R I V-Charleroi SA

Contactgegevens R I V-Charleroi SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R I V-Charleroi SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

R I V-Charleroi SA

Regio (region): Charleroi (Mont-sur-Marchienne), België

Adres (address): Avenue Paul Pastur 206,6032, België

Telefoon (phone): 071 36 08 88; 0475 47 84 30; 0475 70 54 62 071 36 08 88; 0475 47 84 30; 0475 70 54 62

Fax (fax): 071 36 95 22 071 36 95 22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R I V-Charleroi SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R I V-Charleroi SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R I V-Charleroi SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R I V-Charleroi SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R I V-Charleroi SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R I V-Charleroi SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R I V-Charleroi SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R I V-Charleroi SA
Products information R I V-Charleroi SA

BTW identificatienummer (tax): BE02491668701
Ondernemingsnummer: 1155456542
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 587,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in R I V-Charleroi SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R I V-Charleroi SA
(Get full report from official database of BE for R I V-Charleroi SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor R I V-Charleroi SA
Addition kinds of activities for R I V-Charleroi SA

373201. Motorboot, gebouw en reparatie | Motorized boat, building and repairing
508303. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment
31310402. Linnen, schoen en laars: leer | Linings, shoe and boot: leather
38120111. Vluchtrecorders | Flight recorders
38129900. Zoek- en navigatieapparatuur, niet inbegrepen | Search and navigation equipment, nec
61419902. Morris plannen, geen depositobank | Morris plans, not a deposit bank

Werken bij R I V-Charleroi SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R I V-Charleroi SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R I V-Charleroi SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R I V-Charleroi SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanman grondwerken m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Tielt zijn we op zoek naar een kraanman voor graaf- en grondwerken die ook wil meewerken op de werf. Opstart tussen 6 en 7u in de ochtend.

  • HR Asssistant (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

  • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • poetshulp (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services Dilbeek

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • Student verkoper VERO MODA Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • Mechanieker (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als mechanieker sta je in voor herstellingen en onderhoud de installaties (pompen,kleppen, etc..) in de petrochemie.

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van R I V-Charleroi SA in sociale netwerken
Look for responds of R I V-Charleroi SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor R I V-Charleroi SA. Laat een reactie achter voor R I V-Charleroi SA. R I V-Charleroi SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R I V-Charleroi SA. Leave a respond for R I V-Charleroi SA. R I V-Charleroi SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R I V-Charleroi SA op de google maps. Adres en contacten R I V-Charleroi SA
Location of R I V-Charleroi SA on the google maps. Address and contacts of R I V-Charleroi SA

Andere gerelateerde bedrijven als come R I V-Charleroi SA R I V-Charleroi SA: Demuynck R | Klaproos (De) | Defrance B.V.B.A. | Mol Cy N.V. | Trang-Huynh-Long

Other related companies as R I V-Charleroi SA: Demuynck R | Klaproos (De) | Defrance B.V.B.A. | Mol Cy N.V. | Trang-Huynh-Long

R I V-Charleroi SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Charleroi (Mont-sur-Marchienne), België. De volledige naam van het bedrijf is R I V-Charleroi SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02491668701. Het bedrijf R I V-Charleroi SA bevindt zich op het adres: Avenue Paul Pastur 206,6032. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 587,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in R I V-Charleroi SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van R I V-Charleroi SA is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R I V-Charleroi SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R I V-Charleroi SA, openstaande posities, locatie van R I V-Charleroi SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

R I V-Charleroi SA is a company, that was registered 2006 in Charleroi (Mont-sur-Marchienne) region, Belgium. Full name of company is R I V-Charleroi SA, company assigned to the tax number BE02491668701. The company R I V-Charleroi SA is located at the address: Avenue Paul Pastur 206,6032. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 587,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in R I V-Charleroi SA were not found.
The main activity of R I V-Charleroi SA is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of R I V-Charleroi SA is not available. You also can look at reviews of R I V-Charleroi SA, open positions, location of R I V-Charleroi SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over R I V-Charleroi SA, Charleroi (Mont-sur-Marchienne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R I V-Charleroi SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R I V-Charleroi SA, Charleroi (Mont-sur-Marchienne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R I V-Charleroi SA, employees, financial statistics.