Jack-Pack Bel S.A.

Contactgegevens Jack-Pack Bel S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jack-Pack Bel S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jack-Pack Bel S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue de Bonne 59, B-1080 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 4158079 (02) 4158079

Fax (fax): (02) 4158074 (02) 4158074

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jack-Pack Bel S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jack-Pack Bel S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jack-Pack Bel S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jack-Pack Bel S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jack-Pack Bel S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jack-Pack Bel S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jack-Pack Bel S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jack-Pack Bel S.A.
Products information Jack-Pack Bel S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04260742187
Ondernemingsnummer: 2292816162
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Jack-Pack Bel S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jack-Pack Bel S.A.
(Get full report from official database of BE for Jack-Pack Bel S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jack-Pack Bel S.A.
Addition kinds of activities for Jack-Pack Bel S.A.

242902. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
249908. Handgrepen, palen, dowels en stakes: hout | Handles, poles, dowels and stakes: wood
28999913. Desalter kits, zeewater | Desalter kits, sea water
35780201. Machines toevoegen | Adding machines
39520102. Kleurpotloden: krijt, gips, houtskool, fusains, pastel, was, enz. | Crayons: chalk, gypsum, charcoal, fusains, pastel, wax, etc.
72310100. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons
82110209. Private special education school | Private special education school
96510203. Minimum loon programma administratie, overheid | Minimum wage program administration, government

Werken bij Jack-Pack Bel S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jack-Pack Bel S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jack-Pack Bel S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jack-Pack Bel S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Financieel medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke - B Niveau (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Schrijnwerker hout (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de winter start je om 7u. In de zomer start je om 6u. Hoe dan ook sta je in voor het vervolledigen en plaatsen van allerlei schrijnwerk. Dit gaat over dakconstructies, renovaties, nieuwbouw, gevelbekleding, velux, isolatie, luchtdichting, … Kortom ben jij Bob De Bouwer met behulp van je fantastisch leuke collega’s! Jullie werken voornamelijk in Gent en Oudenaarde. Zo ben je op tijd thuis voor wat quality time met het gezin! Je komt terecht in een klein bedrijf met een enorm zalige, familiale sfeer.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

  • Kelner gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

  • Lasser (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bierbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poets- en huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Begijnendijk en omgeving

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

Zoek naar antwoorden van Jack-Pack Bel S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Jack-Pack Bel S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jack-Pack Bel S.A.. Laat een reactie achter voor Jack-Pack Bel S.A.. Jack-Pack Bel S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jack-Pack Bel S.A.. Leave a respond for Jack-Pack Bel S.A.. Jack-Pack Bel S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jack-Pack Bel S.A. op de google maps. Adres en contacten Jack-Pack Bel S.A.
Location of Jack-Pack Bel S.A. on the google maps. Address and contacts of Jack-Pack Bel S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Jack-Pack Bel S.A. Jack-Pack Bel S.A.: Nagelmackers 1747 SA | ABBAYE ST-REMY | AUTOMOBILES BODART SA | GONTHIER (ETS) SA SA | Vervaeke N.V.

Other related companies as Jack-Pack Bel S.A.: Nagelmackers 1747 SA | ABBAYE ST-REMY | AUTOMOBILES BODART SA | GONTHIER (ETS) SA SA | Vervaeke N.V.

Jack-Pack Bel S.A. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Jack-Pack Bel S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04260742187. Het bedrijf Jack-Pack Bel S.A. bevindt zich op het adres: Rue de Bonne 59, B-1080 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Jack-Pack Bel S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jack-Pack Bel S.A. is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jack-Pack Bel S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jack-Pack Bel S.A., openstaande posities, locatie van Jack-Pack Bel S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jack-Pack Bel S.A. is a company, that was registered 2008 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Jack-Pack Bel S.A., company assigned to the tax number BE04260742187. The company Jack-Pack Bel S.A. is located at the address: Rue de Bonne 59, B-1080 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Jack-Pack Bel S.A. were not found.
The main activity of Jack-Pack Bel S.A. is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Jack-Pack Bel S.A. is not available. You also can look at reviews of Jack-Pack Bel S.A., open positions, location of Jack-Pack Bel S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jack-Pack Bel S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jack-Pack Bel S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jack-Pack Bel S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jack-Pack Bel S.A., employees, financial statistics.