Demeulenaere Jim

Particuliere bedrijvencommunicatie • Demeulenaere Jim
Private companiesCommunications • Demeulenaere Jim

Contactgegevens Demeulenaere Jim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demeulenaere Jim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demeulenaere Jim

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Abelestraat 66,8870, België

Telefoon (phone): 0472 63 20 90; 051 30 32 85 0472 63 20 90; 051 30 32 85

Fax (fax): +32 (16) 934-72-35 +32 (16) 934-72-35

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demeulenaere Jim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demeulenaere Jim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demeulenaere Jim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demeulenaere Jim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demeulenaere Jim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demeulenaere Jim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demeulenaere Jim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demeulenaere Jim
Products information Demeulenaere Jim

BTW identificatienummer (tax): BE04991882324
Ondernemingsnummer: 6528594970
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 270,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Demeulenaere Jim zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demeulenaere Jim
(Get full report from official database of BE for Demeulenaere Jim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demeulenaere Jim
Addition kinds of activities for Demeulenaere Jim

254100. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
599299. Bloemisten, nec | Florists, nec
16220000. Brug, tunnel, en verhoogde snelwegconstructie | Bridge, tunnel, and elevated highway construction
29520200. Siding materialen | Siding materials
34430505. Nucleaire afscherming, metalen plaat | Nuclear shielding, metal plate
35450315. Boormachine bijlagen en accessoires | Drilling machine attachments and accessories
35490102. Wiredrawing en fabricage machines en uitrusting, ex. | Wiredrawing and fabricating machinery and equipment, ex. die
37310114. Trawlers, bouw en reparatie | Trawlers, building and repairing
50640107. Waterverwarmers, elektrisch | Water heaters, electric
51910100. Meststoffen en agrarische chemicaliën | Fertilizers and agricultural chemicals

Werken bij Demeulenaere Jim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demeulenaere Jim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demeulenaere Jim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demeulenaere Jim. Looking for open vacancies in other companies

 • Vuilnisophaler SUEZ (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Adecco SUEZ zoekt versterking van het beladerteam. Ben jij gemotiveerd? Heb je geen schrik voor zware lichamelijke arbeid? Verdien je graag goed loon? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat moet een belader kunnen? Een hele dag heffen en tillen Samenwerken met andere beladers en chauffeurs Vriendelijk en gemotiveerd zijn Zelfstandig alle sites binnen Limburg kunnen bereiken (Genk – Maasmechelen – Sint-Truiden) Goede kennis van het Nederlands

 • Service monteur (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

 • BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround bediende die vooral zal instaan voor de boekhouding. Het takenpakket: - inboeken van aankoopfacturen - verwerken financiële verrichtingen - debiteurenbeheer - facturatie - afpunten rekeningen - BTW-listings en aangiftes

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Machelen (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

 • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Proxy Linkeroever

  Type: Studentenjob

  je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

 • IT-medewerker (ook voor schoolverlaters) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Na grondige opleidings- en inwerkingsperiode zal je instaan voor de installatie en support van alle ICT gerelateerde vragen en incidenten (laptops, mobile devices, telefonie, printers,…). Je werkt hierbij nauw samen met onze IT-partner. Verder analyseer je de incidenten en ga je op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Je krijgt de mogelijkheid om verbeteringsvoorstellen te initiëren en uit te werken. Je werkt mee het Office 365 landschap uit. Je hebt hierbij aandacht voor de technologieën van Sharepoint / Powerapps / Flow en vind het een uitdaging om deze in de bedrijfsprocessen mee te implementeren. Je verliest het opmaken van procedures, handleidingen en documentatie niet uit het oog. Je vormt een tandem met de IT-manager.

 • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

  Type: Vaste Job

  Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

 • Paid online manager (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Je taak als paid online manager? Kopers aantrekken voor de drie non-food webshops van Colruyt Group. Je online advertenties verleiden geïnteresseerde surfers tot een bezoekje aan de webshop van ColliShop, van speelgoedwinkel DreamLand en van babywinkel Dreambaby. Elk van deze shops trekt vandaag al meer dan enkele miljoenen bezoekers per jaar aan. Als paid online manager trek je het arsenaal van online advertentie opportuniteiten helemaal open: SEA, social advertising, real-time bidding en retargeting. De inzet van je advertenties? Één doel: converteren! Elke campagne maak je nog effectiever dan de vorige. Je vroegere ervaring met een SEA-tool neem je gewoon mee naar deze job. Omdat traffic generation een discipline in volle opbouw is binnen Colruyt Group geef je mee vorm aan het gebruik van online adverteren. Je deelt je kennis met je collega’s en met andere afdelingen. Want als Traffic Builder gelooft je in de kracht van samenwerking. Zo werk je nauw samen met de mensen die de webshops onderhouden, uitbaten en de SEO ervan verzorgen. Door je initiatieven bouw je Traffic Building bovendien uit tot een volwaardige activiteit binnen Colruyt Group.

 • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: MAMZEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

 • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

  Type: Zelfstandige activiteit

  Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Demeulenaere Jim in sociale netwerken
Look for responds of Demeulenaere Jim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demeulenaere Jim. Laat een reactie achter voor Demeulenaere Jim. Demeulenaere Jim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demeulenaere Jim. Leave a respond for Demeulenaere Jim. Demeulenaere Jim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demeulenaere Jim op de google maps. Adres en contacten Demeulenaere Jim
Location of Demeulenaere Jim on the google maps. Address and contacts of Demeulenaere Jim

Andere gerelateerde bedrijven als come Demeulenaere Jim Demeulenaere Jim: Epilepsie Kontaktgroep Ikaros VZW | Dezutter | Verheyen A NV | Bourgogne Wijnen BVBA | European Tank Service

Other related companies as Demeulenaere Jim: Epilepsie Kontaktgroep Ikaros VZW | Dezutter | Verheyen A NV | Bourgogne Wijnen BVBA | European Tank Service

Demeulenaere Jim is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Demeulenaere Jim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04991882324. Het bedrijf Demeulenaere Jim bevindt zich op het adres: Abelestraat 66,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 270,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Demeulenaere Jim zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Demeulenaere Jim is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demeulenaere Jim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demeulenaere Jim, openstaande posities, locatie van Demeulenaere Jim op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Demeulenaere Jim is a company, that was registered 1985 in Izegem region, Belgium. Full name of company is Demeulenaere Jim, company assigned to the tax number BE04991882324. The company Demeulenaere Jim is located at the address: Abelestraat 66,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 270,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Demeulenaere Jim were not found.
The main activity of Demeulenaere Jim is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Demeulenaere Jim is not available. You also can look at reviews of Demeulenaere Jim, open positions, location of Demeulenaere Jim on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demeulenaere Jim, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demeulenaere Jim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demeulenaere Jim, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demeulenaere Jim, employees, financial statistics.