NEXTWORK

Contactgegevens NEXTWORK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEXTWORK: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEXTWORK

Regio (region): Brussels B 1050 - BELGIUM, België

Adres (address): 198 Rue du Trone, België

Telefoon (phone): +322-649.4248 +322-649.4248

Fax (fax): +322-648.3266 +322-648.3266

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEXTWORK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEXTWORK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEXTWORK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEXTWORK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEXTWORK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEXTWORK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEXTWORK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEXTWORK
Products information NEXTWORK

BTW identificatienummer (tax): BE02553466796
Ondernemingsnummer: 8170501708
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in NEXTWORK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEXTWORK
(Get full report from official database of BE for NEXTWORK)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEXTWORK
Addition kinds of activities for NEXTWORK

515906. Tabaksverdelers en producten | Tobacco distributors and products
737999. Computer gerelateerde diensten | Computer related services
02529900. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
28191012. Zwavelchloride | Sulfur chloride
36910000. Oplaadbatterijen | Storage batteries
36929900. Primaire batterijen, droog en nat, nec | Primary batteries, dry and wet, nec
36990300. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
51439902. Kaas | Cheese

Werken bij NEXTWORK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEXTWORK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEXTWORK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEXTWORK. Looking for open vacancies in other companies

  • ELECTRICIENS (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar 3 electriciens. Ervaring in sanitair is een troef maar geen vereiste. Het gaat hier om dagwerk met een vast contract in het vooruitzicht!

  • Logistiek verantwoordelijke | Duits - Engels - Frans | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Neem jij graag de leiding en zorg jij er steeds voor dat alles volgens plan verloopt? Heb jij daarbovenop ook een probleemoplossende ingesteldheid en een grondige kennis van Excel? Wij hebben de ideale job voor jou ! Onze klant, een sterk groeiende en dynamische onderneming gelegen te Genk, is momenteel op zoek naar een logistiek verantwoordelijke om de leiding te nemen over een afdeling en ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt. Jouw verantwoordelijkheden: Je verzorgt samen met je collega's de planning van A tot Z; Je neemt klantenbestellingen en retourdocumenten aan en doet de afhandeling hiervan; je regelt transporten op een efficiënte manier; je analyseert klantenbehoeften en biedt oplossingen op maat aan; je ontwikkelt de logistieke strategie en werkt mee aan de toepassing hiervan; je coördineert en leidt de activiteiten van het team; Je rapporteert aan de managing director. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Junior Boekhouder M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor met de hoofdzetel te Diksmuide zijn we op zoek naar een gemotiveerde junior boekhouder (m/v) om de vestiging te Zonnebeke te versterken. - Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor het boekhoudkundig aspect en het fiscaal dossier van je eigen klanten. - Je staat onder meer in voor de verwerking van aan- en verkoopfacturen, bankafschriften en de opmaak van de btw-aangifte. - Exploitaties zijn een groot deel van je takenpakket waarvoor je eveneens de aangifte van de personenbelasting moet opmaken.

  • CARROSSIER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we opzoek naar een carrossier met ervaring. 

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO NEVELE (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; JE BENT BESCHIKBAAR OP 17/11 DE HELE DAG! je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ENTRIO

    Type: Studentenjob

    ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

  • Developer .NET (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ECS EUROPEAN CONTAINERS

    Type: Vaste Job

    Je ontwikkelt software in .NET voor interne toepassingen ECS2XL zorgt ervoor dat je ICT-opleidingen kunt volgen. Je zorgt voor het onderhoud van en aanpassingen aan bestaande toepassingen. Je werkt samen met collega’s binnen en buiten ECS2XL waarmee je samen instaat voor de programmatie, testing, documentatie, implementatie en nazorg van de geleverde software. Je zult kunnen werken aan afwisselende projecten van diverse aard. www.ecs.be/nl/jobs

  • DIAMANTSLIJPER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Als diamantslijper ben je verantwoordelijk voor het slijpen van fantasie en ronde stenen.

  • Apotheek afgevaardigde met een eerste bewezen sales ervaring! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Quintiles

    Type: Vaste Job

    Professionals in de gezondheidszorg overtuigen Een specifiek product of therapeutisch domein beheren Als apotheek afgevaardigde, ben je de cruciale link tussen je pharmaceutisch bedrijf en de apotheek in je regio. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van een verschillende producten in jouw territorium, en voor het opbouwen van waardevolle partnerships met belangrijke besluitvormers binnen de gezondheidszorg, in dit geval de apothekers. Je benut je externe sales ervaring op het vlak van verkopen en onderhandelen, je te positioneren en van de concurrentie en jezelf te onderscheiden. Belangrijke professionals in de gezondheidszorg overtuigen Zelfstandig werken op basis van een sterke ondersteuning Samen gaan we voor vooruitgang binnen de gezondheidszorg Profiel * Je beschikt over een hoger diploma, Master en/of Bachelor +3/+4 (wetenschappelijk, paramedisch of commercieel). * Je beschikt over een eerste professionele ervaring : enkel kandidaturen met een eerste externe sales ervaring worden in aanmerking genomen * Je bent enthousiast – leergierig – positief ingesteld – resultaatgericht – ondernemend en flexibel * Je beschikt over uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden * Je beschikt over een rijbewijs, type B * Je hebt een bovengemiddelde affiniteit met het medisch/wetenschappelijke vakgebied * Je houdt van verkoop & koude prospectie schrift je allesbehalve af We zoeken mensen woonachtig op de volgende regio's : - Anwterpen - Limburg - Oost Vlaanderen - West Vlaanderen

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

Zoek naar antwoorden van NEXTWORK in sociale netwerken
Look for responds of NEXTWORK in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEXTWORK. Laat een reactie achter voor NEXTWORK. NEXTWORK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEXTWORK. Leave a respond for NEXTWORK. NEXTWORK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEXTWORK op de google maps. Adres en contacten NEXTWORK
Location of NEXTWORK on the google maps. Address and contacts of NEXTWORK

Andere gerelateerde bedrijven als come NEXTWORK NEXTWORK: MARK VAN DEN EECKHAUT BVBA | Vangronsveld Agentschap | Dewaide Interieur | Bjorn Brysse | Muijs, Henri

Other related companies as NEXTWORK: MARK VAN DEN EECKHAUT BVBA | Vangronsveld Agentschap | Dewaide Interieur | Bjorn Brysse | Muijs, Henri

NEXTWORK is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Brussels B 1050 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is NEXTWORK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02553466796. Het bedrijf NEXTWORK bevindt zich op het adres: 198 Rue du Trone. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 874,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in NEXTWORK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEXTWORK is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEXTWORK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEXTWORK, openstaande posities, locatie van NEXTWORK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

NEXTWORK is a company, that was registered 2008 in Brussels B 1050 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is NEXTWORK, company assigned to the tax number BE02553466796. The company NEXTWORK is located at the address: 198 Rue du Trone. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 874,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in NEXTWORK were not found.
The main activity of NEXTWORK is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NEXTWORK is not available. You also can look at reviews of NEXTWORK, open positions, location of NEXTWORK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEXTWORK, Brussels B 1050 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEXTWORK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEXTWORK, Brussels B 1050 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEXTWORK, employees, financial statistics.