El-Bee Gereedschappen

Contactgegevens El-Bee Gereedschappen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data El-Bee Gereedschappen: address, phone, fax, email, website, opening hours

El-Bee Gereedschappen

Regio (region): Turnhout, België

Adres (address): Warandestraat 78,2300, België

Telefoon (phone): 014 42 26 20 014 42 26 20

Fax (fax): 014 42 29 13 014 42 29 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) El-Bee Gereedschappen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "El-Bee Gereedschappen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "El-Bee Gereedschappen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van El-Bee Gereedschappen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen El-Bee Gereedschappen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of El-Bee Gereedschappen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees El-Bee Gereedschappen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti El-Bee Gereedschappen
Products information El-Bee Gereedschappen

BTW identificatienummer (tax): BE03229949951
Ondernemingsnummer: 3721862792
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in El-Bee Gereedschappen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor El-Bee Gereedschappen
(Get full report from official database of BE for El-Bee Gereedschappen)

Aanvulling soorten activiteiten voor El-Bee Gereedschappen
Addition kinds of activities for El-Bee Gereedschappen

209100. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
651700. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
962100. Regeling, administratie van het vervoer | Regulation, administration of transportation
22840300. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
25140600. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
35469903. Pistolen, pneumatisch: verwijderen van chip | Guns, pneumatic: chip removal
38260605. Magnetische resonantiebeeldapparatuur | Magnetic resonance imaging apparatus
59629901. Sigaretten automaten | Cigarettes vending machines
75499902. Brandstofsysteem conversie, auto | Fuel system conversion, automotive
86990201. Christelijke wetenschappelijke leeszaal | Christian science reading room

Werken bij El-Bee Gereedschappen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in El-Bee Gereedschappen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor El-Bee Gereedschappen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for El-Bee Gereedschappen. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

  • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

  • Schoolverlaters gezocht voor Volvo Logistics in Gent ! (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnarbeider word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job.

  • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

  • Sorteerder Bpost (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zendingen op de juiste locatie in het magazijn plaatsen Handmatig uitsorteren van de zendingen Plaatsen en afnemen van enveloppen en pakjes op de sorter Stabiel opbouwen van pallets/vullen van boxen Eenvoudige herstellingen uitvoeren aan beschadigde verpakkingen Correct scannen van zendingen Voorsorteren, voorscannen en voorladen van voertuigen Schoonmaken en opruimen van je zone Onderhoud van je eigen werkplek

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Duffel zijn we op zoek naar een plaatser ramen en deuren voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan de staat van de constructie controleren raamkozijnen deur en venstergaten Pilaren en stangen assembleren en vastmaken aan het metselwerk schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf je kan polyurethaanschuim dichtingen kleefbanden hoekprofielen .... plaatsen je kan de werkpost organiseren volgens het besteldossier je kan plaatsen en vastzetten met haken en geleiders je kan de waterdichtheid van het werkstuk controleren Je helpt bij het plaatsen van buitenschrijnwerk

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • Elektricien (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Elektricien Voor onze klant te Lichtaart zijn we op zoek naar een elektricien gebouwen

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Telecomtechnieker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DCI IT Resources

    Type: Werfreserve

    Telecomtechnieker (BIO contract) bij Proximus - installatie van telefonie en internet bij particulieren en kleine zelfstandigen - kabels trekken vanuit centrale aansluiten tot aan de kabelkast - registratie van werkzaamheden - telefonische contacten met klanten - draadloze apparaten installeren - stock aanvullen en inventarisatie bijhouden

Zoek naar antwoorden van El-Bee Gereedschappen in sociale netwerken
Look for responds of El-Bee Gereedschappen in social networks

Lees alle opmerkingen voor El-Bee Gereedschappen. Laat een reactie achter voor El-Bee Gereedschappen. El-Bee Gereedschappen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for El-Bee Gereedschappen. Leave a respond for El-Bee Gereedschappen. El-Bee Gereedschappen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie El-Bee Gereedschappen op de google maps. Adres en contacten El-Bee Gereedschappen
Location of El-Bee Gereedschappen on the google maps. Address and contacts of El-Bee Gereedschappen

Andere gerelateerde bedrijven als come El-Bee Gereedschappen El-Bee Gereedschappen: Touw-Jansen Expertisebureau NV | LHOIR ET MARTEAU BOIS SA | Cops & Cops | EAGLE CONSTRUCT NV | Blondor

Other related companies as El-Bee Gereedschappen: Touw-Jansen Expertisebureau NV | LHOIR ET MARTEAU BOIS SA | Cops & Cops | EAGLE CONSTRUCT NV | Blondor

El-Bee Gereedschappen is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Turnhout, België. De volledige naam van het bedrijf is El-Bee Gereedschappen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03229949951. Het bedrijf El-Bee Gereedschappen bevindt zich op het adres: Warandestraat 78,2300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 102,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in El-Bee Gereedschappen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van El-Bee Gereedschappen is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van El-Bee Gereedschappen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van El-Bee Gereedschappen, openstaande posities, locatie van El-Bee Gereedschappen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

El-Bee Gereedschappen is a company, that was registered 2005 in Turnhout region, Belgium. Full name of company is El-Bee Gereedschappen, company assigned to the tax number BE03229949951. The company El-Bee Gereedschappen is located at the address: Warandestraat 78,2300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 102,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in El-Bee Gereedschappen were not found.
The main activity of El-Bee Gereedschappen is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of El-Bee Gereedschappen is not available. You also can look at reviews of El-Bee Gereedschappen, open positions, location of El-Bee Gereedschappen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over El-Bee Gereedschappen, Turnhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf El-Bee Gereedschappen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about El-Bee Gereedschappen, Turnhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company El-Bee Gereedschappen, employees, financial statistics.