Touw-Jansen Expertisebureau NV

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Touw-Jansen Expertisebureau NV
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Touw-Jansen Expertisebureau NV

Contactgegevens Touw-Jansen Expertisebureau NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Touw-Jansen Expertisebureau NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Touw-Jansen Expertisebureau NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Noorderlaan 133,2030, België

Telefoon (phone): 03 542 14 44 03 542 14 44

Fax (fax): 03 542 46 67 03 542 46 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Touw-Jansen Expertisebureau NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Touw-Jansen Expertisebureau NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Touw-Jansen Expertisebureau NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Touw-Jansen Expertisebureau NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Touw-Jansen Expertisebureau NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Touw-Jansen Expertisebureau NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Touw-Jansen Expertisebureau NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Touw-Jansen Expertisebureau NV
Products information Touw-Jansen Expertisebureau NV

BTW identificatienummer (tax): BE02641906738
Ondernemingsnummer: 9649810791
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 595,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Touw-Jansen Expertisebureau NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Touw-Jansen Expertisebureau NV
(Get full report from official database of BE for Touw-Jansen Expertisebureau NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Touw-Jansen Expertisebureau NV
Addition kinds of activities for Touw-Jansen Expertisebureau NV

375101. Motorfietsen en aanverwante onderdelen | Motorcycles and related parts
679999. Beleggers, nec, nec | Investors, nec, nec
07810102. Tuinbouwadviesdiensten | Horticultural counseling services
22210308. Zijden weefsels | Silk broadwoven fabrics
27540200. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
37130200. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies
37140400. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
37619904. Raketten, ruimte en militaire, compleet | Rockets, space and military, complete

Werken bij Touw-Jansen Expertisebureau NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Touw-Jansen Expertisebureau NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Touw-Jansen Expertisebureau NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Touw-Jansen Expertisebureau NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

  • Schilder (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herk-De-Stad zijn we op zoek naar een schilder met ervaring  Onze klant werkt voornamelijk bij bedrijven, kantoren, winkels enzoverder, maar hebben ook een aantal particuliere klanten Werven over heel België 

  • Bevrachter baantransport (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

  • Bandenmonteurs (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ieper - Vlamertinge - Elverdinge - Dikkebus - Zillebeke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT- DENIJS -WESTREM (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Denijs-Westrem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • Medior Javascript Engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Nanogrid

    Type: Vaste Job

    Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, optimaliseren en ontwikkelen van de nanoGrid-toepassing. Teneinde de sterke performantie van onze nanoGrid-toepassing bij exponentiële groei te behouden en verder uit te bouwen. Tot je takenpakket behoren o.a. Opvolgen van softwareprojecten van begin tot einde Perfect de balans maken tussen programmeertaal en gebruiksvriendelijkheid Ontwerpen en onderhouden van interfaces en protocollen Uitvoeren van bugtests in de nanoGrid-software, fouten zoeken en oplossingen aanbrengen Het aanspreekpunt zijn voor interne klanten inzake software Gebruikershandleidingen opstellen en de software documenteren Je werkt vanuit onze hoofdzetel in Erembodegem en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van Touw-Jansen Expertisebureau NV in sociale netwerken
Look for responds of Touw-Jansen Expertisebureau NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Touw-Jansen Expertisebureau NV. Laat een reactie achter voor Touw-Jansen Expertisebureau NV. Touw-Jansen Expertisebureau NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Touw-Jansen Expertisebureau NV. Leave a respond for Touw-Jansen Expertisebureau NV. Touw-Jansen Expertisebureau NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Touw-Jansen Expertisebureau NV op de google maps. Adres en contacten Touw-Jansen Expertisebureau NV
Location of Touw-Jansen Expertisebureau NV on the google maps. Address and contacts of Touw-Jansen Expertisebureau NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Touw-Jansen Expertisebureau NV Touw-Jansen Expertisebureau NV: Pallas Agencies | VANDERSTRAETEN RIA | Hof ter Meren | Storck | NVH-NEW VAN HEUKELOM KANTOORMACHINES

Other related companies as Touw-Jansen Expertisebureau NV: Pallas Agencies | VANDERSTRAETEN RIA | Hof ter Meren | Storck | NVH-NEW VAN HEUKELOM KANTOORMACHINES

Touw-Jansen Expertisebureau NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Touw-Jansen Expertisebureau NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02641906738. Het bedrijf Touw-Jansen Expertisebureau NV bevindt zich op het adres: Noorderlaan 133,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 595,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Touw-Jansen Expertisebureau NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Touw-Jansen Expertisebureau NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Touw-Jansen Expertisebureau NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Touw-Jansen Expertisebureau NV, openstaande posities, locatie van Touw-Jansen Expertisebureau NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Touw-Jansen Expertisebureau NV is a company, that was registered 2002 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Touw-Jansen Expertisebureau NV, company assigned to the tax number BE02641906738. The company Touw-Jansen Expertisebureau NV is located at the address: Noorderlaan 133,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 595,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Touw-Jansen Expertisebureau NV were not found.
The main activity of Touw-Jansen Expertisebureau NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Touw-Jansen Expertisebureau NV is not available. You also can look at reviews of Touw-Jansen Expertisebureau NV, open positions, location of Touw-Jansen Expertisebureau NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Touw-Jansen Expertisebureau NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Touw-Jansen Expertisebureau NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Touw-Jansen Expertisebureau NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Touw-Jansen Expertisebureau NV, employees, financial statistics.