SERMON JOS BVBA

Contactgegevens SERMON JOS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERMON JOS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERMON JOS BVBA

Regio (region): Roosdaal, België

Adres (address): Wolvenstraat 6,1760, België

Telefoon (phone): 054 33 08 04 054 33 08 04

Fax (fax): 054 33 08 04 054 33 08 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERMON JOS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERMON JOS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERMON JOS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERMON JOS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERMON JOS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERMON JOS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERMON JOS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERMON JOS BVBA
Products information SERMON JOS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01064819335
Ondernemingsnummer: 3785858154
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SERMON JOS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERMON JOS BVBA
(Get full report from official database of BE for SERMON JOS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERMON JOS BVBA
Addition kinds of activities for SERMON JOS BVBA

735904. Verhuur van vliegtuigen en vrachtwagens | Aircraft and industrial truck rental services
24310602. Paneelwerk, hout | Panel work, wood
36470103. Koepelverlichting, auto | Dome lights, automotive
36749901. Brandstofcellen, vaste toestand | Fuel cells, solid state
59479902. souvenirs | Souvenirs
86210103. Verpleegvereniging | Nursing association
94410402. Administratie van maatschappelijke en mannelijke programma's, staatsregering | Administration of social and manpower programs, state government

Werken bij SERMON JOS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERMON JOS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERMON JOS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERMON JOS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • WEVER (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als wever met vandewiele getouwen. Je werkt in de vaste nacht.

  • Verkoopmedewerk(st)er Herenboetiek (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verko(o)p(st)er gezocht  - 21u/week - voor Herenboetiek (M/V): Op een vriendelijke en professionele manier onthaal je de klanten. Je zorgt voor een uitgebreide en behulpzame dienstverlening. Uiteraard bewaak je de aantrekkelijke en overzichtelijke presentatie van de boetiek.    

  • Filiaalleider Elektrozaak regio Veurne/Bredene/Oostende (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je onderhoud de winkel; Je runt de winkel van A tot Z; Je richt de verkoop ruimte in en je stalt de producten uit; Je ontvangt en controleert de producten bij levering (voorraad opvolgen fouten vaststellen); Je kan klanten goed en vriendelijk adviseren; Je staat in voor de levering en plaatsing van de toestellen; Je voert kassahandelingen uit (kassabedrag afrekenen geld storten bij de bank).

  • Ijzervlechter (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf zijn wij op zoek naar een ijzervlechter/speetlasser. Ben jij iemand die ervaring heeft met ijzervlechten of ben je graag handig bezig? Dan is dit de job die je zoekt! Je takenpakket als ijzervlechter zal bestaat uit: Het uitvoeren van laswerken (halfautomaat) voor de productie van wapeningsnetten, -korven Assembleren van de onderdelen tot een afgewerkt geheel Planlezen om stukken op maat te maken en de kwaliteit te controleren Het volledig klaarmaken van de korven voor de bekister en indien nodig bepaalde onderdelen aanpassen/toevoegen Het registreren van de ontvangen en verwerkte korven

  • HUISHOUDHULP (M/V) DUDZELE (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Werkvoorbereider (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor een plaatbewerkingsmachine sta je in voor: - Vragen van de klanten bespreken/analyseren en haalbaarheid naar productie toe bepalen - Cad tekeningen beoordelen, en eventueel zelf iets uittekenen - Een ploeg van 2 à 3 operatoren aansturen die de machine bedienen - Nadat de bewerking op deze machine voltooid is, sta je mee in voor de verpakking

  • Electrical Engineers (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van het AREI? Ben je bereidt om te werken in Elsoo & Antwerpen? Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Elektrische omgeving? Dan ben jij dé electrical engineer die we zoeken! Je staat in voor het zelfstandig ontwerpen op basic niveau van een 6KV installatie bestaande uit bestaande 6KV verdeler, nieuwe trafo, nieuw busbar en nieuwe 400V hoofdverdeler. Je stelt specificaties op t.b.v. trafo, busbar en hoofdverdeler. Je voert berekeningen uit. Je bepaalt kabeltrace’s 6KV. Je zorgt voor het input geven t.b.v. cost estimate. Je speelt een actieve rol in multidisciplinair project team. Je staat in voor het basis ontwerp van aardingsinstallatie, verlichtingsinstallatie, indeling E-ruimte, hoofdkabelbaan trace’s, datasheets motoren, datasheets frequentie regelaars, interface specificatie package units, scope of work/basic of design.

  • onthaalouder (-moeder of-vader) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Dienst voor Opvanggezinnen van Zorg Leuven ondersteunt onthaalmoeders en onthaalvaders graag in hun werking! Je vangt kinderen op bij jouw thuis (of je werkt samen met een collega in je buurt). Je kiest zelf of je liefst met baby’s en peuters werkt, of met grotere kinderen (tot 12 jaar). Als je wil, kan je ook kinderen met een specifieke zorgbehoefte opvangen. Als onthaalouder aangesloten bij de dienst, ben je je eigen baas zonder zelfstandige te moeten zijn. Je hebt een eigen sociaal statuut met een degelijke vergoeding en sociale bescherming, en je staat er niet alleen voor.

  • FLEXIJOB Winkelbediende FroYo & Pasta - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MAXIS INVEST

    Type: Flexijob

    !! OPGELET !! HET GAAT HIER OM EEN FLEXIJOB STATUUT; KANDIDATEN MOETEN MINSTENS AL 9 MAANDEN WERKEN IN EEN ANDER BEDRIJF ALS VOLTIJDS OF 4/5 OM IN AANMERKING TE KOMEN, HET BETREFT HIER DUS EEN EXTRA ACTIVITEIT NAAST JE HOOFDTEWERKSTELLING BIJ JE HUIDIGE WERKGEVER Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar extra personeel om ons jong team aan te vullen! De job: Openen en/of sluiten van de winkel, hygiëne en netheid bewaken, kassa beheren en afsluiten. Klanten bedienen: Pasta's bereiden, FroYo bereiden, producten aanvullen en bestellen, supervisie geven aan j-o-b-studenten. Samen met de shopmanager bewaak je de kwaliteit van de service en de producten, de aansturing van de j-o-b-studenten is hierbij heel belangrijk. We zijn voornamelijk opzoek naar kandidaten die, als aanvulling op huidig personeel, op doordeweekse dagen kunnen werken: NIET in het WEEKEND Extra beschikbaarheid tijdens de kerstperiode is een plus! Afspraken voor sollicitaties via mail met bijgevoegd CV en/of contactgegevens

  • Flexi Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

Zoek naar antwoorden van SERMON JOS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SERMON JOS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERMON JOS BVBA. Laat een reactie achter voor SERMON JOS BVBA. SERMON JOS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERMON JOS BVBA. Leave a respond for SERMON JOS BVBA. SERMON JOS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERMON JOS BVBA op de google maps. Adres en contacten SERMON JOS BVBA
Location of SERMON JOS BVBA on the google maps. Address and contacts of SERMON JOS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SERMON JOS BVBA SERMON JOS BVBA: Sotraphenix | Placora BVBA | Acclivity International SA | MTO / NetView BVBA | NEXTWORK

Other related companies as SERMON JOS BVBA: Sotraphenix | Placora BVBA | Acclivity International SA | MTO / NetView BVBA | NEXTWORK

SERMON JOS BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Roosdaal, België. De volledige naam van het bedrijf is SERMON JOS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01064819335. Het bedrijf SERMON JOS BVBA bevindt zich op het adres: Wolvenstraat 6,1760. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SERMON JOS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SERMON JOS BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERMON JOS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERMON JOS BVBA, openstaande posities, locatie van SERMON JOS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SERMON JOS BVBA is a company, that was registered 1996 in Roosdaal region, Belgium. Full name of company is SERMON JOS BVBA, company assigned to the tax number BE01064819335. The company SERMON JOS BVBA is located at the address: Wolvenstraat 6,1760. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SERMON JOS BVBA were not found.
The main activity of SERMON JOS BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SERMON JOS BVBA is not available. You also can look at reviews of SERMON JOS BVBA, open positions, location of SERMON JOS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERMON JOS BVBA, Roosdaal: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERMON JOS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERMON JOS BVBA, Roosdaal: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERMON JOS BVBA, employees, financial statistics.