SIMAC Netbuilding N.V.

Contactgegevens SIMAC Netbuilding N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SIMAC Netbuilding N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

SIMAC Netbuilding N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Arthur de Coninckstraat 5, B-3070 Kortenberg, België

Telefoon (phone): (02) 7551511 (02) 7551511

Fax (fax): (02) 7551700 (02) 7551700

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SIMAC Netbuilding N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SIMAC Netbuilding N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SIMAC Netbuilding N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SIMAC Netbuilding N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SIMAC Netbuilding N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SIMAC Netbuilding N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SIMAC Netbuilding N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SIMAC Netbuilding N.V.
Products information SIMAC Netbuilding N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09306488037
Ondernemingsnummer: 7983459472
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 609,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in SIMAC Netbuilding N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SIMAC Netbuilding N.V.
(Get full report from official database of BE for SIMAC Netbuilding N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor SIMAC Netbuilding N.V.
Addition kinds of activities for SIMAC Netbuilding N.V.

5012. Auto's en andere motorvoertuigen | Automobiles and other motor vehicles
28650401. Zuren, koolteer | Acids, coal tar
39491103. Krieketuitrusting, algemeen | Cricket equipment, general
39910200. Verf en vernisborstels | Paint and varnish brushes
50750201. Elektrische verwarmingsapparatuur | Electrical heating equipment
75339902. Muffler winkel, verkoop of reparatie en installatie | Muffler shop, sale or repair and installation

Werken bij SIMAC Netbuilding N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SIMAC Netbuilding N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SIMAC Netbuilding N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SIMAC Netbuilding N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schoolverlater of kennis van boekhouden? Zin in een ondersteunende administratieve functie? Een bedrijf in Hulshout is op zoek naar een voltijds administratief medewerker ter ondersteuning van de boekhoudafdeling. Je staat voornamelijk in voor de basic taken namelijk: input van gegevens boeking van facturen grootboekrekeningen boekhoudklasses onderscheiden bankstukken Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen en een eerste ervaring te verrijken.

  • ontwerpingenieur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ontwerpingenieur werk je aan de ontwikkeling van nieuwe machines of verbeter je bestaande. De focus ligt op het ontwerp van elektromechanische systemen. Je maakt hiertoe vnl. gebruik van de ontwerpsoftware SolidWorks. Je vertrekt van een lastenboek of concept en werkt het ontwerp gedetailleerd uit. Bestaande tekeningen bekijk je met een kritische blik. Je houdt rekening met adviezen berekeningen en wettelijke regels. Je volgt de nieuwe technologische trends van nabij. Op regelmatige basis ga je in gesprek met de werkvoorbereiders om een foutloze technische overdracht te garanderen. Dit met het oog op een efficiënt productieproces. Eens het productieproces gestart is bied je eveneens de nodige technische expertise en ondersteuning. Binnen deze functie is het noodzakelijk om informatie uit te wisselen met collega?s om samen te streven naar kwaliteit en efficiëntie.

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • RESTAURANTMEDEWERKER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIEN SOIGNE

    Type: Studentenjob

    Je dient gerechten op in ons restaurant en op het terras. Je zet de zaal mee op orde en dekt de tafels. Je ontvangt de gasten, stelt de gerechten voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert de gerechten en de dranken. Je rekent af met de klanten. Je doet de bediening tijdens feesten. Je helpt indien nodig in de keuken en mee bij het ontbijt.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Onderhoudselektriciens (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SVK NV

    Type: Vaste Job

    Opsporen en herstellen van defecten aan elektrische installaties en infrastructuur. Uitvoeren van preventieve werkzaamheden aan elektrische installaties en hoogspanning. Uitvoeren van software wijzigingen in PLC (Siemens) en in frequentieregelaars (Danfos, Lenze en Altivar) . Ondersteunen van de productie bij de opstart van machines.

  • DRINGEND! Junior IT’ers met interesse in Software Testing (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België, een IT-consultancy bedrijf en de marktleider in Software Testing, is op zoek naar enthousiaste en gedreven Young Potentials die van Software Testing hun beroep willen maken. Daarom organiseren we opnieuw een intensieve opleiding tot Test Engineer. Nooit gedacht dat software testing een écht beroep is en dat er doorgroeimogelijkheden bestaan? Wij bieden je een interactieve training rond Gestructureerd Testen, Test Methodologie, Test Management en Test Design Technieken. In ons opleidingstraject laten we je verder kennis maken met HP ALM: Test Management Software. Na deze opleiding zal je je CTG-Testing collega's vervoegen in boeiende en uitdagende testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Tijdens de projecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests, waaronder het testen van web services, mobile apps, ERP pakketten, het automatiseren van performantie- en regressietesten. Afhankelijk van je ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van SIMAC Netbuilding N.V. in sociale netwerken
Look for responds of SIMAC Netbuilding N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor SIMAC Netbuilding N.V.. Laat een reactie achter voor SIMAC Netbuilding N.V.. SIMAC Netbuilding N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SIMAC Netbuilding N.V.. Leave a respond for SIMAC Netbuilding N.V.. SIMAC Netbuilding N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SIMAC Netbuilding N.V. op de google maps. Adres en contacten SIMAC Netbuilding N.V.
Location of SIMAC Netbuilding N.V. on the google maps. Address and contacts of SIMAC Netbuilding N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come SIMAC Netbuilding N.V. SIMAC Netbuilding N.V.: Fidalmi SA | Union Belge de l'Automatique | AXS Systems Technology BVBA | Chorus Communication SPRL | Maydayweb s.a./n.v

Other related companies as SIMAC Netbuilding N.V.: Fidalmi SA | Union Belge de l'Automatique | AXS Systems Technology BVBA | Chorus Communication SPRL | Maydayweb s.a./n.v

SIMAC Netbuilding N.V. is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is SIMAC Netbuilding N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09306488037. Het bedrijf SIMAC Netbuilding N.V. bevindt zich op het adres: Arthur de Coninckstraat 5, B-3070 Kortenberg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 609,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in SIMAC Netbuilding N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SIMAC Netbuilding N.V. is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SIMAC Netbuilding N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SIMAC Netbuilding N.V., openstaande posities, locatie van SIMAC Netbuilding N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SIMAC Netbuilding N.V. is a company, that was registered 1995 in Belgium region, Belgium. Full name of company is SIMAC Netbuilding N.V., company assigned to the tax number BE09306488037. The company SIMAC Netbuilding N.V. is located at the address: Arthur de Coninckstraat 5, B-3070 Kortenberg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 609,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in SIMAC Netbuilding N.V. were not found.
The main activity of SIMAC Netbuilding N.V. is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SIMAC Netbuilding N.V. is not available. You also can look at reviews of SIMAC Netbuilding N.V., open positions, location of SIMAC Netbuilding N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SIMAC Netbuilding N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SIMAC Netbuilding N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SIMAC Netbuilding N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SIMAC Netbuilding N.V., employees, financial statistics.