De Mey NV

Contactgegevens De Mey NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Mey NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Mey NV

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Kioskplaats 81-83,2660, België

Telefoon (phone): 03 830 21 12 03 830 21 12

Fax (fax): 03 830 21 76 03 830 21 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Mey NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Mey NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Mey NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Mey NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Mey NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Mey NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Mey NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Mey NV
Products information De Mey NV

BTW identificatienummer (tax): BE09618774414
Ondernemingsnummer: 7672821044
Hoofdstad (capital): 860,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Mey NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Mey NV
(Get full report from official database of BE for De Mey NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Mey NV
Addition kinds of activities for De Mey NV

0115. Maïs | Corn
251400. Metaal huishoudelijke meubels | Metal household furniture
596101. Eten, postorder | Food, mail order
28440000. Toilet preparaten | Toilet preparations
33640000. Nonferrous die-castings behalve aluminium | Nonferrous die-castings except aluminum
39310503. Klokken en delen (muziekinstrumenten) | Chimes and parts (musical instruments)

Werken bij De Mey NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Mey NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Mey NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Mey NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien met een hart voor autosport (MOEN)

    Regio: MOEN

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Automecanicien gezocht voor een gargage in de regio van Avelgem. De garage is gespecialiseerd in reparaties van voertuigen voor de autosport. Jouw taken : montage en demontage defecten opsporen en herstellingen (elektrisch en mechanisch) uitvoeren lassen, plooien, slijpen Uurrooster : Van maandag tem vrijdag in de daguren

  • Productie technieker voor farmaceutisch bedrijf (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Temse zijn wij op zoek naar een productie technieker. - Je bent verantwoordelijk voor een optimale productiecyclus. Je zet matrijzen correct op en stelt spuitgietmachines perfect af. - Je zorgt voor een optimale opstelling van randapparatuur met de nadruk op efficiëntie. - Productiemedewerkers kunnen bij je terecht voor het oplossen van storingen en pannes. - Je helpt mee aan het fijnregelen van het spuitgietproces. - Na elke interventie voer je de nodige testen uit en werk je de line-clearance af. - Je beheert het logboek en vult de nodige gegevens aan. - Je bewaakt het productieproces en neemt verbeteringsacties waar nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques Zwevegem - Sint Denijs en randgemeenten (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • Chauffeur C / CE (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken momenteel een ervaren vrachtwagenchauffeur die een zeker affiniteit heeft met industrie en werven. Voor metaalbewerkingen aan machineonderdelen ben jij de persoon die met de vrachtwagen ter plaatste gaat. Je bent dan ook zeker en vast bereid om mee te werken tijdens de montage bij levering, en het aanleveren van materiaal. Daarnaast vragen we ook aan jou of je bereid bent om mee te werken in ons metaalatelier en ondersteunende taken uit te voeren, zoals kleine ritten met onze bestelwagen.

  • dakwerker of schrijnwerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Vaste Job

    Op de werf ben je verantwoordelijk voor voorbereidende werken zodat collega’s de isolatie vlot kunnen inblazen. Dit gaat o.a. over uittimmeren van een dak, zolderruimte of andere structuren, een damprem plaatsen, dakramen installeren, dakbedekking deels verwijderen,…Eens de isolatie is ingeblazen kan jij de afwerking (mee) voor je rekening nemen: dakbedekking terug leggen, afwerken met fermacell-platen,…

  • Servicetechnicus Machinepark Colruyt Group regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Om al onze winkelformules draaiende te houden, heeft Colruyt Group heel wat ondersteunende diensten. Technics, Real Estate & Energy is onze interne technische dienst met meer dan 1.200 medewerkers. We hebben heel verschillende profielen: techniekers, architecten, ingenieurs ... Samen ontwerpen, (ver)bouwen en onderhouden ze onze winkels, distributiecentra, DATS 24-tankstations, voertuigen en installaties. Het hoofdkwartier van Technics, Real Estate & Energy is in Halle, maar je kan aan de slag in heel België. Als servicetechnicus bij Colruyt Group onderhoud en herstel je allerlei machines, van een balenpers tot een automatische orderpicker. Zo zorg je mee voor een vlot draaiend machinepark in ons distributiecentrum in Wommelgem. Je krijgt eerst een intensieve opleiding onder de begeleiding van een ‘peter’. Na ongeveer zes maanden opleiding ga je aan de slag als zelfstandig technicus en hebben de verschillende zones van het distributie- en productiecentrum geen geheimen meer voor jou. Je hebt een uitstekende technische bagage, onderhoudt verschillende machines en herstelt ze wanneer nodig. Je bent bovendien iemand die voortdurend wil bijleren en groeien. Je komt terecht in een hechte ploeg van technici en operatoren. Er heerst een aangename werksfeer: iedereen helpt elkaar bij gewone én onverwachte taken. Draaien de machines op volle snelheid en is er veel werk te doen? Perfect, want jij wil het niet anders. Je communiceert vlot en werkt even goed zelfstandig als in ploeg. Kortom, wanneer je naar huis vertrekt is dat met een gevoel van voldoening. Bekijk in deze 360°-videowelke belangrijke rol onze servicetechnici achter de schermen vervullen. Je werkt in Wommelgem.

  • POLYVALENTE ZAALMEDEWERKER (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DE BOEIE

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een polyvalente kracht. Je zet de zaal klaar: 'mise-en-place', drank, bedieningsmateriaal, enz. Je helpt bij de bediening, je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes. Je zet de tafel klaar voor de volgende klant. Je wordt ook ingezet achter de bar.

  • Zelfstandige dierenverzorger (LEKE)

    Regio: LEKE

    Bedrijf: KC SAPHO'S HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U staat in voor het in goede banen leiden van de zaak - Boxerfokkerij (omgaan met volwassen honden , pups , een geboorte kunnen begeleiden door dit te leren) - Honden- en katten pension (onderhouden van de verblijven en met alle karakters overweg kunnen, klanten te woord staan en hun viervoeter aannemen of teruggeven) - Algemeen (onderhouden van het domein) 70 procent is schoonmaakwerk Als zelfstandige : 1 dag in de week of twee dagen om de 2 weken Een aanvullende activiteit voor iemand die al een zelfstandige taak beoefent of als zelfstandige in bijberoep. De honden zijn gewoon om 's morgens om 7 uur wakker te worden. We zoeken iemand met ervaring in dergelijke sector.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

  • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FOODCAFE SPORK

    Type: Flexijob

    Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van De Mey NV in sociale netwerken
Look for responds of De Mey NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Mey NV. Laat een reactie achter voor De Mey NV. De Mey NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Mey NV. Leave a respond for De Mey NV. De Mey NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Mey NV op de google maps. Adres en contacten De Mey NV
Location of De Mey NV on the google maps. Address and contacts of De Mey NV

Andere gerelateerde bedrijven als come De Mey NV De Mey NV: SAPIENS BELGIUM NV | Veldeman BVBA | Pas | ZB | nv Aegis

Other related companies as De Mey NV: SAPIENS BELGIUM NV | Veldeman BVBA | Pas | ZB | nv Aegis

De Mey NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is De Mey NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09618774414. Het bedrijf De Mey NV bevindt zich op het adres: Kioskplaats 81-83,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 860,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 375,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Mey NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Mey NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Mey NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Mey NV, openstaande posities, locatie van De Mey NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Mey NV is a company, that was registered 2001 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is De Mey NV, company assigned to the tax number BE09618774414. The company De Mey NV is located at the address: Kioskplaats 81-83,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 860,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 375,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Mey NV were not found.
The main activity of De Mey NV is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Mey NV is not available. You also can look at reviews of De Mey NV, open positions, location of De Mey NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Mey NV, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Mey NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Mey NV, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Mey NV, employees, financial statistics.