AJD-HOBBY SA

Contactgegevens AJD-HOBBY SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AJD-HOBBY SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AJD-HOBBY SA

Regio (region): Neupré (Rotheux-Rimière), België

Adres (address): Route du Condroz 205-207,4120, België

Telefoon (phone): 04 371 32 37 04 371 32 37

Fax (fax): 04 371 20 46 04 371 20 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AJD-HOBBY SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AJD-HOBBY SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AJD-HOBBY SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AJD-HOBBY SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AJD-HOBBY SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AJD-HOBBY SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AJD-HOBBY SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AJD-HOBBY SA
Products information AJD-HOBBY SA

BTW identificatienummer (tax): BE02905029296
Ondernemingsnummer: 7678314208
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 605,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AJD-HOBBY SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AJD-HOBBY SA
(Get full report from official database of BE for AJD-HOBBY SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AJD-HOBBY SA
Addition kinds of activities for AJD-HOBBY SA

025999. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
225400. Brei ondergoedmolen uit | Knit underwear mills
325901. Klei riool en afvoerpijp en tegel | Clay sewer and drainage pipe and tile
391405. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
39990102. Meubelen, kapper en schoonheidssalon | Furniture, barber and beauty shop

Werken bij AJD-HOBBY SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AJD-HOBBY SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AJD-HOBBY SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AJD-HOBBY SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektriciens (m/v) (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: SEA-INVEST

  Type: Vervanging brugpensioen

  GST NV maakt deel uit van de groep Sea-Invest NV. Sea-Invest, met hoofdkantoor in Gent, is één van de grootste overslagbedrijven van bulkgoederen en fruit in de wereld en telt ondertussen meer dan 2500 medewerkers. Voor ons bedrijf GST NV, gelegen te Gent (Desteldonk), zijn we op zoek naar een flexibele en gemotiveerde medewerker met gevoel voor verantwoordelijkheid. Uw taken bestaan uit het onderhoud van de verschillende installaties op de terminal (havenkranen, transportbanden,...) U staat in voor het opsporen en herstellen van elektrische pannes. De functie bevat een zeer gevarieerde waaier aan werkzaamheden, naast het elektrisch onderhoud helpt u mee met het algemeen onderhoud en een efficiënte werking van de terminal. Elke dag is anders aan de haven.

 • Tuinaanlegger - Tuinonderhoud (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een gemotiveerde tuinaanlegger. Je zal werken op diverse werven in de regio van Limburg en Brussel. Tuinaanleg: klinkers leggen vloeren zaaien ... Tuinonderhoud: snoeien bijwerken schuppen ... Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in deze functie.

 • Gemotiveerde arbeider die bakker wil worden (HOFSTADE)

  Regio: HOFSTADE

  Bedrijf: Konvert Interim Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bakkerij regio Hofstade zijn wij op zoek naar een medewerker in de bakkerij. Wij zorgen voor een interne opleiding . De belangrijkste skill die je moet bezitten is MOTIVATIE. Wij bieden jou een job aan in het volgende uurrooster: maandag 23u00 tot 06u30 dinsdag 23u00 tot 06u30 woensdag 23u00 tot 6u30 donderdag 23u00 tot 6u30 De ene week vrijdag 23u00 tot 6u30, de andere week zaterdag 23u00 tot 6u30

 • HUISHOUDHULP De Pinte. (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: DE MANGELAAR

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio De Pinte.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Boom – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Berchem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Varsenare - Jabbeke (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Varsenare en Jabbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

 • GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Gasthof DE KROON

  Type: Vaste Job

  Voor ons restaurant zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker : je helpt mee met de bediening, je neemt bestellingen op, dient gerechten en dranken op, ruimt de tafels af.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van AJD-HOBBY SA in sociale netwerken
Look for responds of AJD-HOBBY SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AJD-HOBBY SA. Laat een reactie achter voor AJD-HOBBY SA. AJD-HOBBY SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AJD-HOBBY SA. Leave a respond for AJD-HOBBY SA. AJD-HOBBY SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AJD-HOBBY SA op de google maps. Adres en contacten AJD-HOBBY SA
Location of AJD-HOBBY SA on the google maps. Address and contacts of AJD-HOBBY SA

Andere gerelateerde bedrijven als come AJD-HOBBY SA AJD-HOBBY SA: Prefibel SPRL | OVAC | De Bodt Paul | EUROPOWER Generators bvba | Maas, Tamara

Other related companies as AJD-HOBBY SA: Prefibel SPRL | OVAC | De Bodt Paul | EUROPOWER Generators bvba | Maas, Tamara

AJD-HOBBY SA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Neupré (Rotheux-Rimière), België. De volledige naam van het bedrijf is AJD-HOBBY SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02905029296. Het bedrijf AJD-HOBBY SA bevindt zich op het adres: Route du Condroz 205-207,4120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 605,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AJD-HOBBY SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AJD-HOBBY SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AJD-HOBBY SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AJD-HOBBY SA, openstaande posities, locatie van AJD-HOBBY SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AJD-HOBBY SA is a company, that was registered 1985 in Neupré (Rotheux-Rimière) region, Belgium. Full name of company is AJD-HOBBY SA, company assigned to the tax number BE02905029296. The company AJD-HOBBY SA is located at the address: Route du Condroz 205-207,4120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 605,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AJD-HOBBY SA were not found.
The main activity of AJD-HOBBY SA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AJD-HOBBY SA is not available. You also can look at reviews of AJD-HOBBY SA, open positions, location of AJD-HOBBY SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AJD-HOBBY SA, Neupré (Rotheux-Rimière): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AJD-HOBBY SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AJD-HOBBY SA, Neupré (Rotheux-Rimière): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AJD-HOBBY SA, employees, financial statistics.