Garage Victor & Zn BVBA

Contactgegevens Garage Victor & Zn BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Garage Victor & Zn BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Garage Victor & Zn BVBA

Regio (region): Merchtem, België

Adres (address): Meutersweg 7,1785, België

Telefoon (phone): 052 37 02 45; 052 37 26 66 052 37 02 45; 052 37 26 66

Fax (fax): 052 37 02 45 052 37 02 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Garage Victor & Zn BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Garage Victor & Zn BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Garage Victor & Zn BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Garage Victor & Zn BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Garage Victor & Zn BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Garage Victor & Zn BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Garage Victor & Zn BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Garage Victor & Zn BVBA
Products information Garage Victor & Zn BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05928192138
Ondernemingsnummer: 8494323730
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 379,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Garage Victor & Zn BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Garage Victor & Zn BVBA
(Get full report from official database of BE for Garage Victor & Zn BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Garage Victor & Zn BVBA
Addition kinds of activities for Garage Victor & Zn BVBA

179699. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
26210501. Kunst papier | Art paper
32749902. Dolomitische Kalk, Doodverbrand Dolomiet | Dolomitic lime, dead-burned dolomite
33560502. Tin- en tinlegering: rollen, tekenen of extruderen | Tin and tin alloy: rolling, drawing, or extruding
36510100. Huishoudelijke geluidsapparatuur | Household audio equipment
41319903. Interstate buslijn | Interstate bus line
49530303. Slibafvoerplaatsen | Sludge disposal sites
50930103. Bont stekken en plakjes | Fur cuttings and scraps
52310101. Glas, lood of gekleurd | Glass, leaded or stained

Werken bij Garage Victor & Zn BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Garage Victor & Zn BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Garage Victor & Zn BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Garage Victor & Zn BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Expert data beheer - implementatie technische informatie (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen in de regio van Dendermonde op zoek naar een Technisch Data Coordinator. Gezien de continue groei binnen de firma, is de technische dienst op zoek naar een extra medewerker. Doel van het functie, is om alle technische informatie (installaties, machines...) samen te brengen in een gebruiksvriendelijk systeem. Dit systeem kan dan ten alle tijden door de techniekers worden geraadpleegd. Hieronder meer in detail het takenpakket: - je staat in voor het uitwerken en het implementeren van het technisch databeheersysteem - heden is alle technische informatie via meerdere bronnen te raadplegen, bedoeling is om op een kritische manier deze informatie te bekijken en vervolgens samen te brengen in een eenvoudig, gestructureerd, eenvoudig raad te plegen systeem - je zorgt ervoor dat alle werkmethodes correct staan uitgeschreven - hiernaast zorg je ervoor dat alle technisch relevante informatie over de machines of de onderdelen van de machines up to date is - als centrale figuur binnen dit project, ben je het aanspreekpunt voor alle vragen van de medewerkers van de technische dienst - je zorgt dan ook dat alle medewerkers van de technische dienst de nodige opleiding krijgen om met het systeem te werken - je hebt voornamelijk een bureaujob, maar om je te verdiepen in bepaalde materies ben je aanwezig in de productie - je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de technische en de logistieke dienst

  • Assistent Supermarktmanager (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een supermarkt waarbij klantcontact en vriendelijkheid hoog in het vaandel wordt gedragen! Takenpakket in een notendop: Dagelijkse leiding over de winkel Fungeren als voorbeeld met betrekking tot klantvriendelijkheid, cultuurwaarden van de winkel Je bent in staat tot sterke mondelinge communicatie Je staat dichtbij de medewerkers en dichtbij de klant. Je maakt daarbij actief contact. Je signaleert verbeterpunten. Je rapporteert aan de filiaalmanager Je plant je werk grondig in Je bent in staat om opbouwend aan te sturen op het personeel

  • SCHILDER (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een schilder, bij voorkeur met ervaring 

  • ERP-administrator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4jobs Meetjesland

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een ERP-administrator. Ze werken met een ERP-pakket voor het opmaken van offertes én het produceren van ramen en deuren in PVC & Aluminium. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling en de goede werking van het pakket om zo een maximale ondersteuning te kunnen bieden aan medewerkers en klanten. Je analyseert hierbij verschillende noden en je bedenkt structurele oplossingen. Je ontwikkelt waar nodig zelf maatwerk en je werkt hierbij nauw samen met de leverancier die het programma ontwikkeld heeft. Deze samenwerking gebeurd in het Duits of Engels.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Jobstudent Chauffeur (16/8-09/09) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je levert medisch materiaal richting apothekers (vaste ronde). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Zolder, een distributiecentrum van medisch materiaal, zoeken wij een jobstudent chauffeur met rijbewijs B. U zorgt door de distributie van medisch materiaal naar apothekers. Duur opdracht : 16/08 - 09/09 Werkuren per dag : 07.21u - 10.15 en 11.39 - 18.15u. (gekapte dienst!)

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

Zoek naar antwoorden van Garage Victor & Zn BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Garage Victor & Zn BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Garage Victor & Zn BVBA. Laat een reactie achter voor Garage Victor & Zn BVBA. Garage Victor & Zn BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Garage Victor & Zn BVBA. Leave a respond for Garage Victor & Zn BVBA. Garage Victor & Zn BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Garage Victor & Zn BVBA op de google maps. Adres en contacten Garage Victor & Zn BVBA
Location of Garage Victor & Zn BVBA on the google maps. Address and contacts of Garage Victor & Zn BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Garage Victor & Zn BVBA Garage Victor & Zn BVBA: Herbots Karel | Inter-Joke BVBA | Belgisch-Irakese Vriendschapsvereniging | Digital Media Resources Ltd | ROX-EXPO

Other related companies as Garage Victor & Zn BVBA: Herbots Karel | Inter-Joke BVBA | Belgisch-Irakese Vriendschapsvereniging | Digital Media Resources Ltd | ROX-EXPO

Garage Victor & Zn BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Merchtem, België. De volledige naam van het bedrijf is Garage Victor & Zn BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05928192138. Het bedrijf Garage Victor & Zn BVBA bevindt zich op het adres: Meutersweg 7,1785. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 379,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Garage Victor & Zn BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Garage Victor & Zn BVBA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Garage Victor & Zn BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Garage Victor & Zn BVBA, openstaande posities, locatie van Garage Victor & Zn BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Garage Victor & Zn BVBA is a company, that was registered 2005 in Merchtem region, Belgium. Full name of company is Garage Victor & Zn BVBA, company assigned to the tax number BE05928192138. The company Garage Victor & Zn BVBA is located at the address: Meutersweg 7,1785. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 379,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Garage Victor & Zn BVBA were not found.
The main activity of Garage Victor & Zn BVBA is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Garage Victor & Zn BVBA is not available. You also can look at reviews of Garage Victor & Zn BVBA, open positions, location of Garage Victor & Zn BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Garage Victor & Zn BVBA, Merchtem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Garage Victor & Zn BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Garage Victor & Zn BVBA, Merchtem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Garage Victor & Zn BVBA, employees, financial statistics.