ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN
Private companiesMotor Freight Transportation • ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN

Contactgegevens ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN

Regio (region): Geraardsbergen, België

Adres (address): Gasthuisstraat 4,9500, België

Telefoon (phone): 054 43 21 11 054 43 21 11

Fax (fax): +32 (53) 271-32-88 +32 (53) 271-32-88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN
Products information ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN

BTW identificatienummer (tax): BE07573944091
Ondernemingsnummer: 3152770996
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN
(Get full report from official database of BE for ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN
Addition kinds of activities for ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN

832204. Rehabilitatiediensten | Rehabilitation services
20230105. Verwerkte babyformule | Processed baby formula
22840102. Polyester draad | Polyester thread
24520101. Kipkoepels, geprefabriceerd, hout | Chicken coops, prefabricated, wood
50830308. Besproeiingsapparatuur | Irrigation equipment
51599902. broomcorn | Broomcorn
52110103. lambrizering | Paneling
87420503. Materialen mgmt. | Materials mgmt. (purchasing, handling, inventory) consultant

Werken bij ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratief bediende verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket:  Je beheert nieuwe schadedossiers (auto, brand, enz) en je volgt bestaande schadedossiers op Hiernaast verwerk je de schadeaangiftes en maak je offertes van de arbeidsongevallen op Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van schadevergoedingsprocedures Je staat in voor de indexatie van digitale post  Bedrijfsprofiel: Onze klant, met expertise in verzekeringen, is op zoek naar een administratief bediende inzake verzekeringen om hun team tijdelijk te versterken. De betrekking is tot eind september 2018.

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP DESSEL (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • Chauffeur/Verhuizer CE GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Verhuizingen Baeken

    Type: Vaste Job

    Wegens een goed gevuld orderboek gaan wij een nieuw verhuisteam samenstellen en zijn we dus op zoek naar chauffeurs CE die willen verhuizen. Jouw taken: Je dient op dagelijkse basis verhuizingen uit te voeren van adres a naar adres b Dit op een zorgzame en voorzichtige manier. Klanten tevreden houden is een must. Onvoorziene omstandigheden kunnen oplossen. Je werkt van maandag tot zaterdag met één dag in de week vrij.

  • Microsoft Dynamics NAV Developer/Architect (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: CARYA GROUP

    Type: Vaste Job

    je zorgt samen met jouw team en de functionele analisten voor de uitwerking van de behoeften van de klant binnen het gestelde kader van tijd en budget je bekijkt samen met de support medewerkers naar ontwikkelingsvragen of problemen bij de klanten je kan de behoeften identificeren, analyseren en opportuniteiten waarnemen je bekijkt de vragen kritisch en gaat op zoek naar optimalisatiemogelijkheden je kan zelfstandig opdrachten tot een goed einde brengen en hebt daarnaast een teamgeest programmatie gedeeltelijk in de classic client en roletailored client

  • Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychotherapeut kinderen en jongeren op zelfstandige basis De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem. We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie kinderen en jongeren die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Je kiest zelf hoeveel cliënten je ziet per week. Gezocht profiel - Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. - Professionele bachelor in een menswetenschappelijke richting. - Bijkomende therapie opleiding gevolgd hebben is een must! - Gepassioneerd zijn om kinderen te helpen. - Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur op woensdag, vrijdag of zaterdag) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. - Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg - Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van speltherapeutische en creatieve technieken zijn een groot pluspunt! - Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. - Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

Zoek naar antwoorden van ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN. Laat een reactie achter voor ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN. ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN. Leave a respond for ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN. ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN op de google maps. Adres en contacten ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN
Location of ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN on the google maps. Address and contacts of ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN: Auto 3000 | ETS LIBOTTE SPRL | Jef Van Tichelt-VT | DEMA GRAPHICS BVBA | L e Monde des Droits de lHomme

Other related companies as ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN: Auto 3000 | ETS LIBOTTE SPRL | Jef Van Tichelt-VT | DEMA GRAPHICS BVBA | L e Monde des Droits de lHomme

ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Geraardsbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07573944091. Het bedrijf ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN bevindt zich op het adres: Gasthuisstraat 4,9500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN, openstaande posities, locatie van ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN is a company, that was registered 2002 in Geraardsbergen region, Belgium. Full name of company is ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN, company assigned to the tax number BE07573944091. The company ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN is located at the address: Gasthuisstraat 4,9500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN were not found.
The main activity of ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN is not available. You also can look at reviews of ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN, open positions, location of ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN, Geraardsbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN, Geraardsbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMEEN STEDELIJK ZIEKENHUIS GERAARDSBERGEN, employees, financial statistics.