BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD

Contactgegevens BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Gordunakaai 29,9000, België

Telefoon (phone): 09 221 77 35 09 221 77 35

Fax (fax): +32 (58) 555-18-26 +32 (58) 555-18-26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD
Products information BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD

BTW identificatienummer (tax): BE03870727539
Ondernemingsnummer: 7620086669
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD
(Get full report from official database of BE for BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD
Addition kinds of activities for BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD

07119906. Bodem testen diensten | Soil testing services
22210302. Crepe satijnen | Crepe satins
22410302. Slijpbandjes schuiven | Slide fastener tapes
23530100. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
38429919. Sterilisatoren, ziekenhuis en chirurgisch | Sterilizers, hospital and surgical
70320202. Meisjescamp | Girls' camp

Werken bij BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR C DRONGEN M/V (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Drongen, zijn wij op zoek naar een chauffeur c. Je staat in voor het transport van houten kisten, die je zelf moet laden en lossen. Je doet ongeveer 10 tussenstoppen per dag.

  • Schrijnwerker ramen/deuren atelier (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Rillaar zijn we op zoek naar een schrijnwerker die in staat voor het construeren van aluminium ramen en deuren in het atelier. Je werkt de ramen af volgens schema en orders. Je werkt dagelijks in de atelier in regio Rillaar.

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mol – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student gezocht! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas en opkuis van de zaal * buiten meubilair klaarzetten voor festiviteiten

  • engineer / technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Technieker / Engineer sta je in voor : Het algemeen onderhoud van de productielijnen, pompen, kleppen... in het atelier of on-site bij de klanten. Je lost elektrische en mechanische storingen op. Je vervangt mechanische onderdelen. Je voert preventieve en curratieve controles uit. Je vervangt pneumatische en hydraulische onderdelen. Bedrijfsprofiel: Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning voor hun klanten, dit zowel over heel België als ook in het buitenland.   Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar Techniekers / Engineers, zowel op vaste werven als op de baan.

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • sportkinesitherapeut (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

  • Keukenhulp/afwasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar bvb. een gepensioneerde flexijobber die in een beurtrol in het weekend van bvb 10u00 tot 14u00 eerst de afwas op zich neemt en opkuist om dan vervolgens van 12u tot 14u helpt in de keuken. Voor de afwas beschikken we over de allernieuwste en allerbeste machines. Veel ervaring in de keuken is niet vereist. Zin voor netheid en hygiëne is belangrijk. Vacature voor man of vrouw. Ook op woensdag en vrijdag.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de gasten en wijst hen een tafel toe. Je stelt hen de eet- en drankkaart voor en neemt de bestellingen op. Je serveert de gerechten en de dranken. Daarna reken je af en ruim je de tafels af. Je werkt 2 avonden per week (af te spreken met de werkgever) van 18 tot 23 uur.

Zoek naar antwoorden van BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD in sociale netwerken
Look for responds of BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD. Laat een reactie achter voor BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD. BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD. Leave a respond for BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD. BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD op de google maps. Adres en contacten BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD
Location of BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD on the google maps. Address and contacts of BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD

Andere gerelateerde bedrijven als come BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD: Toiture Dumont Daniël SPRL | Folat Balloons & Partyproducts BVBA | Demartin Assurfinance SPRL | Jeanfils SA | Sauter Controls N.V.

Other related companies as BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD: Toiture Dumont Daniël SPRL | Folat Balloons & Partyproducts BVBA | Demartin Assurfinance SPRL | Jeanfils SA | Sauter Controls N.V.

BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03870727539. Het bedrijf BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD bevindt zich op het adres: Gordunakaai 29,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 890,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD, openstaande posities, locatie van BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD is a company, that was registered 1991 in Gent region, Belgium. Full name of company is BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD, company assigned to the tax number BE03870727539. The company BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD is located at the address: Gordunakaai 29,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 890,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD were not found.
The main activity of BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD is not available. You also can look at reviews of BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD, open positions, location of BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIJBELBOEKTIEK-GEREFORMEERD, employees, financial statistics.