OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l

Contactgegevens OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l: address, phone, fax, email, website, opening hours

OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l

Regio (region): BRUXELLES, 1081 - BE, België

Adres (address): RUE JULES BESME 127, België

Telefoon (phone): 0032 2 4143946 0032 2 4143946

Fax (fax): 0032 2 4146536 0032 2 4146536

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l
Products information OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l

BTW identificatienummer (tax): BE01283172607
Ondernemingsnummer: 3972351074
Hoofdstad (capital): 132,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l
(Get full report from official database of BE for OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l)

Aanvulling soorten activiteiten voor OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l
Addition kinds of activities for OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l

01799911. Guava Grove | Guava grove
12210104. Strip mijnbouw, bruinkool | Strip mining, lignite
26780203. Tabletten en pads, boek en schrijven: van aangekochte materialen | Tablets and pads, book and writing: from purchased materials
33120400. Structuur- en spoormolenproducten | Structural and rail mill products
35370202. Bomhoogtes en vrachtwagens | Bomb lifts and trucks
35560402. Distillery machines | Distillery machinery

Werken bij OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar medewerkers in de productie en op de inpakafdeling. Je hebt geen probleem met repetitief en fijn werk aan een hoog tempo. Men verwacht kandidaten met een gelijkaardige ervaring, die geen fysieke klachten hebben (rug, polsen) en willen werken in een 2-ploegensysteem. Je hebt oog voor kwaliteit. Je start in een flexibele dagplanning. De opdracht kan lopen tot ca. begin april.

  • Showroomverkoper slaapcomfort (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort. Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat! Je volgt de voorraad op in het filiaal.

  • Tweetalige Customer Service Medewerker - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit bedrijf is actief op het gebied van integrale logistiek en textielreiniging. Belangrijkste activiteiten zijn de verhuur en reiniging van bed- badgoed en kleding voor de Gezondheidszorg en Horeca. Voor hun team in de site van Hoogstraten te versterken zijn zij op zoek naar een Klantenservice medewerker. De uitdaging als klantendienstmedewerker is een perfecte service te kunnen bieden aan de klanten. Je kerntaken en verantwoordelijkheden: Procesgericht, om de administratie en de service naar de klant op een correcte manier te laten verlopen, zoeken we een medewerker die instaat voor o.a. ingave bestelorders en administratieve taken. Daarnaast verwachten we ook een pro actieve aanpak naar onze klant dmv de juiste analyses. Klachtenopvolging en het meezoeken naar structurele oplossingen maken deel uit van je takenpakket Klantgericht, bij elke handeling stel je de klant op de eerste plaats. Mensgericht, je werkt in tandem met je collega's van de klantendienst. Bovendien werk je nauw samen met de medewerkers van de productie en van andere units.

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Aankoper Bouw-Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een aankoper bouw-wegenbouw Als aankoper sta je in voor het opzetten, optimaal beheren, bijsturen en opvolgen van de aankoopprocessen voor de werf-gerelateerde aankopen. Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag. Je werkt planmatig in functie van de werfplanning Je maakt een selectie van potentiële leveranciers of onderaannemers Je interpelleert hen naar hun mogelijkheden en voorwaarden Je maakt een analytische afweging op zowel technische inhoud als op prijs om tot optimale besluitvorming te komen. Dit voor conforme alsook voor variante uitvoeringen. Je bewaakt de aankoopbudgetten van verschillende werven. Je selecteert in overleg met hoofd aankoop en projectleider de te weerhouden optie. Je voert verkennende-, onderhandelings- en afsluitende gesprekken met potentiële partners. Je vertaalt de eindafspraken cijfermatig en inhoudelijk correct in een bestelbon of contract Je geeft terugkoppeling aan de afdeling calculatie in functie van de optimalisatie van het toekomstige calculatieproces Je staat in voor het onderhouden van duurzame relaties met leveranciers en onderaannemers en waakt over de kwaliteit. Je organiseert op regelmatige basis evaluatiemomenten. Je bent verantwoordelijk voor de vele facetten die het gehele aankoopproces rijk is. Je rapporteert in directe lijn aan het hoofd van de aankoopdienst

  • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: HEVADEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

  • bakker voor weekend (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SINT-ELOOI

    Type: Flexijob

    Je bent een ervaren bakker die 1 of 2 dagen per week zelfstandig wil werken, dan zoeken wij Bakkerij Vanherck te Deurne jou.

Zoek naar antwoorden van OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l in sociale netwerken
Look for responds of OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l in social networks

Lees alle opmerkingen voor OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l. Laat een reactie achter voor OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l. OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l. Leave a respond for OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l. OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l op de google maps. Adres en contacten OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l
Location of OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l on the google maps. Address and contacts of OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l

Andere gerelateerde bedrijven als come OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l: NOUKENS FRANK | Ypra | de Ruiter Decor BVBA | LDH Trans BVBA | XasiaX Corp

Other related companies as OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l: NOUKENS FRANK | Ypra | de Ruiter Decor BVBA | LDH Trans BVBA | XasiaX Corp

OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio BRUXELLES, 1081 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01283172607. Het bedrijf OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l bevindt zich op het adres: RUE JULES BESME 127. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 132,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l, openstaande posities, locatie van OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l is a company, that was registered 2017 in BRUXELLES, 1081 - BE region, Belgium. Full name of company is OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l, company assigned to the tax number BE01283172607. The company OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l is located at the address: RUE JULES BESME 127. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 132,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l were not found.
The main activity of OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l is not available. You also can look at reviews of OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l, open positions, location of OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l, BRUXELLES, 1081 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l, BRUXELLES, 1081 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OSIGEM INTERNATIONAL s.p.r.l, employees, financial statistics.