Cnockaert

Contactgegevens Cnockaert: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cnockaert: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cnockaert

Regio (region): Wervik, België

Adres (address): Kruisekestraat 212,8940, België

Telefoon (phone): 056 31 12 93 056 31 12 93

Fax (fax): 056 31 42 56 056 31 42 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cnockaert: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cnockaert"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cnockaert"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cnockaert, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cnockaert. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cnockaert, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cnockaert. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cnockaert
Products information Cnockaert

BTW identificatienummer (tax): BE05631286621
Ondernemingsnummer: 8670928955
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 287,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Cnockaert zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cnockaert
(Get full report from official database of BE for Cnockaert)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cnockaert
Addition kinds of activities for Cnockaert

616299. Hypotheekbanken en correspondenten, anders | Mortgage bankers and correspondents, nec
24990505. Tegels, kurk | Tiles, cork
34420400. Metalen deuren | Metal doors
39529900. Loodpotloden en kunstgoederen, nec | Lead pencils and art goods, nec
59999919. Religieuze goederen | Religious goods
96310402. Regeling, administratie van nutsbedrijven, overheidsregering | Regulation, administration of utilities, state government

Werken bij Cnockaert: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cnockaert: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cnockaert. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cnockaert. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Techniekers Grondverzetmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Overijse, zijn wij op zoek naar techniekers. Na een intensieve interne opleiding, ben je een volwaardig buitentechnieker en voer je zelfstandig interventies uit bij de klanten. De interventies bestaan hoofdzakelijk uit onderhoud en/of herstellen van grondverzetmachines. Trefwoorden : technieker - technicien - service - mechanieker - mecanicien

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Technisch tekenaar met groeimogelijkheden in een internationale omgeving (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal actief en gerenommeerd bedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar: Je wordt verantwoordelijk voor het uittekenen van legplannen voor afschotisolatie en het tekenen van 3D legplannen voor dakelementen. Daarnaast ondersteun je ons technisch bureau voor België en de exportlanden: Opmaken van technische documentatie. Technisch ondersteunen marketing bij opmaak commerciële documentatie. Adviesverlening aan architecten, aannemers, ... in samenspraak met collega's. Technisch ondersteunen van de commerciële binnen- en buitendienst van divisie Insulation.

  • Productiemedewerker in de bloemensector (parttime) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM LOCHRISTI

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in de bloemensector zijn we op zoek naar kandidaten die een functie van 'orderpicking/logistiek werk' willen uitvoeren. de opstart is voorzien in deze zomervakantie. vereisten: - groot genoeg (+/-1m75) -fysiek in orde - flexibel inzetbaar (voornamelijk op dinsdag)

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ninove – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Modebewuste student voor zaterdagwerk (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingswinkel gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar een modebewuste student die kan werken op zaterdag van 10-17 uur.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

Zoek naar antwoorden van Cnockaert in sociale netwerken
Look for responds of Cnockaert in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cnockaert. Laat een reactie achter voor Cnockaert. Cnockaert bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cnockaert. Leave a respond for Cnockaert. Cnockaert on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cnockaert op de google maps. Adres en contacten Cnockaert
Location of Cnockaert on the google maps. Address and contacts of Cnockaert

Andere gerelateerde bedrijven als come Cnockaert Cnockaert: CENTRE DE VACANCES ASBL | A Action Cleaning | Wim Lieben Vastgoedmakelaar | Ballegeer | Bankunie

Other related companies as Cnockaert: CENTRE DE VACANCES ASBL | A Action Cleaning | Wim Lieben Vastgoedmakelaar | Ballegeer | Bankunie

Cnockaert is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Wervik, België. De volledige naam van het bedrijf is Cnockaert, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05631286621. Het bedrijf Cnockaert bevindt zich op het adres: Kruisekestraat 212,8940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 287,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Cnockaert zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cnockaert is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cnockaert is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cnockaert, openstaande posities, locatie van Cnockaert op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cnockaert is a company, that was registered 2007 in Wervik region, Belgium. Full name of company is Cnockaert, company assigned to the tax number BE05631286621. The company Cnockaert is located at the address: Kruisekestraat 212,8940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 287,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Cnockaert were not found.
The main activity of Cnockaert is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cnockaert is not available. You also can look at reviews of Cnockaert, open positions, location of Cnockaert on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cnockaert, Wervik: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cnockaert, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cnockaert, Wervik: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cnockaert, employees, financial statistics.