Dupli Vidéo-CD-DVD

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Dupli Vidéo-CD-DVD
Private companiesMetal Mining • Dupli Vidéo-CD-DVD

Contactgegevens Dupli Vidéo-CD-DVD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dupli Vidéo-CD-DVD: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dupli Vidéo-CD-DVD

Regio (region): Brussel (Evere), België

Adres (address): Begeertenlaan 20,1140, België

Telefoon (phone): 02 347 38 99 02 347 38 99

Fax (fax): 02 347 57 63 02 347 57 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dupli Vidéo-CD-DVD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dupli Vidéo-CD-DVD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dupli Vidéo-CD-DVD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dupli Vidéo-CD-DVD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dupli Vidéo-CD-DVD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dupli Vidéo-CD-DVD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dupli Vidéo-CD-DVD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dupli Vidéo-CD-DVD
Products information Dupli Vidéo-CD-DVD

BTW identificatienummer (tax): BE09763244628
Ondernemingsnummer: 1592437744
Hoofdstad (capital): 729,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 506,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Dupli Vidéo-CD-DVD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dupli Vidéo-CD-DVD
(Get full report from official database of BE for Dupli Vidéo-CD-DVD)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dupli Vidéo-CD-DVD
Addition kinds of activities for Dupli Vidéo-CD-DVD

874201. Industriële en arbeidsadviesdiensten | Industrial and labor consulting services
35230413. Loaders, boerderij type: mest, algemeen nut | Loaders, farm type: manure, general utility
35560105. Ijsmachine productie machines | Ice cream manufacturing machinery
35680100. Lagers, bussen en blokken | Bearings, bushings, and blocks
73891500. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services

Werken bij Dupli Vidéo-CD-DVD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dupli Vidéo-CD-DVD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dupli Vidéo-CD-DVD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dupli Vidéo-CD-DVD. Looking for open vacancies in other companies

  • technisch en administratieve asisstent (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken wij een technisch en administratieve assitent. Je coördineert en beheert de dagelijkse activiteiten en ondersteunt de administratie die gerelateerd is aan de facilitaire diensten. Je coordineert de volledige infrastructuur en voorziet alle nutsvoorzieningen (onder andere herstellingen) en de beveiliging van het gebouw. Voor diverse projecten werk je samen met de IT-diensten. Voor de technische dienst verzorg je onder meer het nazicht van de facturatie en klassement. Je volgt de projecten op en verwerkt de volledige administratie hiervan.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • bakker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bakker heb je interesse in de ambachtelijke banketbakkerij. Zo zal je dagelijks instaan voor het vervaardigen van brood, grondstoffen afwegen, recepten aanpassen, bak controles uitvoeren, kwaliteitscontroles leveren en waken op de orde en netheid binnen de werkplaats. Je streeft mee naar tevredenheid, hygiëne en laat creativiteit de vrije loop.

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Huishoudhulp regio Baal (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt

  • Student zorgkundige/verpleegkundige (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: BLARET

    Type: Studentenjob

    Student zorgkunde of verpleegkunde Residentie Blaret is een luxueuse en rustiggelegen woonzorgcentrum. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderend team, draagt de student bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu voor de bewoners, waar optimale hulp en verzorging gekoppeld kan worden aan een zo comfortabel en persoonlijk mogelijk verblijf. Ben je beschikbaar voor de grootvakantie of enkele weekends per maand? Jouw voornaamste taken : Uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Aandachtig luisteren naar alle (ook de “stille”) bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur je diploma en visum van zorgkundige behaald (of je eerste jaar verpleegkunde met succes afgerond) Je hart ligt bij zorg voor ouderen en je hebt oog voor een kwaliteitsvolle zorgverlening. Dit vertaalt zich in een professionele maar warme werkhouding. Je bent nauwkeurig en discreet voor, tijdens en na het werk. Je bent flexibel ingesteld en bereid om met een variabel uurrooster te werken.

  • manager IT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    IT Manager met 10 jaar ervaring gewenst in een onderneming in Ieper. Voltijdse functie, vast contract. Als IT manger sta je aan de leiding van een team van 4 IT medewerkers. Samen met je team, onderhoud je en optimaliseer je het informaticasysteem, op een efficiënte manier. Je neemt initiatieven naar invoering, toepassing en evaluatie van de systemen en rapporteert aan het directieteam. Je adviseert over de investeringen en volgt zelf nieuwe technologiën op. Je zorgt voor de ontwikkeling en bijscholing binnen je team. Je werkt voltijds in Ieper.

  • kwaliteitsmedewerker metaalsector (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    In deze functie als kwaliteitscontroleur beweeg je je voor 80% in de productie en ben je voor 20% van je tijd administratief aan het werk. Je volgt het complete proces op vlak van kwaliteitscontrole en stuurt bij waar nodig. Je hebt nauw contact met klanten & leveranciers en handelt klachten correct & professioneel af. Je sensibiliseert de medewerkers rond het belang van kwaliteit. Je houdt ons kwaliteitshandboek up to date. Je steekt ook graag de handen uit de mouwen indien nodig en dat voornamelijk id lakkerij. Je overtuigt onze nieuwe klanten van onze sterke kwaliteitsnormen Je maakt kwaliteitsrapporten aan werkt nauw samen met de meestergast en de planningsmeester.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

  • FLEXIJOB ONDERHOUDSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: het afwassen en poetsen en het onderhouden van de atelier en de winkel.

Zoek naar antwoorden van Dupli Vidéo-CD-DVD in sociale netwerken
Look for responds of Dupli Vidéo-CD-DVD in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dupli Vidéo-CD-DVD. Laat een reactie achter voor Dupli Vidéo-CD-DVD. Dupli Vidéo-CD-DVD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dupli Vidéo-CD-DVD. Leave a respond for Dupli Vidéo-CD-DVD. Dupli Vidéo-CD-DVD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dupli Vidéo-CD-DVD op de google maps. Adres en contacten Dupli Vidéo-CD-DVD
Location of Dupli Vidéo-CD-DVD on the google maps. Address and contacts of Dupli Vidéo-CD-DVD

Andere gerelateerde bedrijven als come Dupli Vidéo-CD-DVD Dupli Vidéo-CD-DVD: Degroof | Scierie des Carrières de Maffle SA | Turbo Service Belgium | Bureau A Lenoir SPRL | Ruetgers-VFT N.V.

Other related companies as Dupli Vidéo-CD-DVD: Degroof | Scierie des Carrières de Maffle SA | Turbo Service Belgium | Bureau A Lenoir SPRL | Ruetgers-VFT N.V.

Dupli Vidéo-CD-DVD is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Brussel (Evere), België. De volledige naam van het bedrijf is Dupli Vidéo-CD-DVD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09763244628. Het bedrijf Dupli Vidéo-CD-DVD bevindt zich op het adres: Begeertenlaan 20,1140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 729,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 506,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Dupli Vidéo-CD-DVD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dupli Vidéo-CD-DVD is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dupli Vidéo-CD-DVD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dupli Vidéo-CD-DVD, openstaande posities, locatie van Dupli Vidéo-CD-DVD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dupli Vidéo-CD-DVD is a company, that was registered 2006 in Brussel (Evere) region, Belgium. Full name of company is Dupli Vidéo-CD-DVD, company assigned to the tax number BE09763244628. The company Dupli Vidéo-CD-DVD is located at the address: Begeertenlaan 20,1140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 729,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 506,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Dupli Vidéo-CD-DVD were not found.
The main activity of Dupli Vidéo-CD-DVD is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dupli Vidéo-CD-DVD is not available. You also can look at reviews of Dupli Vidéo-CD-DVD, open positions, location of Dupli Vidéo-CD-DVD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dupli Vidéo-CD-DVD, Brussel (Evere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dupli Vidéo-CD-DVD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dupli Vidéo-CD-DVD, Brussel (Evere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dupli Vidéo-CD-DVD, employees, financial statistics.