EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN

Contactgegevens EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN

Regio (region): VALKSTRAAT 5 - Slagmolenweg 32 LIMBURG BE, België

Adres (address): VALKSTRAAT 5 - Slagmolenweg 32 LIMBURG BE België

Telefoon (phone): +3275317.183 +3275317.183

Fax (fax): +32 (82) 573-67-76 +32 (82) 573-67-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN
Products information EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN

BTW identificatienummer (tax): BE01381500244
Ondernemingsnummer: 7294067382
Hoofdstad (capital): 169,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN
(Get full report from official database of BE for EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN
Addition kinds of activities for EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN

20150306. Eieren, verwerkt: bevroren | Eggs, processed: frozen
32690201. Chemisch porselein | Chemical porcelain
33310207. Platen (primair), koper | Slabs (primary), copper
35230101. Balenpers, boerderij: hooi, stro, katoen, enz. | Balers, farm: hay, straw, cotton, etc.
38120200. Vliegtuig controle instrumenten | Aircraft control instruments
49119903. Transmissie, elektrische stroom | Transmission, electric power

Werken bij EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

 • Lasser (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als lasser sta je in voor volgende taken: - Het lassen monteren van trappen, balustrades, ... - Plaatsen van de constructies bij klanten.

 • Techniekers On-site (m/v) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een grote logistieke speler in de regio, zijn wij dringend op zoek naar 2 techniekers. Als On-site technieker ben je, naar de klanten toe, de spilfiguur van het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van onder andere TV's, koelkasten, vaatwassers, wasmachines, etc... Hiernaast zorg je ook voor een efficiënte installatie van deze toestellen. Je zorgt voor een professionele opvolging (periodiek onderhouden van koffiemachines). De herstellingen, installaties gebeuren bij de klant (vooral particulieren en/of bedrijven). Je installeert of bouwt nieuwe apparaten nauwkeurig in. Je staat de klanten eveneens te woord bij vragen en geeft hen de nodige raad bij problemen met hun toestellen. Je registreert de uitgevoerde werkzaamheden nauwkeurig op de tablet. Indien nodig, draag je zorg voor een correcte afhandeling van de verbruikte onderdelen. Kortom een afwisselende functie met genoeg sociale contacten en waarin jij voldoende uitdaging hebt.

 • Biotechnicus (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een ziekenhuis te Zottegem zijn we op zoek naar een biotechnicus. Jouw functie: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van voornamelijk medische apparatuur en dit volgens de voorschriften en de wettelijke verplichtingen. Je verzekert de opvolging van de herstellingen uitgevoerd door externe firma's. Je geeft richtlijnen aan de gebruikers omtrent het correct en veilig gebruik van de apparatuur. Je stelt handleidingen op en houdt de inventaris in de databank bij van alle apparatuurgegevens. Je rapporteert aan het diensthoofd biomedische dienst en u krijgt specifieke opdrachten van het diensthoofd biomedische dienst.

 • Rondreizende Regio Manager (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De regiomanager is eindverantwoordelijk voor de filialen en medewerkers binnen zijn/haar regio. Hij/zij stuurt de filialen aan en streeft ernaar de doelstellingen van het bedrijf te behalen. De regiomanager is veelal op de werkvloer aanwezig. Jouw doelen zijn: Gestelde targets/doelstellingen behalen Rapporteren aan management Samenstellen verkoopteams Opleiden en begeleiden filiaalhouders(in samenwerking met trainer/coach) Controle/bewaken werkwijzen en procedures De voornaamste taken zijn o.a: Voeren van sollicitatiegesprekken Bespreken en opvolgen verkoopresultaten Controle dagelijkse gang van zaken Aanspreekpunt van andere afdelingen m.b.t. de filialen binnen hun regio Voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken met medewerkers Wekelijkse en maandelijkse rapportages maken Meedraaien op de verkoopvloer om binding te houden met verkoop Wekelijks voortgangsgesprek met sales manager

 • MAGAZIJNMEDEWERKER (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Kontich gespecialiseerd in planten, bloemen en benodigdheden zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers. Taken: Inkomende goederen nakijken en wegzetten in het magazijn. Bestellingen verzendklaar maken. Labelen van goederen. Algemeen magazijnwerk.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

 • Student verkoop kleding op zondag (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

  Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Studentenjob

  U werkt als jobstudent in een kledingszaak voor dames- en herenkleding. U helpt alles mee op orde houden, rekken aanvullen, kleding plooien, klanten verder helpen, ...

 • Assistent projectleider HVAC (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: VERHERBRUGGHEN

  Type: Vaste Job

  Als assistent projectleider ondersteun je de projectleider in de uitvoering van projecten in HVAC en sanitair, zowel op huishoudelijk vlak als voor de KMO en industrie. Concreet heb je volgende verantwoordelijkheden: ➢ De projectleider heeft het eerste contact met de klant en op basis van een zo nauwkeurig mogelijke beschrijving, doe je de calculatie en stel je een passende offerte op. ➢ Je koopt op vraag van de projectleider het nodige materiaal aan, volgt de werkzaamheden op en bent een aanspreekpunt voor de verschillende ploegen monteurs.

 • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Dossierbeheerder - Familiaal kantoor - Brussels (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674759-inline.html?cid=Partner_VDAB Op zoek naar een nieuwe en spannende uitdaging? Zin in meer challenge en verantwoordelijkheden? Spreekt het jou wel aan om in een aangenaam middelgroot kantoor met een sterke familiale sfeer te werken? Stuur dan zo snel mogelijk je CV! Deze boekhoudskantoor is allomgekend voor zijn impressionant groeiparcours, en ongeloofelijke sfeer! Mijn klant is momenteel op zoek naar een dossierbeheerder om hun team in Brussel te versterken. Jouw verantwoordelijkheden Je verzorgt de boekhouding A - Z van management en real estate bedrijven. Contact met de klanten Verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, personen-en vennootschapsbelasting)

Zoek naar antwoorden van EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN in sociale netwerken
Look for responds of EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN. Laat een reactie achter voor EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN. EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN. Leave a respond for EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN. EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN op de google maps. Adres en contacten EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN
Location of EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN on the google maps. Address and contacts of EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN: Mallotteaux scrl | Glaenzer-Seurre N.V. | SIMAC Netbuilding N.V. | Mycom Europe N.V | Reymen, Raf

Other related companies as EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN: Mallotteaux scrl | Glaenzer-Seurre N.V. | SIMAC Netbuilding N.V. | Mycom Europe N.V | Reymen, Raf

EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio VALKSTRAAT 5 - Slagmolenweg 32 LIMBURG BE, België. De volledige naam van het bedrijf is EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01381500244. Het bedrijf EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN bevindt zich op het adres: VALKSTRAAT 5 - Slagmolenweg 32 LIMBURG BE, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 169,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN, openstaande posities, locatie van EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN is a company, that was registered 1995 in VALKSTRAAT 5 - Slagmolenweg 32 LIMBURG BE region, Belgium. Full name of company is EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN, company assigned to the tax number BE01381500244. The company EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN is located at the address: VALKSTRAAT 5 - Slagmolenweg 32 LIMBURG BE, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 169,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 171,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN were not found.
The main activity of EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN is not available. You also can look at reviews of EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN, open positions, location of EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN, VALKSTRAAT 5 - Slagmolenweg 32 LIMBURG BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN, VALKSTRAAT 5 - Slagmolenweg 32 LIMBURG BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EVANGELISCHE ALLIANTIE VLAANDEREN, employees, financial statistics.