Apover S.A.

Contactgegevens Apover S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Apover S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Apover S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue du Collecteur 15, B-1070 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 5227950 (02) 5227950

Fax (fax): (02) 5206525 (02) 5206525

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Apover S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Apover S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Apover S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Apover S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Apover S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Apover S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Apover S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Apover S.A.
Products information Apover S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03181610107
Ondernemingsnummer: 6714538574
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Apover S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Apover S.A.
(Get full report from official database of BE for Apover S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Apover S.A.
Addition kinds of activities for Apover S.A.

2844. Toilet preparaten | Toilet preparations
286502. Cyclische organische grondstoffen | Cyclic organic crudes
356500. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
01719904. Krantenboerderij | Currant farm
22310204. Naaien: wol, haarhaar of soortgelijke vezelweefsels | Napping: wool, mohair, or similar fiber fabrics
26310406. Leatherboard | Leatherboard
28330211. Efedrine en derivaten | Ephedrine and derivatives
50510400. Diverse non-ferro producten | Miscellaneous nonferrous products
51370600. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
62890103. Beveiligingscommissie beveiligingshouders | Security holders protective committee

Werken bij Apover S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Apover S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Apover S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Apover S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

  • Facility Coördinator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je fungeert als aanspreekpunt voor gebouwbeheerders en doet gericht voorstellen om technische en facilitaire problemen op te lossen - Na een plaatsbezoek stel je een plan van aanpak op in overleg met de leidinggevende - Je begeleidt eigen medewerkers en onderaannemers bij opstart van de werkzaamheden, en je volgt verder het project van kortbij op - Je werkt steeds binnen de contractuele afspraken en in goed overleg met de opdrachtgever/klant - Je rapporteert aan de Project- of Onderhoudscoördinator van de opdrachtgever/klant

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • All Round Logistiek Medewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Goederen in ontvangst nemen en opslaan. - Indien noodzakelijke verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van heftruck. - Ontvangen van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Opmaken van documenten (laad- en losbonnen, vrachtbrieven, enz.) - Goederen controleren op onder meer kwaliteit, hoeveelheid, verpakking. - Sorteren en stickeren van goederen. - Verzendklaar maken van goederen/ orders. - Signaleren en herstellen van eventuele fouten of afwijkingen van inkomende of uitgaande orders. - Eventuele beschadiging van de goederen registreren en communiceren naar de verantwoordelijke. - Beheren van de voorraadadministratie en inventariseren van magazijnvoorraad. - Administratief verwerken van processen in het bedrijfsspecifiek computersysteem. - Dagelijks informeren naar de uit te voeren opdrachten. - Verzamelen en verwerken van verkooporders; registeren in het gangbare systeem. - Opvolgen productieplanning. - Onderhouden van contacten met externen (klanten, leveranciers). - Rapporteren aan collega’s en leidinggevenden. - Onze interne huisregels rond “Good Housekeeping” nauwgezet volgen. - Rapporteren en signaleren van onregelmatigheden, opslagplaats zowel buiten als binnen. - Signaleren en melding maken van onveilige situaties en/of gebreken aan materieel. - Het eigen werk analyseren en beoordelen. - Naleven van de te nemen veiligheidsmaatregelen in het magazijn/ werkplaats. - Formuleren van eventuele verbeterprocessen en adviseren van het management. - Verantwoordelijke voor de afvalstroom. - Meewerken aan de beheersing van de afvalstroom, zorgen dat afval correct gescheiden wordt. - Zorgen voor tijdige afhaling door bevoegde instanties.

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Studenten SUPERMARKT week/weekend (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een supermarkt in Zele, zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis kunnen werken tijdens de week of het weekend. Je kan ingezet worden voor volgende taken : rekken aanvullen, helpen in de beenhouwerij/bakkerij zowel met bereidingen als bediening, alsook kan je aan de kassa ingeschakeld worden Op donderdag zijn er bij onze klant geen mogelijkheden om studenten in te schakelen.

  • Technical Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van Apover S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Apover S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Apover S.A.. Laat een reactie achter voor Apover S.A.. Apover S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Apover S.A.. Leave a respond for Apover S.A.. Apover S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Apover S.A. op de google maps. Adres en contacten Apover S.A.
Location of Apover S.A. on the google maps. Address and contacts of Apover S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Apover S.A. Apover S.A.: Atelier Espace Architectural Somers Marc | M.P. & S. | Mercarto | DIALOGUE SPRL | VRSDesign

Other related companies as Apover S.A.: Atelier Espace Architectural Somers Marc | M.P. & S. | Mercarto | DIALOGUE SPRL | VRSDesign

Apover S.A. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Apover S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03181610107. Het bedrijf Apover S.A. bevindt zich op het adres: Rue du Collecteur 15, B-1070 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Apover S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Apover S.A. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Apover S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Apover S.A., openstaande posities, locatie van Apover S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Apover S.A. is a company, that was registered 2015 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Apover S.A., company assigned to the tax number BE03181610107. The company Apover S.A. is located at the address: Rue du Collecteur 15, B-1070 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Apover S.A. were not found.
The main activity of Apover S.A. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Apover S.A. is not available. You also can look at reviews of Apover S.A., open positions, location of Apover S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Apover S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Apover S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Apover S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Apover S.A., employees, financial statistics.