ALAIN MIESSE

Contactgegevens ALAIN MIESSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALAIN MIESSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALAIN MIESSE

Regio (region): Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette), België

Adres (address): Rue Charles Dubois 25,1342, België

Telefoon (phone): 010 41 89 24; 0475 62 08 95 010 41 89 24; 0475 62 08 95

Fax (fax): 010 40 10 85 010 40 10 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALAIN MIESSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALAIN MIESSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALAIN MIESSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALAIN MIESSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALAIN MIESSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALAIN MIESSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALAIN MIESSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALAIN MIESSE
Products information ALAIN MIESSE

BTW identificatienummer (tax): BE07884582519
Ondernemingsnummer: 2535064697
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 417,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ALAIN MIESSE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALAIN MIESSE
(Get full report from official database of BE for ALAIN MIESSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALAIN MIESSE
Addition kinds of activities for ALAIN MIESSE

7841. Videobandverhuur | Video tape rental
02730100. Finfish boerderijen | Finfish farms
22319903. Stofafwerking: wol, haarhaar, of dergelijke vezels | Fabric finishing: wool, mohair, or similar fibers
33539901. Folie, aluminium | Foil, aluminum
34460402. Lintels, lichtmetaalstaal | Lintels, light gauge steel
39310508. marimba | Marimbas
59440101. Klokken | Clocks
96219902. Interstate commerce commissie | Interstate commerce commission

Werken bij ALAIN MIESSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALAIN MIESSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALAIN MIESSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALAIN MIESSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bereider (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als bereider: Ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig bereiden van de recepten (sappen, cider en gedestilleerd) volgens de receptuur en bedrijfseigen werkwijze Bewaak je de continuïteit en kwaliteit van het productieproces Volg je de veiligheids- en hygiënevoorschriften op en leef je deze na Vul je correct de productieformulieren in Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale, groeiende organisatie. Ze staan voor service, samenwerking en lange termijnrelaties met de klanten. 

  • Tijdelijke huishoudhulp/verzorgende (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een tijdelijke hulp voor een periode van 3 maanden. Taken : huishoudelijk werk -> koken, poetsen, boodschappen doen, maar ook begeleiding en verzorging van 1 oudere persoon. Werkuren : bespreekbaar Loon : bespreekbaar Opstart voorzien november/december 2018. Kennis Nederlands vereist

  • Ontbramer - 2 ploegen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven arbeider, ervaring in metaalsector? Dan zoeken wij jou! Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zoeken wij een metaalarbeider / ontbramer Taken: ontbramen, balanceren, montage

  • Operatoren pharmacie gezocht- mooie verloning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket als inpak operator: Je zal instaan voor het manueel verpakken van medicijnen en het controleren van bijsluiters. Je zal verantwoordelijk zijn voor het efficiënt verloop van het productieproces. Dit volgend de productie-, kwalitiets- en hygiënerichtlijnen. Je kan werken met de computer voor het in putten van administratie en productiegegevens.    Bedrijfsprofiel: Voor een grote speler op de pharmaceutische markt, MSD in Heist-op-den-berg zijn wij op zoek naar gemotioveerde inpak operatoren.

  • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • Bijlesgever fysica (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • JOBSTUDENT DEGUSTATIE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Studentenjob

    We zijn voor onze klant Centercourt op zoek naar studenten om te werken op zaterdag regio Roeselare en regio Kust. Dit om af en toe een degustatie te geven. Het is de bedoeling dat u een stand opzet in een supermarkt of drankenhandel, proevertjes uitschenkt, mensen bedient en eventueel wat meer uitleg geeft over het drankje.

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

Zoek naar antwoorden van ALAIN MIESSE in sociale netwerken
Look for responds of ALAIN MIESSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALAIN MIESSE. Laat een reactie achter voor ALAIN MIESSE. ALAIN MIESSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALAIN MIESSE. Leave a respond for ALAIN MIESSE. ALAIN MIESSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALAIN MIESSE op de google maps. Adres en contacten ALAIN MIESSE
Location of ALAIN MIESSE on the google maps. Address and contacts of ALAIN MIESSE

Andere gerelateerde bedrijven als come ALAIN MIESSE ALAIN MIESSE: Sintjoris NV | New Look SA | Tilman SA | Baldewijns BVBA | Huygens S.A.

Other related companies as ALAIN MIESSE: Sintjoris NV | New Look SA | Tilman SA | Baldewijns BVBA | Huygens S.A.

ALAIN MIESSE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette), België. De volledige naam van het bedrijf is ALAIN MIESSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07884582519. Het bedrijf ALAIN MIESSE bevindt zich op het adres: Rue Charles Dubois 25,1342. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 417,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ALAIN MIESSE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALAIN MIESSE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALAIN MIESSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALAIN MIESSE, openstaande posities, locatie van ALAIN MIESSE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALAIN MIESSE is a company, that was registered 2011 in Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette) region, Belgium. Full name of company is ALAIN MIESSE, company assigned to the tax number BE07884582519. The company ALAIN MIESSE is located at the address: Rue Charles Dubois 25,1342. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 417,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ALAIN MIESSE were not found.
The main activity of ALAIN MIESSE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALAIN MIESSE is not available. You also can look at reviews of ALAIN MIESSE, open positions, location of ALAIN MIESSE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALAIN MIESSE, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALAIN MIESSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALAIN MIESSE, Ottignies-Louvain-la-Neuve (Limelette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALAIN MIESSE, employees, financial statistics.