De Saedeleer A & J BVBA

Contactgegevens De Saedeleer A & J BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Saedeleer A & J BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Saedeleer A & J BVBA

Regio (region): Izegem (Kachtem), België

Adres (address): Smallestraat 6,8870, België

Telefoon (phone): 0475 78 52 80; 0474 97 22 95 0475 78 52 80; 0474 97 22 95

Fax (fax): 051 30 12 42 051 30 12 42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Saedeleer A & J BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Saedeleer A & J BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Saedeleer A & J BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Saedeleer A & J BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Saedeleer A & J BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Saedeleer A & J BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Saedeleer A & J BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Saedeleer A & J BVBA
Products information De Saedeleer A & J BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06760131835
Ondernemingsnummer: 3012420654
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in De Saedeleer A & J BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Saedeleer A & J BVBA
(Get full report from official database of BE for De Saedeleer A & J BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Saedeleer A & J BVBA
Addition kinds of activities for De Saedeleer A & J BVBA

344308. Ruiten en troggen | Chutes and troughs
599914. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
804901. Voedingsspecialist | Nutrition specialist
22530500. Blouses, shirts, broek en pakken | Blouses, shirts, pants, and suits
23619900. Meisjes en kinderen's jurken, blouses, nec | Girl's and children's dresses, blouses, nec
26520000. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
50840405. Olieputmachines, apparatuur en benodigdheden | Oil well machinery, equipment, and supplies
58120103. Chinees restaurant | Chinese restaurant
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory

Werken bij De Saedeleer A & J BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Saedeleer A & J BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Saedeleer A & J BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Saedeleer A & J BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

  • LASSERS (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je kan kan technische plannen lezen. Je staat in voor het lassen. Je kan zelfstandig te werk gaan. Je mag geen fysieke klachten hebben.

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

  • Technisch operator/mecanicien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wetteren zijn we op zoek naar een technisch operator Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt producten met textieltechnologie voor markten zoals antistatisch en elektrisch geleidend textiel en hoge temperatuurbestendige toepassingen. Dankzij continue product- en procesbeheersing en -verbetering enerzijds en een zeer gedreven en flexibel team anderzijds is het bedrijf wereldwijd marktleider in elk van deze niches. Jouw rol: Deze functie betreft een technische operator bij het extruderen van metaalvezel gebaseerde kabels. Extrusie is een proces waarbij een polymere deklaag omheen een kabel gelegd wordt door middel van een extrusieproces. Jouw taken zijn onder meer: Beheersing werking proces: opstart, grondstofselectie en opzetten, opvolging verloop, procesparameters registreren, finaal product afhalen, identificatie en administratie op pc. Ombouwen van de machine bij productwijziging: veranderen van kunststof of type kabel. Oplossen van productiestoring Proces- & programmawijzigingen doorvoeren/opstellen bij nieuwe producten. Preventief en curatief onderhoud van machineonderdelen, kritische onderdelen beheren. Voorstellen formuleren ter verbetering van het proces en product. Opleidingen verzorgen.

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DAK EN RENOVATIE BULCKE GIANNI

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf zoeken we een ernstige en bekwame kandidaat voor het vervoeren van containers en verrijkers naar verschillende werven in de regio. Interesse? Solliciteer snel.

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

  • PAB assistent (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Knokke zijn wij op zoek naar een PAB assistent. Wat houdt dit in: Je staat de klant bij in zijn/haar dagdagelijkse taken (ondersteuning) Je voert de klant rond Je helpt op fysiek vlak (rolstoel) Je draait mee in het gezin

Zoek naar antwoorden van De Saedeleer A & J BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Saedeleer A & J BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Saedeleer A & J BVBA. Laat een reactie achter voor De Saedeleer A & J BVBA. De Saedeleer A & J BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Saedeleer A & J BVBA. Leave a respond for De Saedeleer A & J BVBA. De Saedeleer A & J BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Saedeleer A & J BVBA op de google maps. Adres en contacten De Saedeleer A & J BVBA
Location of De Saedeleer A & J BVBA on the google maps. Address and contacts of De Saedeleer A & J BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Saedeleer A & J BVBA De Saedeleer A & J BVBA: DE VOS MARC | Crauwels-Peers | Garage Victor & Zn BVBA | D.C.S. | Metaltec Products Europe S.A.

Other related companies as De Saedeleer A & J BVBA: DE VOS MARC | Crauwels-Peers | Garage Victor & Zn BVBA | D.C.S. | Metaltec Products Europe S.A.

De Saedeleer A & J BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Izegem (Kachtem), België. De volledige naam van het bedrijf is De Saedeleer A & J BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06760131835. Het bedrijf De Saedeleer A & J BVBA bevindt zich op het adres: Smallestraat 6,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 305,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in De Saedeleer A & J BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Saedeleer A & J BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Saedeleer A & J BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Saedeleer A & J BVBA, openstaande posities, locatie van De Saedeleer A & J BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Saedeleer A & J BVBA is a company, that was registered 1989 in Izegem (Kachtem) region, Belgium. Full name of company is De Saedeleer A & J BVBA, company assigned to the tax number BE06760131835. The company De Saedeleer A & J BVBA is located at the address: Smallestraat 6,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 305,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in De Saedeleer A & J BVBA were not found.
The main activity of De Saedeleer A & J BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Saedeleer A & J BVBA is not available. You also can look at reviews of De Saedeleer A & J BVBA, open positions, location of De Saedeleer A & J BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Saedeleer A & J BVBA, Izegem (Kachtem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Saedeleer A & J BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Saedeleer A & J BVBA, Izegem (Kachtem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Saedeleer A & J BVBA, employees, financial statistics.