Caus Marine Surveys cva CVA

Contactgegevens Caus Marine Surveys cva CVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Caus Marine Surveys cva CVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Caus Marine Surveys cva CVA

Regio (region): Damme (Moerkerke), België

Adres (address): Boogschutterspad 14,8340, België

Telefoon (phone): 050 50 19 19 050 50 19 19

Fax (fax): 050 50 10 95 050 50 10 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Caus Marine Surveys cva CVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Caus Marine Surveys cva CVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Caus Marine Surveys cva CVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Caus Marine Surveys cva CVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Caus Marine Surveys cva CVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Caus Marine Surveys cva CVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Caus Marine Surveys cva CVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Caus Marine Surveys cva CVA
Products information Caus Marine Surveys cva CVA

BTW identificatienummer (tax): BE06561004638
Ondernemingsnummer: 9408386230
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 536,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Caus Marine Surveys cva CVA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Caus Marine Surveys cva CVA
(Get full report from official database of BE for Caus Marine Surveys cva CVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Caus Marine Surveys cva CVA
Addition kinds of activities for Caus Marine Surveys cva CVA

202100. Creamery boter | Creamery butter
20799901. Kookoliën, behalve maïs: groentegereffineerd | Cooking oils, except corn: vegetable refined
30690308. Kleedschilden, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Dress shields, vulcanized rubber or rubberized fabric
35440100. Speciale sterven en gereedschap | Special dies and tools
38120104. Altimeters, standaard en gevoelig | Altimeters, standard and sensitive

Werken bij Caus Marine Surveys cva CVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Caus Marine Surveys cva CVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Caus Marine Surveys cva CVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Caus Marine Surveys cva CVA. Looking for open vacancies in other companies

 • Slagershulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant waar men een hoge kwaliteit van de gerechten en een goede service nastreeft en waar de klant steeds centraal staat zijn wij op zoek naar een slagershulp. Jouw takenpakket bestaat uit: - niet uitbenen, maar wel het winkel-klaar maken van het vlees (gehaktbereidingen, barbecuegerechten,...) - bereidingen maken afhankelijk van het gewenst aantal werkuren vul je bovenstaande taken aan met: - het helpen in de keuken - bijspringen in de verkoop

 • HEFTRUCKCHAUFFEUR - 2 PLOEGEN / MOTOSTIVUITORIST PENTRU 2 SCHIMBURI (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Roeselare, zoeken we een magazijnier: Samen met je collega's sta je in voor de orde en netheid in het magazijn. Je verplaatst bigbags Je werkt in twee ploegen Pentru clientul nostru din Roeselare suntem in cautarea unui magazioner: * impreuna cu colegii sunteti responsabil de ordinea si curatenia in magazie * transportati bigbags- saci mari * munciti in regim de 2 schimburi

 • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

 • Handlanger bouw (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Qjobs @ CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij een handlanger bouw met ervaring als kraanbestuurder. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Bilzen - Lanaken - Maasmechelen. Deze functie is met optie vast!

 • Wegenwerkers (regio Wuustwezel/Grobbendonk en Beerse) (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit de Kempen zijn wij op zoek naar verschillende wegenwerkers uit de regio Wuustwezel, Beerse en Grobbendonk.

 • Customer Experience Advisor Telenet (40u/w)- Opstart 05/11/18 (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: IPG Group Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het bieden van telefonische support aan onze Telenet klanten, je staat keer op keer klaar met een persoonlijke service. Je gaat in gesprek met klanten die technische vragen hebben over zijn of haar Telenet diensten (surfen, bellen en tv kijken). Je zorgt voor de perfecte oplossing en je biedt nieuwe diensten aan die bij de klant passen. Opstart 05/11/2018

 • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (voltijds) (LEMBEKE)

  Regio: LEMBEKE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

 • Telecomtechnieker (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Als telecomtechnieker wordt u ingeschakeld om het netwerk sneller te maken door het vervangen van componenten in de hoofdkast. De werken vinden steeds buiten plaats, het gebruik van een ladder is in bepaalde gevallen nodig.

 • BESPARINGSCONSULENT (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: VAN ATGAERDEN PRODUCTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je kijkt na en berekent ook voor de klant wat ze direct substantieel kunnen besparen op hun lopende contracten van nutsvoorzieningen.

 • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van Caus Marine Surveys cva CVA in sociale netwerken
Look for responds of Caus Marine Surveys cva CVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Caus Marine Surveys cva CVA. Laat een reactie achter voor Caus Marine Surveys cva CVA. Caus Marine Surveys cva CVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Caus Marine Surveys cva CVA. Leave a respond for Caus Marine Surveys cva CVA. Caus Marine Surveys cva CVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Caus Marine Surveys cva CVA op de google maps. Adres en contacten Caus Marine Surveys cva CVA
Location of Caus Marine Surveys cva CVA on the google maps. Address and contacts of Caus Marine Surveys cva CVA

Andere gerelateerde bedrijven als come Caus Marine Surveys cva CVA Caus Marine Surveys cva CVA: Agape | SCHEUTJE | Bonbons Napoleon N.V. | A V T C NV | EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN

Other related companies as Caus Marine Surveys cva CVA: Agape | SCHEUTJE | Bonbons Napoleon N.V. | A V T C NV | EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN

Caus Marine Surveys cva CVA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Damme (Moerkerke), België. De volledige naam van het bedrijf is Caus Marine Surveys cva CVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06561004638. Het bedrijf Caus Marine Surveys cva CVA bevindt zich op het adres: Boogschutterspad 14,8340. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 536,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Caus Marine Surveys cva CVA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Caus Marine Surveys cva CVA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Caus Marine Surveys cva CVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Caus Marine Surveys cva CVA, openstaande posities, locatie van Caus Marine Surveys cva CVA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Caus Marine Surveys cva CVA is a company, that was registered 2004 in Damme (Moerkerke) region, Belgium. Full name of company is Caus Marine Surveys cva CVA, company assigned to the tax number BE06561004638. The company Caus Marine Surveys cva CVA is located at the address: Boogschutterspad 14,8340. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 536,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Caus Marine Surveys cva CVA were not found.
The main activity of Caus Marine Surveys cva CVA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Caus Marine Surveys cva CVA is not available. You also can look at reviews of Caus Marine Surveys cva CVA, open positions, location of Caus Marine Surveys cva CVA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Caus Marine Surveys cva CVA, Damme (Moerkerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Caus Marine Surveys cva CVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Caus Marine Surveys cva CVA, Damme (Moerkerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Caus Marine Surveys cva CVA, employees, financial statistics.