Folat Balloons & Partyproducts BVBA

Contactgegevens Folat Balloons & Partyproducts BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Folat Balloons & Partyproducts BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Folat Balloons & Partyproducts BVBA

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Draaiboomstraat 4,2160, België

Telefoon (phone): 03 355 50 00 03 355 50 00

Fax (fax): 03 355 50 09 03 355 50 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Folat Balloons & Partyproducts BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Folat Balloons & Partyproducts BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Folat Balloons & Partyproducts BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Folat Balloons & Partyproducts BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Folat Balloons & Partyproducts BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Folat Balloons & Partyproducts BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Folat Balloons & Partyproducts BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Folat Balloons & Partyproducts BVBA
Products information Folat Balloons & Partyproducts BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02789398193
Ondernemingsnummer: 5632385253
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 662,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Folat Balloons & Partyproducts BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Folat Balloons & Partyproducts BVBA
(Get full report from official database of BE for Folat Balloons & Partyproducts BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Folat Balloons & Partyproducts BVBA
Addition kinds of activities for Folat Balloons & Partyproducts BVBA

2098. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
335603. Magnesium | Magnesium
364801. Buitenverlichtingsapparatuur | Outdoor lighting equipment
20389904. Franse toast, bevroren | French toast, frozen
25150302. Bankbedden (converteerbare banken) | Sofa beds (convertible sofas)
39440600. Speeltreinen, vliegtuigen en auto's | Toy trains, airplanes, and automobiles

Werken bij Folat Balloons & Partyproducts BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Folat Balloons & Partyproducts BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Folat Balloons & Partyproducts BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Folat Balloons & Partyproducts BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaalmedewerker (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf met een jong team, zijn we op zoek naar een onthaalmedewerker. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en wijst ze de weg binnen deze onderneming. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van uiteenlopende zaken en kan je gemakkelijk aanpassen. Je neemt graag initiatief en helpt graag klanten met allerlei vragen.

  • Verantwoordelijke technisch bouw-labo - (m-v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als diensthoofd van het laboratorium bouw ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en opvolgen van het bouwkundig team: staalnemers, laboranten en administratieve medewerkers. (20-tal personen in totaal) Je ziet er op toe dat de voorgeschreven procedures en registraties worden gevolgd Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Indien nodig, spring je zelf bij waar nodig bij het uitvoeren van proeven, administratie,...

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • Sales Administrator in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Sales Administrator (M/V) voor een bedrijf actief in de farmaceutische industrie. Onze klant is gelegen in Zaventem. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Sales Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Organisatie van events en congressen; - Opstellen van mailings en communicaties naar klanten toe; - Beheer van de purchase orders; - Beheer van de expenses; - Ondersteuning van het team en de managers. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • HULPBOEKHOUDER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De hulpboekhouder zorgt in samenwerking met de hoofdboekhouder voor de volledige financiële en analytische boekhouding van de groep; Hij/zij is aanspreekpunt voor klanten leveranciers en werknemers voor alle aan- en verkoopfacturen; Betalingsverkeer (Isabel - Bankuittreksel) behandeling aan- en verkoopfacturen voorbereiden bestelbonnen diverse boekingen en rapporteringen algemeen klassementswerk (digitaliseren - Navision).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, een supermarkt in de regio Mechelen, zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er. Je zal ingezet worden op maandag en woensdag.

  • Studierelevante student informatica (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar leuke studierelevante bijbaan? Lees dan zeker verder want wij zijn vanaf september op zoek naar iemand met achtergrond informatica om deze internationale start-up te Hasselt gedurende één à twee dagen per week te ondersteunen. Je taken zijn o.a.: development & testing framework opzetten & implementeren ...

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

  • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Folat Balloons & Partyproducts BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Folat Balloons & Partyproducts BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Folat Balloons & Partyproducts BVBA. Laat een reactie achter voor Folat Balloons & Partyproducts BVBA. Folat Balloons & Partyproducts BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Folat Balloons & Partyproducts BVBA. Leave a respond for Folat Balloons & Partyproducts BVBA. Folat Balloons & Partyproducts BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Folat Balloons & Partyproducts BVBA op de google maps. Adres en contacten Folat Balloons & Partyproducts BVBA
Location of Folat Balloons & Partyproducts BVBA on the google maps. Address and contacts of Folat Balloons & Partyproducts BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Folat Balloons & Partyproducts BVBA Folat Balloons & Partyproducts BVBA: Melon Manuel SPRL | Beeldtaal BVBA | De Linde BVBA | Pica N.V | arpaco

Other related companies as Folat Balloons & Partyproducts BVBA: Melon Manuel SPRL | Beeldtaal BVBA | De Linde BVBA | Pica N.V | arpaco

Folat Balloons & Partyproducts BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Folat Balloons & Partyproducts BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02789398193. Het bedrijf Folat Balloons & Partyproducts BVBA bevindt zich op het adres: Draaiboomstraat 4,2160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 662,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Folat Balloons & Partyproducts BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Folat Balloons & Partyproducts BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Folat Balloons & Partyproducts BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Folat Balloons & Partyproducts BVBA, openstaande posities, locatie van Folat Balloons & Partyproducts BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Folat Balloons & Partyproducts BVBA is a company, that was registered 2002 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is Folat Balloons & Partyproducts BVBA, company assigned to the tax number BE02789398193. The company Folat Balloons & Partyproducts BVBA is located at the address: Draaiboomstraat 4,2160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 662,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Folat Balloons & Partyproducts BVBA were not found.
The main activity of Folat Balloons & Partyproducts BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Folat Balloons & Partyproducts BVBA is not available. You also can look at reviews of Folat Balloons & Partyproducts BVBA, open positions, location of Folat Balloons & Partyproducts BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Folat Balloons & Partyproducts BVBA, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Folat Balloons & Partyproducts BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Folat Balloons & Partyproducts BVBA, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Folat Balloons & Partyproducts BVBA, employees, financial statistics.