.Het betreft hier allerhande manueel werk. Je wordt in één van de productiezones ingeschakeld waar verschillende taken van toepassing kunnen zijn. Of anders in de logistieke zone waar je voornamelijk instaat voor inpakwerk.

  • Student verkoop charcuterie (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken studenten (m/v) die op zaterdag willen werken in een beenhouwering in Kortemark. Je werkt een halve dag. De planning wordt samen besproken. Taken: bedienen van klanten aan de verstoonbank vlees, kaas,...snijden en afwegen afrekenen toonbank aanvullen schoonmaken helpen bij bereidingen

  • Social media recruiter (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandige uitbater (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Ladbrokes

    Type: Zelfstandige activiteit

    WELKOM IN HET TEAM WORD ZELFSTANDIGE UITBATER VAN EEN LADBROKESKANTOOR (M/V) Beheert een Ladbrokes kantoor in uw regio. Geniet meteen van een bestaand, trouw en gepassioneerd cliënteel.

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA. Laat een reactie achter voor ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA. ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA. Leave a respond for ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA. ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA
Location of ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA: Dewaele P | Lagrou & Zn BVBA | Delbeltex | Piron R | A. Prévost N.V.

Other related companies as ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA: Dewaele P | Lagrou & Zn BVBA | Delbeltex | Piron R | A. Prévost N.V.

ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07420959472. Het bedrijf ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 38,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 667,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, openstaande posities, locatie van ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA is a company, that was registered 2011 in Gent region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, company assigned to the tax number BE07420959472. The company ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA is located at the address: Antwerpsesteenweg 38,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 667,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA were not found.
The main activity of ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, open positions, location of ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE AANNEMINGEN HOUSE-CARE BVBA, employees, financial statistics.