AANNEMINGEN VAN WELLEN NV

Contactgegevens AANNEMINGEN VAN WELLEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANNEMINGEN VAN WELLEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANNEMINGEN VAN WELLEN NV

Regio (region): Kapellen, België

Adres (address): Klinkaardstraat 198,2950, België

Telefoon (phone): 03 660 21 21 03 660 21 21

Fax (fax): 03 665 39 55 03 665 39 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANNEMINGEN VAN WELLEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANNEMINGEN VAN WELLEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANNEMINGEN VAN WELLEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANNEMINGEN VAN WELLEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANNEMINGEN VAN WELLEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANNEMINGEN VAN WELLEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANNEMINGEN VAN WELLEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANNEMINGEN VAN WELLEN NV
Products information AANNEMINGEN VAN WELLEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE07543182373
Ondernemingsnummer: 3420837402
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 470,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AANNEMINGEN VAN WELLEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANNEMINGEN VAN WELLEN NV
(Get full report from official database of BE for AANNEMINGEN VAN WELLEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANNEMINGEN VAN WELLEN NV
Addition kinds of activities for AANNEMINGEN VAN WELLEN NV

072102. Spruit- en takjesdiensten | Sprout and twig services
08310101. Balsam naalden verzamelen | Balsam needles gathering
12210106. Oppervlakte mijnbouw, bruinkool, nec | Surface mining, lignite, nec
20750000. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
39140505. Vaatwerk, roestvrij staal | Hollowware, stainless steel
42159904. Pakketlevering, voertuig | Parcel delivery, vehicular
51370301. Sportkleding, vrouwen en kinderen | Sportswear, women's and children's

Werken bij AANNEMINGEN VAN WELLEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANNEMINGEN VAN WELLEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANNEMINGEN VAN WELLEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANNEMINGEN VAN WELLEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lochristi - Wachtebeke (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

  • Boekhoudkundig Medewerker (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Boekhoudkundig Medewerker sta je in voor volgend takenpakket: Opmaken, controleren en inboeken van de verkoopfacturatie  Debiteurenbeheer Je biedt ondersteuning bij de algemene boekhouding Je bent verantwoordelijk voor de loonadministratie (BE/FR/LUX) Je assisteert bij de rapporteringen en voert verschillende controles uit  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents actief in de bouw, gelegen regio Drongen, zijn we op zoek naar een Boekhoudkundig Medewerker. Naast een reeks boekhoudkundige taken sta je in voor de loonadministratie.

  • Projecthoofdverpleegkundige (vaste job) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Wil je ook elke dag de challenge met jezelf aangaan? Ben je ook zo’n gedreven, doelgerichte verpleegkundige? Heb je sterke skills en het hart op de juiste plaats? Dan is X-Care thé place to work! X-Care bestaat uit een gemotiveerd team van projectmedewerkers verpleegkunde, die allemaal het beste uit zichzelf willen halen. Als projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,… Voor elk wat wils! The Challenge Wij zoeken momenteel hoofdverpleegkundigen of verpleegkundigen met de ambitie om op korte termijn hoofdverpleegkundige te worden. Je hebt zin om een afwisselende en boeiende carrière als verpleegkundige uit te bouwen. Flexibiliteit is jouw middle name.

Zoek naar antwoorden van AANNEMINGEN VAN WELLEN NV in sociale netwerken
Look for responds of AANNEMINGEN VAN WELLEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANNEMINGEN VAN WELLEN NV. Laat een reactie achter voor AANNEMINGEN VAN WELLEN NV. AANNEMINGEN VAN WELLEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANNEMINGEN VAN WELLEN NV. Leave a respond for AANNEMINGEN VAN WELLEN NV. AANNEMINGEN VAN WELLEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANNEMINGEN VAN WELLEN NV op de google maps. Adres en contacten AANNEMINGEN VAN WELLEN NV
Location of AANNEMINGEN VAN WELLEN NV on the google maps. Address and contacts of AANNEMINGEN VAN WELLEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AANNEMINGEN VAN WELLEN NV AANNEMINGEN VAN WELLEN NV: Union Royale Pharmaceutique | Grace Communications BVBA | A.B.S.-PLASTIC UNION NV | Martine Nieste | Niels Daniels

Other related companies as AANNEMINGEN VAN WELLEN NV: Union Royale Pharmaceutique | Grace Communications BVBA | A.B.S.-PLASTIC UNION NV | Martine Nieste | Niels Daniels

AANNEMINGEN VAN WELLEN NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Kapellen, België. De volledige naam van het bedrijf is AANNEMINGEN VAN WELLEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07543182373. Het bedrijf AANNEMINGEN VAN WELLEN NV bevindt zich op het adres: Klinkaardstraat 198,2950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 470,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AANNEMINGEN VAN WELLEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANNEMINGEN VAN WELLEN NV is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANNEMINGEN VAN WELLEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANNEMINGEN VAN WELLEN NV, openstaande posities, locatie van AANNEMINGEN VAN WELLEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AANNEMINGEN VAN WELLEN NV is a company, that was registered 2017 in Kapellen region, Belgium. Full name of company is AANNEMINGEN VAN WELLEN NV, company assigned to the tax number BE07543182373. The company AANNEMINGEN VAN WELLEN NV is located at the address: Klinkaardstraat 198,2950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 470,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AANNEMINGEN VAN WELLEN NV were not found.
The main activity of AANNEMINGEN VAN WELLEN NV is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AANNEMINGEN VAN WELLEN NV is not available. You also can look at reviews of AANNEMINGEN VAN WELLEN NV, open positions, location of AANNEMINGEN VAN WELLEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANNEMINGEN VAN WELLEN NV, Kapellen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANNEMINGEN VAN WELLEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANNEMINGEN VAN WELLEN NV, Kapellen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANNEMINGEN VAN WELLEN NV, employees, financial statistics.