ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE

Contactgegevens ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE

Regio (region): Braine-le-Château, België

Adres (address): Avenue du Beau Séjour 30,1440, België

Telefoon (phone): 02 366 03 52 02 366 03 52

Fax (fax): 02 366 13 08 02 366 13 08

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE
Products information ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE

BTW identificatienummer (tax): BE09126037597
Ondernemingsnummer: 5859527587
Hoofdstad (capital): 442,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE
(Get full report from official database of BE for ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE
Addition kinds of activities for ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE

01719901. Blackberry boerderij | Blackberry farm
07820204. Maaien diensten, gazon | Mowing services, lawn
22610000. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
36619904. Berichtconcentratoren | Message concentrators
50830401. Cream scheiders, boerderij | Cream separators, farm

Werken bij ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

  • Administratief medewerker R and D team Toyota Evere, tijdelijk, fulltime (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling research and development zoeken we een administratieve verantwoordelijke. De taken bestaan voornamelijk uit : opvolgen van de voorraad van testonderdelen administratieve opvolging en ondersteuning van management r&d goede samenwerking tussen verschillende departementen genereren agendabeheer en inplannen van meetings opstellen van rapporten en maken van presentaties voor tijdens meetings vooruitdenken met het oog op een gezonde samenleving met een passie voor innovatie

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • Operator 2 ploegen (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job als arbeider in 2 ploegen? Zou een job als operator wel iets voor jou kunnen zijn? Voor onze klant in Heule zoeken wij maar liefst 4 operatoren om eind augustus op te starten. Wat houdt je job in? Je zal verschillende glasbewerkingsmachines moeten bedienen (hiermee zal je snijden, slijpen of printen Je krijgt een werkbon aan de hand van welke je jouw klantenorder afwerkt Je voert een kwaliteitscontrole uit van de gemaakte stukken

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in KONTICH - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Ervaren horecastudenten gezocht te Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak in Gent zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken van maandag tem. vrijdag van 11-15u. Je staat in voor het onthaal van de klanten, het opnemen en brengen van bestellingen.

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Studentenjob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

  • Recruitment Assistant - student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Cross International Are you interested in learning more about recruitment and other aspects of HR? CrossInternational is now looking for a recruitment assistant to join its operational team 2 days a week. Our company is a growing HR consultancy agency, offering a wide spectrum of HR services. Function Research/sourcing: thorough analysis of the vacancy and conducting effective search strategies to find qualified candidates; Telephone (screening) interviews; Scheduling appointments between candidates and your internal customers; Manage advertisement in offline/online media (company webpage, job boards…); HR administrative work Profile A natural interest in business (cross-industry) and the value of human capital. Language skills: Dutch. Good knowledge of MS Office. Confident, articulate and persuasive communicator (indifferent of the media being used) and a professional attitude enabling to deal with business professionals at all levels. Self-responsible, eager to learn and flexible. Minimum 2 days/week available.

  • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

Zoek naar antwoorden van ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE in sociale netwerken
Look for responds of ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE. Laat een reactie achter voor ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE. ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE. Leave a respond for ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE. ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE op de google maps. Adres en contacten ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE
Location of ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE on the google maps. Address and contacts of ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE

Andere gerelateerde bedrijven als come ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE: Imtech Maintenance SA | Experflora BVBA | Eurosem | Samoka Cinquantenaire | Jack-Pack Bel S.A.

Other related companies as ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE: Imtech Maintenance SA | Experflora BVBA | Eurosem | Samoka Cinquantenaire | Jack-Pack Bel S.A.

ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Braine-le-Château, België. De volledige naam van het bedrijf is ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09126037597. Het bedrijf ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE bevindt zich op het adres: Avenue du Beau Séjour 30,1440. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 442,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 443,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, openstaande posities, locatie van ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE is a company, that was registered 2014 in Braine-le-Château region, Belgium. Full name of company is ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, company assigned to the tax number BE09126037597. The company ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE is located at the address: Avenue du Beau Séjour 30,1440. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 442,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 443,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE were not found.
The main activity of ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE is not available. You also can look at reviews of ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, open positions, location of ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, Braine-le-Château: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, Braine-le-Château: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACOLTEX-VANDERLINDEN ETANCHEITE, employees, financial statistics.