Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA
Private companiesUnited States Postal Service • Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA

Contactgegevens Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA

Regio (region): Rijkevorsel, België

Adres (address): Gammel 71,2310, België

Telefoon (phone): 03 314 12 89; 03 314 57 56 03 314 12 89; 03 314 57 56

Fax (fax): 03 314 77 34 03 314 77 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA
Products information Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04554626464
Ondernemingsnummer: 9053253173
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 760,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA
(Get full report from official database of BE for Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA
Addition kinds of activities for Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA

174399. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk, nec | Terrazzo, tile, marble, mosaic work, nec
08119901. Kerstboom boerderij | Christmas tree farm
17610103. Dakbedekking | Roofing contractor
24490304. Verzendkoffer, hout: wirebound | Shipping cases, wood: wirebound
36410101. Elektrische lamp (lamp) onderdelen | Electric lamp (bulb) parts
36740211. Semiconductor circuit netwerken | Semiconductor circuit networks

Werken bij Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (m/v) dagploeg of 2 ploegen Temse - snelle opstart (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot boekenmagazijn in Temse zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers die in de dagploeg (8u-16u06) en/of 2-ploegen (6u-14u06 & 12u30-20u36) kunnen werken. Jouw taken bestaan oa uit: manueel orderpicken (fysiek werk) scanning ...

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Burst (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

  • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • PC Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ESAS Engineering

    Type: Vaste Job

    Esas is een bedrijf gespecialiseerd in industriële automatisering. Sinds 2003 zijn we op 2 vlakken actief in de wereld van industriële automatisatie: enerzijds doen bedrijven beroep op onze consultants (voor korte en lange opdrachten), en anderzijds werken wij zelf automatisatie-projecten autonoom uit. Functie Als PC engineer sta je in voor het maken van functionele en technische analyses, het schrijven, testen en debuggen van software, de ingebruikname en de documentatie van software alsook het opleiden van gebruikers.

  • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Werkvoorbereider (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

  • Maatschappelijk assistent (provincie Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POBOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een maatschappelijk assistent is een externe professional die klanten (bedrijven) ter beschikking stellen aan hun personeel. Op verzoek van de werkgever kan de maatschappelijk assistent tussenkomen voor zowel privé- als werkgerelateerde problemen. Adviezen en interventies richten zich vooral op: psycho-medico-sociale problemen (relatie, kinderen, ziekte, handicap) geschillen (verzekering, mutualiteit) verslaving (alcohol, drugs, gokken, ...) financiële problemen (budgetbeheersing, doorverwijzen naar schuldbemiddelaar, eventueel verzoeken tot een voorschot bij werkgever) hulp bij overlijden van een personeelslid of naaste familie (steun en administratieve hulp) informatie over sociale wetgeving/familiaal recht

Zoek naar antwoorden van Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA. Laat een reactie achter voor Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA. Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA. Leave a respond for Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA. Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA op de google maps. Adres en contacten Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA
Location of Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA on the google maps. Address and contacts of Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA: STUDIO E.R.G. | DE FEESTWINKEL BVBA | DOGGO PERRO-HERCKENS PATRICIA | Hafabra Music | R I V-Charleroi SA

Other related companies as Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA: STUDIO E.R.G. | DE FEESTWINKEL BVBA | DOGGO PERRO-HERCKENS PATRICIA | Hafabra Music | R I V-Charleroi SA

Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Rijkevorsel, België. De volledige naam van het bedrijf is Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04554626464. Het bedrijf Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA bevindt zich op het adres: Gammel 71,2310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 760,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA, openstaande posities, locatie van Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA is a company, that was registered 2010 in Rijkevorsel region, Belgium. Full name of company is Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA, company assigned to the tax number BE04554626464. The company Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA is located at the address: Gammel 71,2310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 760,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA were not found.
The main activity of Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA is not available. You also can look at reviews of Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA, open positions, location of Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA, Rijkevorsel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA, Rijkevorsel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chapewerken Van De Mierop Marc BVBA, employees, financial statistics.