Avan Center NV

Contactgegevens Avan Center NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Avan Center NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Avan Center NV

Regio (region): Oostkamp (Ruddervoorde), België

Adres (address): Kortekeerstraat 6,8020, België

Telefoon (phone): 050 28 01 73 050 28 01 73

Fax (fax): 050 28 05 09 050 28 05 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Avan Center NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Avan Center NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Avan Center NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Avan Center NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Avan Center NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Avan Center NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Avan Center NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Avan Center NV
Products information Avan Center NV

BTW identificatienummer (tax): BE01342224121
Ondernemingsnummer: 7475616455
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Avan Center NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Avan Center NV
(Get full report from official database of BE for Avan Center NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Avan Center NV
Addition kinds of activities for Avan Center NV

0811. Houtwegen | Timber tracts
201399. Worstjes en andere vleeswaren, nec | Sausages and other prepared meats, nec
203303. Vruchten en fruitproducten, in blikjes, potten, enz. | Fruits and fruit products, in cans, jars, etc.
02599901. Duck boerderij | Duck farm
22110408. Terry geweven stoffen, katoen | Terry woven fabrics, cotton
28650000. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
28910104. Afdichtingsverbindingen, kunststof of kunststof | Sealing compounds, synthetic rubber or plastic
38259902. Indicatieve instrumenten, elektrisch | Indicating instruments, electric
39499916. wapenstokken | Batons
39519908. Penhouders en onderdelen | Penholders and parts

Werken bij Avan Center NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Avan Center NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Avan Center NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Avan Center NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren medewerker voor het uitbenen van vlees! (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal hoofdzakelijk instaan voor het uitbenen van verse varkensbuiken, ontbenen van gedroogde hammen, ed.

 • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

 • Administratief Bediende (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

 • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

  Type: Dienstenchequebaan

  Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

 • Hovenier tuinonderhoud (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: TUINEN DHAENENS

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor volgende taken, zowel bij bedrijven als particulieren: Algemeen tuinonderhoud zoals het maaien van gras, snoeien (struiken, hagen, bomen); Onkruidbehandeling, ziektbestrijdingen,... Scheren van hagen (belangrijk deel van het werk, dat effecient en net uitgevoerd wordt) Plantwerken uitvoeren,assisteren in de aanleg in de winterperiode. Een uitgebreide functiebeschrijving van de job en de verloning vinden jullie op onze website www.tuinen-dhaenens.be link naar vacature : www.tuinen-dhaenens.be/vacature-hovenier

 • Productieverantwoordelijke (m/v) - dagwerk (WERVIK)

  Regio: WERVIK

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor een gekende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een hands-on productiemedewerker. De firma is actief in het bedrukken van promomateriaal, geschenken,... Na een inloopperiode waarbij je de machines en de werking leert kennen, neem je de leiding over op de werkvloer. Doel is om de rechtstreekse schakel te worden tussen productie en de zaakvoerder. Het is dus de bedoeling om: - collega's te helpen en aan te sturen - kwaliteitscontrole van de geproduceerde producten - werk verdelen - dagelijks overdracht te doen aan de zaakvoerder, rapporteren via Excel - leiding te geven - personeel en productie planning op te maken - ...

 • Zelfstandige vertegenwoordigers (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: HOME SWEET HOMES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media

Zoek naar antwoorden van Avan Center NV in sociale netwerken
Look for responds of Avan Center NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Avan Center NV. Laat een reactie achter voor Avan Center NV. Avan Center NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Avan Center NV. Leave a respond for Avan Center NV. Avan Center NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Avan Center NV op de google maps. Adres en contacten Avan Center NV
Location of Avan Center NV on the google maps. Address and contacts of Avan Center NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Avan Center NV Avan Center NV: Veranclassic | DEMETRIS NV | Webpagina-Design | DE WITTE GEERT BVBA | IDADNET

Other related companies as Avan Center NV: Veranclassic | DEMETRIS NV | Webpagina-Design | DE WITTE GEERT BVBA | IDADNET

Avan Center NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Oostkamp (Ruddervoorde), België. De volledige naam van het bedrijf is Avan Center NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01342224121. Het bedrijf Avan Center NV bevindt zich op het adres: Kortekeerstraat 6,8020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Avan Center NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Avan Center NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Avan Center NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Avan Center NV, openstaande posities, locatie van Avan Center NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Avan Center NV is a company, that was registered 1990 in Oostkamp (Ruddervoorde) region, Belgium. Full name of company is Avan Center NV, company assigned to the tax number BE01342224121. The company Avan Center NV is located at the address: Kortekeerstraat 6,8020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Avan Center NV were not found.
The main activity of Avan Center NV is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Avan Center NV is not available. You also can look at reviews of Avan Center NV, open positions, location of Avan Center NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Avan Center NV, Oostkamp (Ruddervoorde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Avan Center NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Avan Center NV, Oostkamp (Ruddervoorde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Avan Center NV, employees, financial statistics.