EUROPOWER Generators bvba

Contactgegevens EUROPOWER Generators bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPOWER Generators bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPOWER Generators bvba

Regio (region): Nieuwerkerken, 3850 - BE, België

Adres (address): Tegelrijstraat 175, België

Telefoon (phone): +32 (84) 693-28-48 +32 (84) 693-28-48

Fax (fax): 32-11-582838 32-11-582838

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPOWER Generators bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPOWER Generators bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPOWER Generators bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPOWER Generators bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPOWER Generators bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPOWER Generators bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPOWER Generators bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPOWER Generators bvba
Products information EUROPOWER Generators bvba

BTW identificatienummer (tax): BE04778198242
Ondernemingsnummer: 8712127685
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in EUROPOWER Generators bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPOWER Generators bvba
(Get full report from official database of BE for EUROPOWER Generators bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPOWER Generators bvba
Addition kinds of activities for EUROPOWER Generators bvba

358599. Koel- en verwarmingsapparatuur, niet inbegrepen | Refrigeration and heating equipment, nec
514301. Melk | Milk
22110101. Bed linnen, katoen | Bed sheeting, cotton
30210204. Schoenen, plastic zolen gegoten tot bovenkanten | Shoes, plastic soles molded to fabric uppers
51599908. Semen, runderen | Semen, bovine

Werken bij EUROPOWER Generators bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPOWER Generators bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPOWER Generators bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPOWER Generators bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

  • Sanitair installateur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever in de regio Kortrijk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde en ervaren allround loodgieter / installatie monteur. Je zal onderstaande werkzaamheden uitvoeren: Het aanleggen van water, gas- en sanitair installaties. Het plaatsen en aansluiten van radiatoren, CV ketels, luchterwarmers. Het aanleggen van leidingen voor verwarming, gas- en warmwatertapinstallaties. Het stellen en het afmonteren van wastafels, sifons, waterkranen, spiegels, toiletpotten en andere sanitaire voorzieningen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan leidingen, kranen, afvoeren.

  • Magazijnier Licht (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • test en onderhoud van lichttoestellen, ballasten. • bestellingen in het oog houden • lenzen kuisen • lampen vervangen • flight cases in stock te plaatsen (eventueel door gebruik van BT) • respecteren van verhuurdata voor efficiënte en snelle facturatie van schadegevallen

  • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

  • Werfleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een WERFLEIDER (M/V). TAKEN:  Je beheert gelijklopende werven in uitvoering;  Je staat in voor een vlotte praktische werforganisatie; Je stuurt onze werfploegen en onderaannemers aan.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TIELT/MEULEBEKE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Tielt/Meulebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Receptionist(e) - Student(e) weekend (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Studentenjob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een student die als receptionist wenst te werken. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen

  • Student job - during the school year - 2 or more days in the week (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work two or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Gent, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, there is a possibility to take a bus from Dampoort station to Katoen Natie. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 09 327 00 13. We will contact you shortl!

  • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Overname franchise-uitbating | O-Vl (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hou je van vintage, antiek, meubelen en allerlei ander zo goed als nieuw gerief? Herbruiken is voor jou geen vies woord maar ecologisch en economisch verstandig? Je droomt ervan een eigen zaak te runnen, en ziet de meerwaarde van een bewezen en gecertifieerd concept incluis coaching in? Dan moeten we eens babbelen (denk qua eigen kapitaalsinbreng voor dit concept aan een € 50 K).

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van EUROPOWER Generators bvba in sociale netwerken
Look for responds of EUROPOWER Generators bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPOWER Generators bvba. Laat een reactie achter voor EUROPOWER Generators bvba. EUROPOWER Generators bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPOWER Generators bvba. Leave a respond for EUROPOWER Generators bvba. EUROPOWER Generators bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPOWER Generators bvba op de google maps. Adres en contacten EUROPOWER Generators bvba
Location of EUROPOWER Generators bvba on the google maps. Address and contacts of EUROPOWER Generators bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPOWER Generators bvba EUROPOWER Generators bvba: SAPNA (I.E.S.) | Polyscreen | Apover S.A. | LEIEVOEDERS NV | Chequepoint Franchise Corporation

Other related companies as EUROPOWER Generators bvba: SAPNA (I.E.S.) | Polyscreen | Apover S.A. | LEIEVOEDERS NV | Chequepoint Franchise Corporation

EUROPOWER Generators bvba is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Nieuwerkerken, 3850 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPOWER Generators bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04778198242. Het bedrijf EUROPOWER Generators bvba bevindt zich op het adres: Tegelrijstraat 175. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in EUROPOWER Generators bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROPOWER Generators bvba is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPOWER Generators bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPOWER Generators bvba, openstaande posities, locatie van EUROPOWER Generators bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EUROPOWER Generators bvba is a company, that was registered 1990 in Nieuwerkerken, 3850 - BE region, Belgium. Full name of company is EUROPOWER Generators bvba, company assigned to the tax number BE04778198242. The company EUROPOWER Generators bvba is located at the address: Tegelrijstraat 175. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in EUROPOWER Generators bvba were not found.
The main activity of EUROPOWER Generators bvba is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPOWER Generators bvba is not available. You also can look at reviews of EUROPOWER Generators bvba, open positions, location of EUROPOWER Generators bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPOWER Generators bvba, Nieuwerkerken, 3850 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPOWER Generators bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPOWER Generators bvba, Nieuwerkerken, 3850 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPOWER Generators bvba, employees, financial statistics.