Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW
Private companiesNonclassifiable Establishments • Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW

Contactgegevens Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW

Regio (region): Knokke-Heist (Knokke), België

Adres (address): Meerlaan 32,8300, België

Telefoon (phone): 050 63 04 30 050 63 04 30

Fax (fax): 050 63 04 29 050 63 04 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW
Products information Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08894226074
Ondernemingsnummer: 4665313720
Hoofdstad (capital): 153,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 568,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW
(Get full report from official database of BE for Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW
Addition kinds of activities for Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW

20130208. Varkensvlees, uitgehakt: Uit gekocht vlees | Pork, cured: from purchased meat
22599904. Schoenvoering, brei | Shoe linings, knit
34440508. Wasserette, plaatmetaal | Laundry hampers, sheet metal
34629904. Flens-, klep- en pijpbevestigings smeden, ferro | Flange, valve, and pipe fitting forgings, ferrous
37140404. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle

Werken bij Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers/magazijniers nachtploeg in Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanuit het hoogtechnologische distributiecentrum in Olen en Westerlo (Heultje) voorziet CASA al haar Europese winkels van hippe interieurartikelen. Voor de vaste nachtploeg zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding. Een kans om te werken in een groeiende onderneming met leuke werksfeer!

  • Onderhoudsmecanicien twee ploegen Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf te Zele zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien in ploegenstelsel.

  • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Antonius – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • SCHOONMAAK(ST)ER DENDERMONDE/BUGGENHOUT DEELTIJDS (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds uurrooster. Fix & Clean biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Beheerder Groepsverzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668561-inline.html?cid=Partner_VDAB Om onze interne afdeling “Groepsverzekeringen” te versterken, zijn we momenteel op zoek naar een Beheerder Groepsverzekeringen (m/v) Je staat in voor het beheer van A tot Z van dossiers “groepsverzekeringen”. Je neemt deel aan het voorbereiden, opstellen en beheren van de polissen en de pensioenreglementen. Tevens heb je veelvuldige contacten met de klanten en ons eigen commerciële netwerk.

  • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • TEKENAAR KEUKENS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: LEVASAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker. Je hoofdtaak is het uittekenen van keukens in het programma WINNER.

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM MARIÊN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons team is dringend op zoek naar wat versterking . Liefst op zelfstandige basis, hoofdberoep of bijberoep (deeltijdse uren). Ben jij iemand me t het ❤ op de juiste plaats, iemand die stressbestendig is en het in huis is, dan ben je bij ons op de juiste plaats. Wij zoeken iemand die dynamisch en flexibel is, en die het een uitdaging vindt om zelfstandig zijn/haar taken te vervullen als thuisverpleegkundige (Verpleegtechnische zorgen, opvolging, etc.) en niet te vergeten al onze patiënten een glimlach te bezorgen. Onze werkregio bevindt zich voornamelijk in groot Heist op den Berg en Hulshout. .

  • Flexijob (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: E10 HOEVE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken mensen die op hun vrije dagen een centje willen bijverdienen in onze feestzalen . Personen met een verzorgt voorkomen , die in onze feestzalen op verschillende tijdstippen mee willen opdienen , of zalen mee klaar te maken voor de feesten . Ervaring niet noodzakelijk , doch een verzorgt voorkomen , willen werken . Opleiding wordt voorzien .

Zoek naar antwoorden van Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW in sociale netwerken
Look for responds of Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW. Laat een reactie achter voor Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW. Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW. Leave a respond for Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW. Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW op de google maps. Adres en contacten Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW
Location of Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW on the google maps. Address and contacts of Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW: CATERPILLAR-AUTOSTUC | PALLIATIEVE HULPVERLENING ANTW VZW | Techno Instrument BVBA | Van Montagu Nora | ELAERTS J

Other related companies as Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW: CATERPILLAR-AUTOSTUC | PALLIATIEVE HULPVERLENING ANTW VZW | Techno Instrument BVBA | Van Montagu Nora | ELAERTS J

Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Knokke-Heist (Knokke), België. De volledige naam van het bedrijf is Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08894226074. Het bedrijf Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW bevindt zich op het adres: Meerlaan 32,8300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 153,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 568,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, openstaande posities, locatie van Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW is a company, that was registered 2014 in Knokke-Heist (Knokke) region, Belgium. Full name of company is Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, company assigned to the tax number BE08894226074. The company Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW is located at the address: Meerlaan 32,8300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 153,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 568,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW were not found.
The main activity of Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW is not available. You also can look at reviews of Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, open positions, location of Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, Knokke-Heist (Knokke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, Knokke-Heist (Knokke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cultuurcentrum Knokke-Heist VZW, employees, financial statistics.