EECOM CONSEIL SPRL

Contactgegevens EECOM CONSEIL SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EECOM CONSEIL SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EECOM CONSEIL SPRL

Regio (region): Visé (Argenteau), België

Adres (address): Rue sur le Bois 85,4601, België

Telefoon (phone): 04 379 78 65 04 379 78 65

Fax (fax): 04 379 51 00 04 379 51 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EECOM CONSEIL SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EECOM CONSEIL SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EECOM CONSEIL SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EECOM CONSEIL SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EECOM CONSEIL SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EECOM CONSEIL SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EECOM CONSEIL SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EECOM CONSEIL SPRL
Products information EECOM CONSEIL SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04024810791
Ondernemingsnummer: 4830932617
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 816,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in EECOM CONSEIL SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EECOM CONSEIL SPRL
(Get full report from official database of BE for EECOM CONSEIL SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EECOM CONSEIL SPRL
Addition kinds of activities for EECOM CONSEIL SPRL

7534. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
025900. Pluimvee en eieren, niet inbegrepen | Poultry and eggs, nec
753203. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis
22979900. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
23690404. Jassen: Meisjes, Kinderen en Zuigelingen ' | Jackets: girls', children's, and infants'
39140300. Tinnenwaren | Pewter ware
39440703. Kinderwagens, baby (voertuig) | Strollers, baby (vehicle)
51990202. kalenders | Calendars
61419901. Industriële leningsbanken en bedrijven, geen depositobank | Industrial loan banks and companies, not a deposit bank
79970202. Bootclub, lidmaatschap | Boating club, membership

Werken bij EECOM CONSEIL SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EECOM CONSEIL SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EECOM CONSEIL SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EECOM CONSEIL SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Inkoopassistent te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt te werken in een snelle, dynamische, commerciële en resultaatgerichte omgeving, waarin je snel moet schakelen. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het: - voeren van de inkoopadministratie voor één inkoper; - accuraat en tijdig verwerken, controleren en bevestigen van orders; - onderhouden van contacten met leveranciers in binnen- en buitenland, filialen en interne afdelingen; - aanleveren van juiste artikelgegevens voor verdere verwerking; - adequaat afhandelen van klachten omtrent producten; - uitwerken en controleren van advertentieteksten voor onze succesvolle magazine en folder.

  • Allround medewerkers supermarkt (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuwe supermarkt regio Evergem zijn we op zoek naar all round medewerkers. Er zijn zowel full time als part time vacatures. De winkel is open op zaterdag en zondag. Donderdag is de vaste sluitingsdag. Werkuren kunnen liggen tussen 06.00u en max 20.30u.

  • Verkoopmedewerker Verfwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt klanten met de glimlach en op basis van hun behoeften bied je een oplossing Je adviseert klanten in de winkel over kleur beleving esthetiek en technische vragen Je mengt zelf verf en sluit de verkoop af Je bewaakt de orde en netheid in en rond de winkel zorgt ervoor dat klanten over het vooropgestelde product- en dienstenaanbod kunnen beschikken (aanvullen rekken maken van stalen uitstallen promoacties en lanceringen) Je houdt je eigen kennisniveau up-to-date

  • Callcentermedewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong callcenter in Zaventem zijn wij op zoek naar 10 Nederlandstalige callagents. Je beheert de agenda's van de vertegenwoordigers en probeert deze zo goed mogelijk te vullen met afspraken. Je hebt een eerste ervaring opgedaan in de verkoop. Je bent op zoek naar een job op lange termijn!

  • Ploegbaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor onze klant regio Sint-Niklaas. (M/V) Je zal mee instaan voor het leiding geven aan dakwerkers en zal mee ondersteuning bieden in het plaatsen van dakpannen, dakgoten en afvoerpijpen. In geval van asbestdaken, zal je deze mee verwijderen.

  • Sous-chef Voor een gerenommeerd Viersterren-hotel Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekend vier-sterren hotel in Brugge zijn wij op naar een sous-chef of chef de partie met ambitie om door te groeien. Onze partner beschikt over talloze hotels wereldwijd en zit in volle expansie. In deze keuken is versbeleving de kernboodschap.. Prefab-food is absoluut uit den boze en hier kunnen keukenmedewerkers nog steeds uitpakken met hun kookskills ! Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche. Termen als budgetbeheer, foodcost, stockcount haccp, dlc, return on investment, etc.. doen je niet duizelen maar weten je te motiveren. Je weet een team te trainen, coachen, motiveren en leading by example is your middle name. Je hebt reeds jaren ervaring in à la carte restaurant; catering en/of banqueting is je niet vreemd. Je genoot een opleiding in een hotelschool of gelijkwaardig door ervaring

  • Calculator (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

  • Jobstudenten Herfstvakantie - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    BRANTANO MARKET is het gloednieuwe Brantano concept dat eind oktober op de Belgische markt gelanceerd wordt. In deze nieuwe one stop shop formule vind je kleding, accessoires en schoenen voor de hele familie. Met superieure service, een breed aanbod aan top merken, technologische snufjes en een apart onthaal om online pakjes snel af te halen, of ter plaatse je bestelling uit te testen. Je kan er kiezen voor uitgebreid persoonlijk stijladvies, of net rustig alleen je keuze maken in de self serviceafdeling zoals je die van Brantano gewoon bent. Je ontdekt er nieuwe producten, de laatste trends, de nieuwste hebbedingen, en je kan meteen op reis vertrekken met de travel accessories. Voor klein en groot, jong en oud. Voor de nieuwe Brantano Market Ternat, zijn we tijdens de herfstvakantie op zoek naar… JOBSTUDENTEN (INLADEN NIEUWE WINKEL)

  • Mecanicien personenauto's Junior (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een automechanicus Onderhoud en herstellingen van A tot Z aan personenwagens

  • Operator / Technieker waterzuivering (regio Boom) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AQUAFIN

    Type: Vaste Job

    Als operator / technieker in de waterzuivering streef je samen met jouw collega’s naar een goede werking van onze zuiveringsinfrastructuur zodat de waterkwaliteit in onze Vlaamse beken en rivieren nog verder verbetert. Je staat in voor de procesvoering van de rioolwaterzuiveringsinstallaties, pompstations en collectoren. Dit doe je aan de hand van een rondgang, het nemen van stalen en controleren van metingen. Je stuurt de procesparameters bij waar nodig. Je schat correct in welke bijsturingen in het proces noodzakelijk zijn voor de goede werking van de infrastructuur in het zuiveringsgebied. Daarnaast zorg je voor het elektrisch en mechanisch preventief onderhoud aan onze installaties en los je elektrische en mechanische storingen op. Je doet dit regelmatig individueel, maar kan hiervoor wel rekenen op overleg met de collega’s en jouw teamcoördinator. Het zuiveringsgebied waarbinnen je werkt, is de regio rond het teamcentrum of je standplaats. Je maakt binnen dit zuiveringsgebied dagelijkse verplaatsingen naar de installaties. Hiervoor kan je een dienstwagen gebruiken. Na een inwerkperiode neem je ook deel aan ons wachtsysteem. Tijdens je wacht kan je opgeroepen worden indien er zich storingen voordoen op de installaties. Indien de situatie het vereist, sta je ervoor open om in een ander team te gaan werken. Ten slotte zorg je voor de administratieve opvolging van het proces aan de hand van o.a. rapporteringen. Deze administratieve taken houden ongeveer 1/5 de van het totale pakket in.

  • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

Zoek naar antwoorden van EECOM CONSEIL SPRL in sociale netwerken
Look for responds of EECOM CONSEIL SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EECOM CONSEIL SPRL. Laat een reactie achter voor EECOM CONSEIL SPRL. EECOM CONSEIL SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EECOM CONSEIL SPRL. Leave a respond for EECOM CONSEIL SPRL. EECOM CONSEIL SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EECOM CONSEIL SPRL op de google maps. Adres en contacten EECOM CONSEIL SPRL
Location of EECOM CONSEIL SPRL on the google maps. Address and contacts of EECOM CONSEIL SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come EECOM CONSEIL SPRL EECOM CONSEIL SPRL: Peirsegaele | COMPAQ COMPUTER | DIGILINE | Q8 | ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G

Other related companies as EECOM CONSEIL SPRL: Peirsegaele | COMPAQ COMPUTER | DIGILINE | Q8 | ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G

EECOM CONSEIL SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Visé (Argenteau), België. De volledige naam van het bedrijf is EECOM CONSEIL SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04024810791. Het bedrijf EECOM CONSEIL SPRL bevindt zich op het adres: Rue sur le Bois 85,4601. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 816,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in EECOM CONSEIL SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EECOM CONSEIL SPRL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EECOM CONSEIL SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EECOM CONSEIL SPRL, openstaande posities, locatie van EECOM CONSEIL SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EECOM CONSEIL SPRL is a company, that was registered 2015 in Visé (Argenteau) region, Belgium. Full name of company is EECOM CONSEIL SPRL, company assigned to the tax number BE04024810791. The company EECOM CONSEIL SPRL is located at the address: Rue sur le Bois 85,4601. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 816,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in EECOM CONSEIL SPRL were not found.
The main activity of EECOM CONSEIL SPRL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EECOM CONSEIL SPRL is not available. You also can look at reviews of EECOM CONSEIL SPRL, open positions, location of EECOM CONSEIL SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EECOM CONSEIL SPRL, Visé (Argenteau): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EECOM CONSEIL SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EECOM CONSEIL SPRL, Visé (Argenteau): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EECOM CONSEIL SPRL, employees, financial statistics.