Techno Instrument BVBA

Contactgegevens Techno Instrument BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Techno Instrument BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Techno Instrument BVBA

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Het Dorlik 14,3500, België

Telefoon (phone): 011 21 04 70; 011 21 05 18 011 21 04 70; 011 21 05 18

Fax (fax): 011 23 17 88 011 23 17 88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Techno Instrument BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Techno Instrument BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Techno Instrument BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Techno Instrument BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Techno Instrument BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Techno Instrument BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Techno Instrument BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Techno Instrument BVBA
Products information Techno Instrument BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02582031250
Ondernemingsnummer: 1493011474
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Techno Instrument BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Techno Instrument BVBA
(Get full report from official database of BE for Techno Instrument BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Techno Instrument BVBA
Addition kinds of activities for Techno Instrument BVBA

07519904. Slachten: aangepaste vee diensten | Slaughtering: custom livestock services
26759900. Afgesneden papier en karton, niet inbegrepen | Die-cut paper and board, nec
32750203. Orthopedisch gips, gips | Orthopedic plaster, gypsum
35890303. Zwembad filter en water conditioning systemen | Swimming pool filter and water conditioning systems
36639903. Encryptie-apparaten | Encryption devices
46199901. Kolenleidingleiding operatie | Coal pipeline operation
65310101. Makelaar van geproduceerde woningen, ter plaatse | Broker of manufactured homes, on site

Werken bij Techno Instrument BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Techno Instrument BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Techno Instrument BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Techno Instrument BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördintor Cluster Machinebouw & Mechatronica / NIeuwe Materialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: POM WEST - VLAANDEREN

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Coördinatie van de Fabriek voor de Toekomst Machinebouw & Mechatronica en van de Fabriek voor de Toekomst Nieuwe Materialen: je stimuleert en draagt op een constructieve wijze bij tot het ontwikkelen van ideeën, signaleren van kansen en het genereren van activiteiten die bijdragen tot de verwezenlijking van deze Fabrieken (inclusief implementatie via projectwerking); je stelt een jaarlijks actieplan op voor deze Fabrieken en staat mee in voor de uitvoering van deze acties; je zorgt voor ondersteuning van de internationale positionering van de Fabriek voor de Toekomst; samen met TUA West detecteer je mogelijke onderzoeksthema’s rond deze thema's en je stemt deze af met bestaande onderzoeksexpertise; je staat in voor expertise-opbouw en het opvolgen van evoluties m.b.t. de clusters, hierbij inbegrepen het opbouwen van kennis omtrent de inhoudelijk-technische werking van de betrokken partijen en hun producten/diensten; je onderhoudt en bevordert een vlotte en een in een constructieve sfeer verlopende samenwerking tussen de kernactoren.

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Jobstudent bediening (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE POTTEKIJKER

    Type: Studentenjob

    Voor de bediening zowel tijdens het academiejaar als tijdens de vakanties zijn wij op zoek naar toffe studenten om ons team te versterken. Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je geeft hen de menukaart en neemt even later hun bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels op.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • CNC OPERATOR (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Algemene bediening van CNC machines voor het op maat verzagen en afwerken van keukenbladen en interieurmaatwerk uit verschillende materialen zoals natuursteen, composiet en keramiek op maat. · Manipulatie van platen met een rolbrug of zwenkkraan. · Afladen van werkstukken met een rolbrug of zwenkkraan. · Verplaatsen van paletten met een heftruck.

  • Meewerkend werftoezichter kunstharsvloeren (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met je team plaats je industriële kunstharsvloeren Je werkt mee aan een optimaal verloop van de werfuitvoering.

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • Verpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HEILIG HART ZIEKENHUIS

    Type: Werfreserve

    Voor de aanleg van een werfreserve zijn wij op zoek naar een verpleegkundige (m/v) voor het operatiekwartier . Je voert medisch toevertrouwde handelingen en verpleegtechnische verstrekkingen uit met aandacht voor de psycho - sociale context.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

  • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Techno Instrument BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Techno Instrument BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Techno Instrument BVBA. Laat een reactie achter voor Techno Instrument BVBA. Techno Instrument BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Techno Instrument BVBA. Leave a respond for Techno Instrument BVBA. Techno Instrument BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Techno Instrument BVBA op de google maps. Adres en contacten Techno Instrument BVBA
Location of Techno Instrument BVBA on the google maps. Address and contacts of Techno Instrument BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Techno Instrument BVBA Techno Instrument BVBA: APPELMANS Lifting | Placora BVBA | Fomeco NV | Octo NV | WIN S.A.

Other related companies as Techno Instrument BVBA: APPELMANS Lifting | Placora BVBA | Fomeco NV | Octo NV | WIN S.A.

Techno Instrument BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is Techno Instrument BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02582031250. Het bedrijf Techno Instrument BVBA bevindt zich op het adres: Het Dorlik 14,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Techno Instrument BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Techno Instrument BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Techno Instrument BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Techno Instrument BVBA, openstaande posities, locatie van Techno Instrument BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Techno Instrument BVBA is a company, that was registered 1996 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is Techno Instrument BVBA, company assigned to the tax number BE02582031250. The company Techno Instrument BVBA is located at the address: Het Dorlik 14,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Techno Instrument BVBA were not found.
The main activity of Techno Instrument BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Techno Instrument BVBA is not available. You also can look at reviews of Techno Instrument BVBA, open positions, location of Techno Instrument BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Techno Instrument BVBA, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Techno Instrument BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Techno Instrument BVBA, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Techno Instrument BVBA, employees, financial statistics.