Verheyen A NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • Verheyen A NV
Private companiesCommunications • Verheyen A NV

Contactgegevens Verheyen A NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verheyen A NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verheyen A NV

Regio (region): Oud-Turnhout, België

Adres (address): Neerstraat 85,2360, België

Telefoon (phone): 014 45 05 15 014 45 05 15

Fax (fax): 014 45 04 86 014 45 04 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verheyen A NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verheyen A NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verheyen A NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verheyen A NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verheyen A NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verheyen A NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verheyen A NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verheyen A NV
Products information Verheyen A NV

BTW identificatienummer (tax): BE03454895019
Ondernemingsnummer: 5136627197
Hoofdstad (capital): 498,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 123,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Verheyen A NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verheyen A NV
(Get full report from official database of BE for Verheyen A NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verheyen A NV
Addition kinds of activities for Verheyen A NV

26790902. Brandstofcelvormen, karton: gemaakt van aangekocht materiaal | Fuel cell forms, cardboard: made from purchased material
27590501. Aankondigingen: afdrukken, nsk | Announcements: printing, nsk
28920107. Loodstyphnate (explosieve) | Lead styphnate (explosive)
33160000. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
34630102. Pomp- en compressor smeedstukken, nonferrous | Pump and compressor forgings, nonferrous
34790212. Japanering van metaal | Japanning of metal
36469901. Plafondsystemen, lichtgevend | Ceiling systems, luminous
50130111. koppelingen | Clutches
57340000. Computer en software winkels | Computer and software stores

Werken bij Verheyen A NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verheyen A NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verheyen A NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verheyen A NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren heftruckchauffeur (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Schoten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur.  Je zal werken in daguren en tijdelijk ingeschakeld worden met kans op verlenging.  Heb je de nodige ervaring dan zijn we op zoek naar jou!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

  • DAKWERKER (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een dakwerker. Je zal tewerkgesteld worden in een firma waar je hoofdactiviteit zal bestaan uit het uitvoeren van dakwerken platte daken met EPDM. Soms zal je ook werken op hellende daken.

  • Huishoudhulpen (m/v). (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Vilvoorde, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten Aanbod: - Gepersonaliseerde planning en dienstverlening (bezoek aan de klanten: controle van de veiligheidsmaatregelen…) - Je werkt bij vaste klanten - Loonpakket op maat. Je krijgt een correct loon, aangevuld met vakantiegeld, eindejaarspremie en kledijvergoeding. Je krijgt een kilometervergoeding voor alle verplaatsingen zowel met fiets, bromfiets als wagen of met de openbare vervoeren. Je krijgt een basisvorming en jaarlijks bijkomende opleidingen binnen de werkuren. -Grondige en up-to-date kennis van de sociale wetgeving met betrekking tot de Dienstencheques (team van gespecialiseerde consultants die al meer dan 10 jaar actief zijn in dit segment!) Je staat er niet alleen voor. Je kan rekenen op ondersteuning van je coördinator. Als je vragen of problemen hebt, kan je steeds bij haar/hem terecht. Bij Adecco Home Services wordt alles optimaal beheerd om u een weergaloze werkzekerheid te garanderen! Profiel - Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar je klanten in de regio Vilvoorde en omgeving. Je verplaatst je met de auto, de fiets of indien je in de buurt woont met het openbaar vervoer - Je hebt een goede kennis Frans en/of Nederlands - Je hebt een mondelinge basiskennis Nederlands: je kunt vragen van de klant verstaan en beantwoorden. Je bent gelukkig als je het huis van je klanten proper en net kan achterlaten: - Je bent gemotiveerd en voert je taken correct uit - Je bent sociaal en bouwt een goede verstandhouding op met je klanten. - Je gaat ook zeer discreet en respectvol om met informatie over je klanten en over jezelf - Je kan zelfstandig werken - Je bent zorgvuldig in je administratie: je bezorgt maandelijks je ontvangen dienstencheques en het overzicht van je prestaties aan je coördinator - Ervaring met huishoudelijk werk (wassen, strijken, poetsen...) is verplicht Geïnteresseerd ? Stuur dan je motivatiebrief met CV ter attentie van Mevr. Lejeune, per mail naar : [email protected] (Alleen sollicitaties die voldoen aan de vereiste voorwaarden worden in aanmerking genomen)

  • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • Dentist/Orthodontist (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: POLIKLINIEKEN DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Investigate and correct the position of the teeth and jaws of patients.

  • Medewerker Frituur (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: VAN LONDERSELE NATHALIE

    Type: Flexijob

    Ben jij de gemotiveerde medewerker waar we naar zoeken om mee te helpen in de frituur? Takenpakket: Je staat in voor het bakken van frietjes, bijhorende snacks en burgers. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken! Ook kassawerk schrikt je niet af.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

    Type: Flexijob

    Je bedient de klanten in de bakkerij.

Zoek naar antwoorden van Verheyen A NV in sociale netwerken
Look for responds of Verheyen A NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verheyen A NV. Laat een reactie achter voor Verheyen A NV. Verheyen A NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verheyen A NV. Leave a respond for Verheyen A NV. Verheyen A NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verheyen A NV op de google maps. Adres en contacten Verheyen A NV
Location of Verheyen A NV on the google maps. Address and contacts of Verheyen A NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Verheyen A NV Verheyen A NV: Equip'Auto Pneu SA | ROBINETTERIE-PNEUMATIQUE-INSTRUMENTATION | Tip-Top Belting NV | FIDELIA BVBA | SAT-URNE TELECOM

Other related companies as Verheyen A NV: Equip'Auto Pneu SA | ROBINETTERIE-PNEUMATIQUE-INSTRUMENTATION | Tip-Top Belting NV | FIDELIA BVBA | SAT-URNE TELECOM

Verheyen A NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Oud-Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Verheyen A NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03454895019. Het bedrijf Verheyen A NV bevindt zich op het adres: Neerstraat 85,2360. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 498,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 123,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Verheyen A NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verheyen A NV is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verheyen A NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verheyen A NV, openstaande posities, locatie van Verheyen A NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verheyen A NV is a company, that was registered 2016 in Oud-Turnhout region, Belgium. Full name of company is Verheyen A NV, company assigned to the tax number BE03454895019. The company Verheyen A NV is located at the address: Neerstraat 85,2360. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 498,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 123,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Verheyen A NV were not found.
The main activity of Verheyen A NV is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Verheyen A NV is not available. You also can look at reviews of Verheyen A NV, open positions, location of Verheyen A NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verheyen A NV, Oud-Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verheyen A NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verheyen A NV, Oud-Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verheyen A NV, employees, financial statistics.