AIMS INTERNATIONAL

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • AIMS INTERNATIONAL

Contactgegevens AIMS INTERNATIONAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIMS INTERNATIONAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIMS INTERNATIONAL

Regio (region): Machelen (Diegem), België

Adres (address): Jan Emiel Mommaertslaan 18B,1831, België

Telefoon (phone): 02 722 82 30 02 722 82 30

Fax (fax): 02 722 82 40 02 722 82 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIMS INTERNATIONAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIMS INTERNATIONAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIMS INTERNATIONAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIMS INTERNATIONAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIMS INTERNATIONAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIMS INTERNATIONAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIMS INTERNATIONAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIMS INTERNATIONAL
Products information AIMS INTERNATIONAL

BTW identificatienummer (tax): BE06252014160
Ondernemingsnummer: 1333160400
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 700,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AIMS INTERNATIONAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIMS INTERNATIONAL
(Get full report from official database of BE for AIMS INTERNATIONAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIMS INTERNATIONAL
Addition kinds of activities for AIMS INTERNATIONAL

17999912. Omheining constructie | Fence construction
20389911. Gesneden topping, bevroren | Whipped topping, frozen
26210503. Constructie papier | Construction paper
39910101. Duw bezems | Push brooms
94319905. Milieu gezondheidsprogramma administratie, overheid | Environmental health program administration, government

Werken bij AIMS INTERNATIONAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIMS INTERNATIONAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIMS INTERNATIONAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIMS INTERNATIONAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lanklaar zoeken wij een operator. Je staat in voor het manueel aanvullen van de pers en het instellen van de pers. De functie van persoperator is een fysiek belastende job door enerzijds het tillen van lasten en anderzijds de warmte.  Met 2 operators wordt 1 perskant bediend, waar de extrusies (loopvlakken) worden ingetrokken (automatisch) in een pers en onder hoge druk en temperatuur wordt de rubber gevulcaniseerd in een vorm (mal) met de profieltekening van het loopvlak.  Dit vereist enige technische handigheid en een goede fysieke geschiktheid. In een 2de gesprek wordt de werkplaats bezocht met jou.

  • Halfautomaat lasser (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalconstructies, zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je takenpakket als halfautomaat lasser: je werkt samen in een team van een 16 tal mensen je staat in voor het aflassen van de samengestelde staalconstructies je houdt je werkplaats net en orderlijk je draagt zorg voor je laspost en materialen

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

  • Verkoper (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken verkoopspersoneel voor een winkelketen in groot-Aalst. babyartikelen, computers, tuinmeubelen, schrijf- en schoolgerief, decoratie, .... Aanvullen van artikelen, kassa, prijzen van artikelen, helpen van klanten, voorraadbeheer, enz....

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Heftruckchauffeur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruck-chauffeur; Dagdienst; Tijdelijk voor 3 weken; ..

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Werchter (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • Jobstudent : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Studentenjob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

  • Junior JavaScript Developer (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Dit bedrijf investeert in de ontwikkeling van software en mobiele apps om zijn operaties te ondersteunen en te verbeteren. Als deel van een klein team ontwikkel en ondersteun je applicaties.  Hun systemen bestaan voornamelijk uit Mean (MongoDB, Express, AngularJS en Node.js) applicaties en worden ontwikkeld volgens de principes van Scrum en Agile.  Als developer ben je verantwoordelijk voor: De ontwikkeling van systeem componenten, zowel front-end als back-end; De ondersteuning van de implementatie van deze componenten in de dagelijkse operaties. Waar nodig, zorg je voor veranderingen en oplossingen zodat de eindgebruikers een product in handen krijgen van hoge kwaliteit; Ondersteuning van eindgebruiker voor het oplossen van problemen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch en internationaal bedrijf dat business-to-business diensten aanbiedt.

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • Medewerker beheerscontrole bouwprojecten - Dienst ruimteplanning (100 %) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker binnen de stafcel beheerscontrole sta je in voor de opvolging en controlling van financieel-administratieve aspecten, de opmaak van de lange termijn planning en financiële prognose, de rapportering aan de bevoegde beslissingsorganen en ad hoc financiële analyses, in verregaande samenwerking met de projecteigenaars en de projectadministratie (deze laatste als onderdeel van de technische dienst). Het takenpakket omvat: Je analyseert de aangeleverde gegevens van externe partijen (ontwerpers, aannemers) en stemt deze af met de interne projectverantwoordelijken en met de externe partijen. Je coördineert alle selectieprocedures voor de aanstelling van de ontwerpteams en aannemers omtrent de grote bouwprojecten via de toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten. Dit omvat o.a. de opmaak van administratieve bestekken, de gunningsverslagen, de gunnings- en toewijzingsbrieven. Je biedt ondersteuning bij de opmaak van de voortgangsrapporten omtrent de lopende bouwdossiers en andere projecten voor de interne besluitvormingsorganen, de subsidiërende overheid of andere stakeholders. Je staat in voor zowel ad hoc als periodieke interne rapportering en cijfermatige analyses.

Zoek naar antwoorden van AIMS INTERNATIONAL in sociale netwerken
Look for responds of AIMS INTERNATIONAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIMS INTERNATIONAL. Laat een reactie achter voor AIMS INTERNATIONAL. AIMS INTERNATIONAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIMS INTERNATIONAL. Leave a respond for AIMS INTERNATIONAL. AIMS INTERNATIONAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIMS INTERNATIONAL op de google maps. Adres en contacten AIMS INTERNATIONAL
Location of AIMS INTERNATIONAL on the google maps. Address and contacts of AIMS INTERNATIONAL

Andere gerelateerde bedrijven als come AIMS INTERNATIONAL AIMS INTERNATIONAL: Beeckman & Co Machines BVBA | Lacremans Luc SPRL | DE SPIEGELAERE FERNAND | ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN | Puratos

Other related companies as AIMS INTERNATIONAL: Beeckman & Co Machines BVBA | Lacremans Luc SPRL | DE SPIEGELAERE FERNAND | ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN | Puratos

AIMS INTERNATIONAL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Machelen (Diegem), België. De volledige naam van het bedrijf is AIMS INTERNATIONAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06252014160. Het bedrijf AIMS INTERNATIONAL bevindt zich op het adres: Jan Emiel Mommaertslaan 18B,1831. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 700,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AIMS INTERNATIONAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIMS INTERNATIONAL is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIMS INTERNATIONAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIMS INTERNATIONAL, openstaande posities, locatie van AIMS INTERNATIONAL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AIMS INTERNATIONAL is a company, that was registered 1992 in Machelen (Diegem) region, Belgium. Full name of company is AIMS INTERNATIONAL, company assigned to the tax number BE06252014160. The company AIMS INTERNATIONAL is located at the address: Jan Emiel Mommaertslaan 18B,1831. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 700,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AIMS INTERNATIONAL were not found.
The main activity of AIMS INTERNATIONAL is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AIMS INTERNATIONAL is not available. You also can look at reviews of AIMS INTERNATIONAL, open positions, location of AIMS INTERNATIONAL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIMS INTERNATIONAL, Machelen (Diegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIMS INTERNATIONAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIMS INTERNATIONAL, Machelen (Diegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIMS INTERNATIONAL, employees, financial statistics.