ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G

Particuliere bedrijvenBeveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten • ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G
Private companiesSecurity & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services • ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G

Contactgegevens ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G

Regio (region): Brussel (Sint-Agatha-Berchem), België

Adres (address): de Selliers de Moranvillelaan 91,1082, België

Telefoon (phone): 02 482 13 00; 02 482 13 12 02 482 13 00; 02 482 13 12

Fax (fax): 02 469 08 68; 02 469 35 67 02 469 08 68; 02 469 35 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G
Products information ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G

BTW identificatienummer (tax): BE07492095947
Ondernemingsnummer: 2901733398
Hoofdstad (capital): 994,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 755,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G
(Get full report from official database of BE for ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G
Addition kinds of activities for ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G

0721. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
2671. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
483299. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
732300. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services
14110105. Marmeren, afmeting-steengroeven | Marble, dimension-quarrying
20769904. Oiticica olie | Oiticica oil
28449901. Badzout | Bath salts
31310206. Houten hielblokken | Wood heel blocks
57369903. Drums en gerelateerde percussie instrumenten | Drums and related percussion instruments

Werken bij ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G. Looking for open vacancies in other companies

  • Order processing officer/export (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is voor producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek n aar een order processing officer/export. De functieomschrijving: De dienst orderverwerking ondersteunen Administratieve verwerking via het ERP-systeem Opvolging en afhandeling van de orders Klanten telefonisch als aan de balie helpen Opvolging van de klachten

  • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

  • Losse arbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend metaalverwerkingsbedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een losse arbeider. Dit om metalen platen en dergelijke, die op de band liggen, af te halen.

  • Beenhouwer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi grootwarenhuis in de regio Mechelen, zijn we op zoek naar een gediplomeerde beenhouwer die instaat voor : - het bereiden van gehakt - het versnijden van rundsvlees - het marineren en prepareren van vlees

  • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

  • Receptionist(e) Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verwerkt de dagelijkse post. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Stukadoor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Temse zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. De werken bestaan voornamelijk uit m2 en halve wanden. Kennis van vochtbestrijding is in deze een zeer groot pluspunt.

  • Jobstudent (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: H & L PEOPLE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

  • Project Engineer A&E&I (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Project Engineer Automation and/or E&I Voor een bedrijf dat actief is in de petrochemie zoek ik momenteel een Project Engineer Automation en een Project Engineer E&I om een nieuw project te leiden. Het betreft een uitbreidingsproject van enkele miljoenen waarin je mee de leiding zal nemen. Het bedrijf ligt op een fileluwe locatie op de Linkeroever van Antwerpen. De functie: Als Project Engineer overschouw je het project tijdens elke fase. Je zorgt hierbij ook voor ondersteuning op gebied van engineering. Je staat in voor haalbaarheidsstudies op gebied van budget en techniciteit. Verder sta je ook in voor het engineering ontwerp (concept). Je maakt de budgetten op aan de hand van de gedetailleerde ontwerpen die je maakte. Planning van de constructie en de volledige follow-up behoren ook tot je takenpakket. Tot slot sta je ook in voor de commissioning. Het gezochte profiel: Bij voorkeur ben je Burgerlijk Ingenieur of Industrieel Ingenieur. Qua ervaring heb je minstens twee jaren op de teller staan. In een groot project is het belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast is het belangrijk dat je sterk bent in het opmaken van planningen en een pro-actief ingesteld bent. Aanbod: De kans om deel uit te maken van een topproject dat je CV heel wat kleur zal geven. Verschillende doorgroeimogelijkheden, zowel op korte als op lange termijn. Mooi salarispakket dat afhangt van je ervaring. Door de ligging is het terrein goed bereikbaar voor iedereen die uit Oost-Vlaanderen en Antwerpen komt. Indien je de Kennedytunnel moet passeren kan je files vermijden door de glijtijden.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

Zoek naar antwoorden van ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G in sociale netwerken
Look for responds of ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G. Laat een reactie achter voor ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G. ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G. Leave a respond for ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G. ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G op de google maps. Adres en contacten ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G
Location of ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G on the google maps. Address and contacts of ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G

Andere gerelateerde bedrijven als come ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G: Fiduciaire Cawoy | Flandria Reizen BVBA | Compu City | Pixellink NV | Malle's Huis

Other related companies as ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G: Fiduciaire Cawoy | Flandria Reizen BVBA | Compu City | Pixellink NV | Malle's Huis

ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Agatha-Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07492095947. Het bedrijf ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G bevindt zich op het adres: de Selliers de Moranvillelaan 91,1082. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 994,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 755,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G, openstaande posities, locatie van ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G is a company, that was registered 1998 in Brussel (Sint-Agatha-Berchem) region, Belgium. Full name of company is ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G, company assigned to the tax number BE07492095947. The company ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G is located at the address: de Selliers de Moranvillelaan 91,1082. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 994,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 755,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G were not found.
The main activity of ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G is not available. You also can look at reviews of ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G, open positions, location of ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G, Brussel (Sint-Agatha-Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G, Brussel (Sint-Agatha-Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALBERT LAURENT ZIEKENHUIS-AFDELINGEN SP EN G, employees, financial statistics.