Bovijn BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Bovijn BVBA
Private companiesMetal Mining • Bovijn BVBA

Contactgegevens Bovijn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bovijn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bovijn BVBA

Regio (region): Kampenhout, België

Adres (address): Industriestraat 27,1910, België

Telefoon (phone): 016 60 95 77 016 60 95 77

Fax (fax): 016 60 95 79 016 60 95 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bovijn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bovijn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bovijn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bovijn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bovijn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bovijn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bovijn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bovijn BVBA
Products information Bovijn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07629974365
Ondernemingsnummer: 4593078613
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bovijn BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bovijn BVBA
(Get full report from official database of BE for Bovijn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bovijn BVBA
Addition kinds of activities for Bovijn BVBA

354103. Freesmachines | Milling machines
23940000. Canvas en aanverwante producten | Canvas and related products
28790109. Rotenonconcentraten en preparaten | Rotenone concentrates and preparations
35590305. Wielbalansapparatuur, auto | Wheel balancing equipment, automotive
38430119. Ultrasone tandheelkundige apparatuur | Ultrasonic dental equipment
50830400. Zuivelindustrie en -apparatuur | Dairy machinery and equipment
82999912. Prenatale instructie | Prenatal instruction

Werken bij Bovijn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bovijn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bovijn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bovijn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien verlichtingsinstallaties (m/v) (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U voert onderhouds- en elektriciteitswerken aan verlichtingsinstallaties uit in onder meer industriële bedrijven, scholen, sporthallen, winkelcentra en kantoren in heel België.

 • Dakwerker (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een kleine zelfstandige gespecialiseerd in dakwerken zijn we op zoek naar een gemotiveerde dakwerker. Onze klant doet zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor platte alsook hellende daken. Taken: - herstellingswerken - zinkwerken - alles van daktimmerwerk (komt minder voor)

 • Winkelbediende materiaalafdeling gezocht (tijdelijke job) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende voor de materiaalafdeling. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

 • schrijnwerker (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

 • WERFLEIDER (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

 • Monteur tentenstoffeerder (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen in Maasmechelen zijn we op zoek naar een handlanger voor mee in de stoffering te gaan. Dit voor elementen  op te hangen voor evenementen en verdere opbouw.

 • tuinarbeider (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een tuinbouwbedrijf in Ardooie, regio Roeselare zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER  Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Wimmertingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Buggenhout/Opdorp (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

 • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

 • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Bovijn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bovijn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bovijn BVBA. Laat een reactie achter voor Bovijn BVBA. Bovijn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bovijn BVBA. Leave a respond for Bovijn BVBA. Bovijn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bovijn BVBA op de google maps. Adres en contacten Bovijn BVBA
Location of Bovijn BVBA on the google maps. Address and contacts of Bovijn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bovijn BVBA Bovijn BVBA: Belgique Literie | Martin Gaus Hondenschool Leuven | Willaert Freddy | Dupli Vidéo-CD-DVD | Mondi Foods Nv

Other related companies as Bovijn BVBA: Belgique Literie | Martin Gaus Hondenschool Leuven | Willaert Freddy | Dupli Vidéo-CD-DVD | Mondi Foods Nv

Bovijn BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Kampenhout, België. De volledige naam van het bedrijf is Bovijn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07629974365. Het bedrijf Bovijn BVBA bevindt zich op het adres: Industriestraat 27,1910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 226,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bovijn BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bovijn BVBA is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bovijn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bovijn BVBA, openstaande posities, locatie van Bovijn BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bovijn BVBA is a company, that was registered 2013 in Kampenhout region, Belgium. Full name of company is Bovijn BVBA, company assigned to the tax number BE07629974365. The company Bovijn BVBA is located at the address: Industriestraat 27,1910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 226,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bovijn BVBA were not found.
The main activity of Bovijn BVBA is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bovijn BVBA is not available. You also can look at reviews of Bovijn BVBA, open positions, location of Bovijn BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bovijn BVBA, Kampenhout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bovijn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bovijn BVBA, Kampenhout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bovijn BVBA, employees, financial statistics.