CC De Adelberg

Contactgegevens CC De Adelberg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CC De Adelberg: address, phone, fax, email, website, opening hours

CC De Adelberg

Regio (region): Lommel, België

Adres (address): Adelbergpark 1,3920, België

Telefoon (phone): 011 55 35 11 011 55 35 11

Fax (fax): 011 55 35 14 011 55 35 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CC De Adelberg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CC De Adelberg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CC De Adelberg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CC De Adelberg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CC De Adelberg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CC De Adelberg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CC De Adelberg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CC De Adelberg
Products information CC De Adelberg

BTW identificatienummer (tax): BE02026123046
Ondernemingsnummer: 8908782958
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 877,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CC De Adelberg zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CC De Adelberg
(Get full report from official database of BE for CC De Adelberg)

Aanvulling soorten activiteiten voor CC De Adelberg
Addition kinds of activities for CC De Adelberg

516999. Chemische producten en verwante producten, nec, nec | Chemicals and allied products, nec, nec
13219906. Isobutane (natuurlijke) productie | Isobutane (natural) production
22810210. Saran garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Saran yarn, spun: made from purchased staple
24119900. Logging, nec | Logging, nec
24520101. Kipkoepels, geprefabriceerd, hout | Chicken coops, prefabricated, wood
28990302. Gelatine: eetbaar, technisch, fotografisch of farmaceutisch | Gelatin: edible, technical, photographic, or pharmaceutical
30699919. Bakken, rubber | Trays, rubber
33390301. Chroom raffinage (primair) | Chromium refining (primary)
35470211. Structurele molens (walserij apparatuur) | Structural mills (rolling mill equipment)
38220200. Hardware voor milieu toezichthouders | Hardware for environmental regulators

Werken bij CC De Adelberg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CC De Adelberg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CC De Adelberg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CC De Adelberg. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke opdracht - Productiemedewerker - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wetteren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die beschikbaar zijn van begin november tot eind december. Je werkt in een vaste vroege of een vaste late ploeg.

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Huishoudhulp dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Jobstudent textiel elke woensdag van 13u15 tot 16u30 (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een textielbedrijf te Deerlijk zijn we op zoek naar een jobstudent die elke woensdagnamiddag kan werken van 13u15 tot 16u30. Je staat naast een werknemer met de nodige ervaring die je leert om tapijten te franjeren.

  • Crèmebereider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

  • Zaalmedewerker (jobstudent) (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: RUBBENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt dat de gasten een aangename tijd bij ons kunnen doorbrengen. Je dient het eten op, ruimt af , maakt drankjes klaar en brengt deze weg en dit steeds met een glimlach op je gezicht. Je zet zalen klaar voor feesten.

  • Loketmedewerker - haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als loketmedewerker sta je in voor de ontvangst van chauffeurs, dossierbeheer en de facturatie. Hulp bieden aan chauffeurs bij problemen aan het loket Administratieve afhandeling van lossing en lading vrachtwagens Voorbereiden van documenten (los-en laadorders, CMR’s) Voorbereiden werkbonnen voor facturatie. Heb je een eerste werkervaring in de logistieke/maritieme sector of heb je recent een logistieke opleiding afgerond? Aarzel dan niet om te solliciteren! Trefwoorden: loketbediende, medewerker loket, administratief bediende, logistiek bediende, logistiek medewerker

  • Verkopers met passie voor pure sales! (team antwerp) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ZaZoe Solar and Energy

    Type: Vaste Job

    Zazoe Solar and Energy is op zoek naar (young) potentials met een hart voor groene energie en een passie voor sales. Wij werken samen met dé groenste energieleverancier van België en met dé topproducent van zonnepanelen wereldwijd. Zou je graag je eerste stappen willen zetten in de wondere wereld van sales en ben je op zoek naar het juiste bedrijf? Wij coachen jou, voorzien je van toffe collega's en helpen je op de weg naar succes. Solliciteer nu!

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

Zoek naar antwoorden van CC De Adelberg in sociale netwerken
Look for responds of CC De Adelberg in social networks

Lees alle opmerkingen voor CC De Adelberg. Laat een reactie achter voor CC De Adelberg. CC De Adelberg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CC De Adelberg. Leave a respond for CC De Adelberg. CC De Adelberg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CC De Adelberg op de google maps. Adres en contacten CC De Adelberg
Location of CC De Adelberg on the google maps. Address and contacts of CC De Adelberg

Andere gerelateerde bedrijven als come CC De Adelberg CC De Adelberg: HEYVAERT & VAN LEMBERGEN ADVOCATENASSOCIATIE | NetConnect | Hogere Zeevaartschool | A+ Compagnie | ITC

Other related companies as CC De Adelberg: HEYVAERT & VAN LEMBERGEN ADVOCATENASSOCIATIE | NetConnect | Hogere Zeevaartschool | A+ Compagnie | ITC

CC De Adelberg is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Lommel, België. De volledige naam van het bedrijf is CC De Adelberg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02026123046. Het bedrijf CC De Adelberg bevindt zich op het adres: Adelbergpark 1,3920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 877,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CC De Adelberg zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CC De Adelberg is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CC De Adelberg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CC De Adelberg, openstaande posities, locatie van CC De Adelberg op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CC De Adelberg is a company, that was registered 2009 in Lommel region, Belgium. Full name of company is CC De Adelberg, company assigned to the tax number BE02026123046. The company CC De Adelberg is located at the address: Adelbergpark 1,3920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 877,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CC De Adelberg were not found.
The main activity of CC De Adelberg is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CC De Adelberg is not available. You also can look at reviews of CC De Adelberg, open positions, location of CC De Adelberg on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CC De Adelberg, Lommel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CC De Adelberg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CC De Adelberg, Lommel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CC De Adelberg, employees, financial statistics.