Sett Entreprises SPRL

Contactgegevens Sett Entreprises SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sett Entreprises SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sett Entreprises SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Agatha-Berchem), België

Adres (address): Gentsesteenweg 1333,1082, België

Telefoon (phone): 02 465 70 82 02 465 70 82

Fax (fax): 02 465 00 58 02 465 00 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sett Entreprises SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sett Entreprises SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sett Entreprises SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sett Entreprises SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sett Entreprises SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sett Entreprises SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sett Entreprises SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sett Entreprises SPRL
Products information Sett Entreprises SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05287139892
Ondernemingsnummer: 6044921875
Hoofdstad (capital): 369,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Sett Entreprises SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sett Entreprises SPRL
(Get full report from official database of BE for Sett Entreprises SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sett Entreprises SPRL
Addition kinds of activities for Sett Entreprises SPRL

12229901. Ondergrondse mijnbouw, semiantraciet | Underground mining, semianthracite
35110000. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
35320303. Grinders, steen: stationair | Grinders, stone: stationary
35899902. Vloerschuurmachines, commercieel | Floor sanding machines, commercial
36740203. Magnetisch bellen geheugen apparaat | Magnetic bubble memory device
39490607. Windsurfplanken (zeilplanken) en uitrusting | Windsurfing boards (sailboards) and equipment
87349907. Metallurgisch test laboratorium | Metallurgical testing laboratory

Werken bij Sett Entreprises SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sett Entreprises SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sett Entreprises SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sett Entreprises SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Grondwerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant die actief is in grondwerken zoekt een extra medewerker. Je hebt kennis van electriciteit en kan kabels demonteren en een netwerk buiten spanning plaatsen. Je staat in voor het graven van sleuven en installeren van bekabeling. Je beveiligt de werfomgeving door het plaatsen van signalisatie.

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • Assistent(e) winkelverantwoordelijke bouwmaterialen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vakhandel voor professionals gespecialiseerd in bouwmaterialen en gereedschappen zijn we op zoe naar een assistent- winkelverantwoordelijke. Heb je een grote affiniteit met de bouwsector dan is dit miscchien wel iets voor jou! Wat houdt je functie in? Je staat de winkelverantwoordelijke bij in alle commerciële en operationele taken. Je bent bij afwezigheid van de verantwoordelijke het aanspreekpunt voor medewerkers en klanten. Je springt bij in de winkel waar nodig. Je ondersteunt de initiatieven tot naamsbekendheid van de zaak.

  • Gérant in de verzorgingssector - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden : U staat garant voor een goede service die verleend wordt aan het cliënteel. Samen met uw team geeft U raad aan de klant over het product dat het best bij hem/haar past en begrijpt de behoeften van de klant. U stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen en te behouden. U vergroot uw kennis door U te verdiepen in het productengamma. U verzekert de bevoorrading van de winkel. U organiseert het werk van het verkoopsteam en plant de uren in. U zorgt voor een blijvende motivatie van het team. Als kassabediende houdt u zich bezig met de klantenbetalingen. U houdt van kwaliteit en zorgt dat uw afdeling ordelijk en aantrekkelijk is. Samen met uw team de vooropgestelde doelstellingen behalen.

  • Student regio Ruiselede Kerstvakantie (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Ruiselede zijn wij op zoek naar een student die de ganse periode van de kerstvakantie beschikbaar is om te werken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in diepvriesproducten wat wil betekenen dat je constant word bloot gesteld aan een temperatuur van -5°C. Je zal werken van 10u tot 18u en je moet in het bezit zijn van een rijbewijs B daar je soms kan ingeschakeld worden om bestellingen te leveren in de regio van Ruiselede. je functie zal hoofdzakelijk bestaan uit orderpicking hier zal je werken met een scanner.

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van Sett Entreprises SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Sett Entreprises SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sett Entreprises SPRL. Laat een reactie achter voor Sett Entreprises SPRL. Sett Entreprises SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sett Entreprises SPRL. Leave a respond for Sett Entreprises SPRL. Sett Entreprises SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sett Entreprises SPRL op de google maps. Adres en contacten Sett Entreprises SPRL
Location of Sett Entreprises SPRL on the google maps. Address and contacts of Sett Entreprises SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Sett Entreprises SPRL Sett Entreprises SPRL: AB COMPUTERS | Indupack | Hemes | BOLLINGH | OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l

Other related companies as Sett Entreprises SPRL: AB COMPUTERS | Indupack | Hemes | BOLLINGH | OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l

Sett Entreprises SPRL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Agatha-Berchem), België. De volledige naam van het bedrijf is Sett Entreprises SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05287139892. Het bedrijf Sett Entreprises SPRL bevindt zich op het adres: Gentsesteenweg 1333,1082. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 369,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Sett Entreprises SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sett Entreprises SPRL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sett Entreprises SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sett Entreprises SPRL, openstaande posities, locatie van Sett Entreprises SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Sett Entreprises SPRL is a company, that was registered 1985 in Brussel (Sint-Agatha-Berchem) region, Belgium. Full name of company is Sett Entreprises SPRL, company assigned to the tax number BE05287139892. The company Sett Entreprises SPRL is located at the address: Gentsesteenweg 1333,1082. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 369,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Sett Entreprises SPRL were not found.
The main activity of Sett Entreprises SPRL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Sett Entreprises SPRL is not available. You also can look at reviews of Sett Entreprises SPRL, open positions, location of Sett Entreprises SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sett Entreprises SPRL, Brussel (Sint-Agatha-Berchem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sett Entreprises SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sett Entreprises SPRL, Brussel (Sint-Agatha-Berchem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sett Entreprises SPRL, employees, financial statistics.