Scierie des Carrières de Maffle SA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Scierie des Carrières de Maffle SA
Private companiesMetal Mining • Scierie des Carrières de Maffle SA

Contactgegevens Scierie des Carrières de Maffle SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scierie des Carrières de Maffle SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Scierie des Carrières de Maffle SA

Regio (region): Ath (Maffle), België

Adres (address): Rue Joseph Wauters 12,7810, België

Telefoon (phone): 068 28 20 49 068 28 20 49

Fax (fax): 068 84 01 40 068 84 01 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scierie des Carrières de Maffle SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scierie des Carrières de Maffle SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scierie des Carrières de Maffle SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scierie des Carrières de Maffle SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scierie des Carrières de Maffle SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scierie des Carrières de Maffle SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scierie des Carrières de Maffle SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scierie des Carrières de Maffle SA
Products information Scierie des Carrières de Maffle SA

BTW identificatienummer (tax): BE05158599853
Ondernemingsnummer: 9093627929
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Scierie des Carrières de Maffle SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scierie des Carrières de Maffle SA
(Get full report from official database of BE for Scierie des Carrières de Maffle SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Scierie des Carrières de Maffle SA
Addition kinds of activities for Scierie des Carrières de Maffle SA

651700. Spoorwegverhuurders | Railroad property lessors
15220200. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
20240202. Pudding pops, bevroren | Pudding pops, frozen
30890324. Fiberglass deuren | Fiberglass doors
34940100. Buisleidingen | Pipe fittings
35420202. Krimpmachines, metaal | Crimping machinery, metal
50920103. Postzegels, filatelier | Stamps, philatelist
59610300. Boek en record clubs | Book and record clubs

Werken bij Scierie des Carrières de Maffle SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scierie des Carrières de Maffle SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scierie des Carrières de Maffle SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scierie des Carrières de Maffle SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Helpen met snijden van het brood: brood op de band leggen, ingepakte broden in bakken stoppen. Helpen bij verdeling voor de chauffeurs: Helpen bij het verdelen van brood voor verschillende toeren, klaarzetten voor de chauffeurs. Allround meehelpen in de bakkerij: brood uit de ovens halen, koffiekoeken afwerken, machines proper houden, klein brood uithalen.

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

  • Ervaren Mechanieker/carrossier - Exclusieve autogarage (Regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een exclusieve autogarage in de regio van Gent zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker/carrossier. De vacature staat open door groei van het bedrijf. Je wordt tewerkgesteld in een team van 3 carrossiers. Uw takenpakket: Je staat in voor de herstellingen of vervangingen van beschadigde stukken. Je voert activiteiten uit op het gebied van demontage, montage, plaatwerk, spuiten,... Om deze werken uit te voeren werk je in het atelier.

  • Lasser / Monteur Machinebouw (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Lasser/Monteur Machinebouw sta je in voor : Het lassen van machineconstructies. Samenbouwen van de onderdelen tot een werkende machine.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste partner voor onze klant gelegen te Puurs, zijn wij op zoek naar een Customer Service Agent. Jouw takenpakket: Vlekkeloze opvolging van de logistieke flow; Administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers; Opvolging van de Track and Tracing van de zendingen voor je klant; De voorbereiding van de facturatie voor en hierbij onduidelijkheden signaleren waar nodig + oplossingen bedenken. Prioriteiten stellen in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Student verkoop (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Als student verkoopmedewerker leer je al snel het reilen en zeilen van de winkel kennen. Een greep uit het takenpakket: Kledij opplooien en de winkel op orde houden Assisteren bij de pashokjes Kassawerk

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • Aankoopcoördinator regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als aankoopcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de aankoopflow voor grondstoffen en andere producten of diensten. Je staat in voor het zoeken, selecteren en evalueren van de leveranciers. Je pleegt hierover overleg met de verschillende betrokken afdelingen; Je staat in voor de jaarlijkse contractonderhandelingen met de leveranciers. Je evalueert de leveranciers op basis van kost, levertijd, kwaliteit, stockbeheersing, leverbetrouwbaarheid, service, milieu en aankoopstrategie. Je biedt ondersteuning aan verschillende afdelingen omtrent indirecte aankopen, zoals marktonderzoeken op vraag van de klant. Daarnaast biedt je operationele ondersteuning op vlak van aankoop aan de aankopers van verschillende productgroepen.

  • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JDV Security

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

  • Computer Futures - Product Owner (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een (freelance) product owner op zoek naar een nieuwe uitdaging?    Een toonaangevende klant zoekt een freelance Product owner. Je bent binnen het bedrijf de schakel tussen de business en het team en werkt op een innovatief project.     Profiel Ruime Product owner ervaring Patronen doorbreken Sterke persoonlijkheid Continu verbeteren   Project details Locatie: Zuid-Brussel Projectduur: min 6 maanden Marktconforme verloning   Interesse?   In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer over de inhoud en achtergrond van de rol.  Reageer op de advertentie via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Scierie des Carrières de Maffle SA in sociale netwerken
Look for responds of Scierie des Carrières de Maffle SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scierie des Carrières de Maffle SA. Laat een reactie achter voor Scierie des Carrières de Maffle SA. Scierie des Carrières de Maffle SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scierie des Carrières de Maffle SA. Leave a respond for Scierie des Carrières de Maffle SA. Scierie des Carrières de Maffle SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scierie des Carrières de Maffle SA op de google maps. Adres en contacten Scierie des Carrières de Maffle SA
Location of Scierie des Carrières de Maffle SA on the google maps. Address and contacts of Scierie des Carrières de Maffle SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Scierie des Carrières de Maffle SA Scierie des Carrières de Maffle SA: Pyro-Protection BVBA | Toolmax NV | Coucke I | Conservatoire Royal de Musique | Cogepotasse S.A.-N.V.

Other related companies as Scierie des Carrières de Maffle SA: Pyro-Protection BVBA | Toolmax NV | Coucke I | Conservatoire Royal de Musique | Cogepotasse S.A.-N.V.

Scierie des Carrières de Maffle SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Ath (Maffle), België. De volledige naam van het bedrijf is Scierie des Carrières de Maffle SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05158599853. Het bedrijf Scierie des Carrières de Maffle SA bevindt zich op het adres: Rue Joseph Wauters 12,7810. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Scierie des Carrières de Maffle SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scierie des Carrières de Maffle SA is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scierie des Carrières de Maffle SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scierie des Carrières de Maffle SA, openstaande posities, locatie van Scierie des Carrières de Maffle SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Scierie des Carrières de Maffle SA is a company, that was registered 1988 in Ath (Maffle) region, Belgium. Full name of company is Scierie des Carrières de Maffle SA, company assigned to the tax number BE05158599853. The company Scierie des Carrières de Maffle SA is located at the address: Rue Joseph Wauters 12,7810. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Scierie des Carrières de Maffle SA were not found.
The main activity of Scierie des Carrières de Maffle SA is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Scierie des Carrières de Maffle SA is not available. You also can look at reviews of Scierie des Carrières de Maffle SA, open positions, location of Scierie des Carrières de Maffle SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scierie des Carrières de Maffle SA, Ath (Maffle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scierie des Carrières de Maffle SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scierie des Carrières de Maffle SA, Ath (Maffle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scierie des Carrières de Maffle SA, employees, financial statistics.